Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

Dezastru in turism: Parisul pierde peste 15 miliarde de euro

Avatar

Publicat

in

Franta, cea mai vizitata tara din lume, se confrunta cu pierderi imense in sectorul turismului, din cauza crizei provocate de corona. In regiunea pariziana, vizitata de regula de 50 de milioane de turisti pe an, turismul e la pamant. Pierderile in 2020 au atins o cifra record: 15,5 miliarde euro, fara precedent in istoria Parisului. Luvru si Versailles au fost dezolant de pustii in 2020, iar vara aceasta sunt slabe sperante pentru o relansare viguroasa a turismului in Europa. Detalii pe https://capitalul.ro/parisul-pierde-15-miliarde-de-euro-intr-un-singur-an/ In 2020, primul an de COVID, numarul turistilor a fost cu 80 la suta mai mic decat in 2019. Franta este printre tarile europene cele mai grav lovite de pandemia COVID-19.

Comenteaza cu profilul de FB

ECONOMIC

Bitcoin e de neoprit: a atins aproape 65.000 de dolari

Avatar

Publicat

in

La deschiderea tranzactiilor, criptomoneda s-a situat la 64.895 per unitate, continuand sa cucereasca teren. Avansul Bitcoin, care si-a dublat valoarea de la inceputul anului si pana acum, e datorat investitiilor facute de banci si de nume de calibru greu din diverse industrii, Tesla Inc, de exemplu. Doar in ultimele sapte zile, Bitcoin si-a sporit valoarea cu peste 15 la suta. “Bitcoin iese in mod constant din nişă, nu e niciun secret. Motivele tin de tot mai multe relatari din presa si de adoptarea de tranzactii Bitcoin, la scara extinsa, de catre tot mai multe banci, cum ar fi JP Morgan sau Goldman Sachs sau investitori din alte sectoare, cum este Tesla Inc. Pasul decisiv a fost probabil faptul ca au investit in aceasta criptomoneda principalele companii listate la bursa – e de parere Eric Demuth, fondator Bitpanda.  Totul despre evolutia Bitcoin si a celorlalte criptomonede aici https://capitalul.ro/bitcoin-ajunge-la-aproape-65-000-de-dolari/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cum ne ajută cărucioarele pentru supermarket?

Avatar

Publicat

in

De

Te-ai gândit vreodată cât de mult ajută un cărucior supermarket? Sau utilizarea lor este deja o obișnuință, o rutină comună pe care o avem toți atunci când mergem la cumpărături? Fie că ți-ai pus vreodată întrebarea ce te-ai face fără cărucioarele pentru magazine sau nu, acestea servesc mai multe scopuri.

În primul rând, ajută clienții să aibă o experiență plăcută în magazin, fără a depune efort fizic. Apoi, acestea îi ajută pe comercianți să își stimuleze clienții să cumpere mai mult, dar și să le ușureze cât de mult această experiență. Nu în cele din urmă, aceste cărucioare pot fi folosite chiar și în alte domenii de activitate, unde este nevoie de mutarea diferitelor obiecte. Oricare ar fi rolul în care te afli, aceste cărucioare sunt mult mai importante decât ai crede!

Cărucioare supermarket pentru o gestiune mai eficientă

Chiar dacă sunt identificate cel mai des cu supermarket-urile, aceste cărucioare au chiar mult mai multe întrebuințări. Într-adevăr, prima și cea mai cunoscută utilizare a lor este în magazine. Un cărucior magazin ajută clienții să își transporte mult mai ușor produsele atât în interiorul magazinului, cât și până la mașină. O experiență plăcută la cumpărături îi poate încuraja să revină în magazinul respectiv, mai ales dacă aceste cărucioare sunt de calitate și ușor de manevrat.

De cealaltă parte, un carucior supermarket îndeamnă și la cumpărături ample, datorită dimensiunilor sale. În această situație creierul simte nevoia să umple spațiul gol – exact ca atunci când simțim nevoia să ne umplem farfuria la masă, oricât de mare ar fi aceasta. Și în acest fel cresc vânzările magazinului care pune la dispoziție astfel de cărucioare.

Mai mult decât atât, un cărucior magazin poate fi folosit și în operațiuni de gestiune. Tocmai pentru că sunt rezistente, se manevrează ușor și vin într-o varietate de dimensiuni, acestea pot fi integrate în procesele oricărei firme.  De exemplu, poate fi necesară mutarea constantă a unor dosare sau bibliorafturi grele sau a unui volum mare de cărți.

Există un cărucior supermarket și pentru afacerea ta!

Există o mulțime de tipuri de astfel de cărucioare. Și cu siguranță există unul care are dimensiunea potrivită și care este realizat din materialele ideale pentru a-ți face activitatea mult mai ușoară și mai plăcută!

Cărucioarele din plastic pot suporta greutăți mai mici. Acestea sunt realizate din plastic super rezistent, iar avantajul principal este că nu ruginesc niciodată și nici nu se deformează în timp. Mai mult, acestea sunt mult mai silențioase decât cărucioarele clasice.

Cărucioarele clasice, cele cu care suntem obișnuiți, sunt realizate dintr-un aliaj metalic. Acest aliaj este foarte rezistent și nu ruginește. Oferă posibilitatea de a crea cărucioare care pot transporta greutăți mult mai mari, chiar și de peste 200 de killograme. Acest tip de cărucioare este și mult mai versatil, putând fi adăugate o mulțime de accesorii folositoare. De exemplu, un scaun special pentru bebeluși care le permite părinților să poată avea grijă și de micuțul lor, dar și să termine cumpărăturile atât de necesare – fără a pune în pericol pe nimeni.

Acestor cărucioare le pot fi adăugate și polițe inferioare sau platforme – extra spațiu de depozitare, folosit în special pentru produsele de dimensiuni mari. Aceste tipuri de cărucioare metalice au foarte multe variațiuni – mai mici, mai mari, tip coș, tip platformă, pentru aranjarea mărfii și multe altele.

Afacerea ta va prospera mai ales atunci când depui un strop extra de efort pentru a le oferi clienților și angajaților tăi doar ce e mai bun. Atunci când le ușurezi procesul de cumpărare clienților, aceștia se vor simți relaxați în magazin și, automat, vor fi îndemnați să cumpere mai multe lucruri – iar cărucioarele pentru magazine îi și ”ajută” să cumpere uneori chiar mai mult decât ar avea nevoie.

De cealaltă parte, în cazul în care angajații tăi au nevoie de un astfel de cărucior, nu ezita să le oferi un mod mai simplu de a-și face treaba. Îți vor fi recunoscători și vor fi chiar mai motivați să își îndeplinească sarcinile!

Suntem siguri că faci doar alegeri benefice pentru afacerea ta. De aceea te încurajăm să alegi cărucioare supermarket corespunzătoare cu nevoile tale – sigur vei găsi ceva care să îți fie pe plac și de mare ajutor!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend