Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dezvăluiri PICANTE din Biroul Oval – Donald Trump, prăbușit în fotoliul său: ‘Oh my God. I’m fucked’. Vestea care l-a bulversat pe liderul SUA

Publicat

in

Donald Trump a reacţionat folosind un cuvânt vulgar atunci când procurorul special Robert Mueller a fost numit, în mai 2017, să ancheteze cu privire la o posibilă complicitate între Rusia şi echipa sa de campanie, potrivit raportului cu privire la ancheta rusă, publicat într-o versiune cenzurată, relatează AFP, scrie news.ro.

”O, Doamne. Este teribil. Este sfârşitul preşedinţiei mele. Am încurcat-o (fucked)”, a declarat preşedintele american în Biroul Oval, la Casa Albă, pe 17 mai 2017, când secretarul Justiţiei de la acea vreme, Jeff Sessions, l-a informat despre numirea procurorului special.

Donald Trump ”s-a prăbuşit în fotoliul său”, se precizează în raportul procurorului Mueller, care se sprijină aici pe note luate de şeful de cabinet al lui Sessions.

Victor Ponta pune tunurile pe Liviu Dragnea: ‘De ce are nevoie România de haosul ăsta? Ce a făcut Toader Tudorel?’

Preşedintele l-a atacat după aceea pe Jeff Sessions, reproşându-i, furios, că nu l-a ”protejat”.

”Cum ai putut să laşi să facă asta, Jeff??”, a întrebat Trump. ”Toată lumea îmi spune că dacă ai un procuror de ăsta special îţi strică preşedinţia. Durează ani şi ani, nu voi putea face nimic. E cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat”.

Până la destituirea sa în noiembrie 2018, Trump nu a încetat să-i reproşeze secretarului său al Justiţiei că s-a recuzat în ancheta rusă.

Adjunctul acestuia, Rod Rosenstein, a fost însărcinat să supervizeze ancheta rusă.

Tot potrivit raportului, în iunie 2017, preşedintele american i-a ”ordonat” şefului serviciilor juridice ale Casei Albe Don McGahn să-l acuze pe Robert Mueller de ”conflict de interese” şi să ceară ”revocarea sa”. McGahn a refuzat să o facă, scrie procurorul special în raportul său.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Cristian Barbu, vicepresedinte ALDE Bucuresti: DEMISIA Anisie! Mergi acasă!

Publicat

in

De

Vicepreședintele ALDE București, Cristian Barbu, critică dur prestația ministrului Educației, Monica Anisie, care a susținut public că în acest moment învățământul românesc este incapabil să ajute tinerii. Liderul liberal pleacă de la o întrebare nepotului său și remarcă desconsiderarea Școlii românești chiar de cea care ar trebui să aibă grijă să fie tocmai invers:

”Nepotul meu m-a întrebat: ce fac eu este bine?

Vai de mine (un gând intrinsec, de cadru didactic)…! Vai de noi!

Cum să-i spun juniorului, care la cei cinci ani ai săi iubește ”grădi” și vrea ”chiar din toamnă” la școală, ceea ce a clamat, exact în Parlament, ”învățătoarea” noastră națională, cu pecetea în mână, Anisie?! Cum să-i spun unui copil ager (ca mai toți copiii noștri, ai românilor din toate regiunile țării) sau unui adolescent sau unui tânăr sau unui cadru didactic autentic – fie el din zona preuniversitară sau universitară, că școala din România, care a creat atâtea valori naționale și de notorietate internațională, este incapabilă ” să ajute copilul sau tânărul să afle cine este și încotro va merge”?! Cum să pun așa ceva, ca ministrul educației și cercetării științifice Anisie?

Cum să fiu de acord cu Anisie, atăt de cunoscătoarea ” cunoscătoare” în ale școlii românești, că tocmai școala românească, care s-a clădit de-a lungul a sute de ani pe inteligență, abnegație, inspirație, pe muncă asiduă în domeniul cercetării științifice laborioase, pe invenții și inovații utile întregii lumi, pe sute de mii de nopți (de n-or fi fost milioane, cine știe, că nu le-a socotit nimeni cu exactitate…) petrecute prin laboratoare sau cu niște ecuații neînduplecate în față, ei bine și pe multe alte cazne omenești dedicate tocmai educației ( un termen ce n-are nicio legătură cu doamna cu pecetea în mână) ESTE ”sub nivelul provocărilor cu care se confruntă generațiile actuale de elevi” (afirmația ministrului în Parlament)?!

Mă simt jignit! Grav!

Cred că toți colegii mei, indiferent în ce poziție a scolii românești s-ar afla, se pot considera desconsiderați! Chiar și cei care au lucrat sau lucrează de ani buni în sistemul de educație din România, fie ei profesori de Fizică sau de Limba engleză sau de orice altceva.

DA, doamna noastră ”învățătoare”, acum înțelegem cu toții că ești dinafara sistemului, așadar nu știi cine EȘTI și nici ÎNCOTRO poți merge.

DEMISIA!

MERGI acasă (ca direcție, cu sens cu tot…) și așa vei afla, cu siguranță, cine ești cu adevărat! Adică, pentru școala românească, o ”nimeni”!”, a spus Cristian Barbu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Un cutremur de 3,4 grade pe Richter a avut loc miercuri dimineaţa în judeţul Buzău

Publicat

in

De

Un cutremur cu magnitudinea 3,4 pe scara Richter s-a produs miercuri dimineaţa, la ora locală 1:28, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), potrivit Agerpres.

Seismul a avut loc la o adâncime de 110 kilometri şi s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 75 km est de Braşov, 78 km nord-est de Ploieşti, 115 km vest de Brăila, 116 km sud de Bacău, 117 km vest de Galaţi, 129 km nord de Bucureşti, 153 km nord-est de Piteşti, 189 km est de Sibiu, 193 km nord de Ruse şi 197 km sud-vest de Iaşi.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

În luna mai, în România au fost înregistrate, în total, 18 cutremure cu magnitudini cuprinse între 2,1 şi 4,2 pe scara Richter.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend