Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Deşi anunţate, AUTORITĂŢILE din ARGEŞ, luate prin surprindere de PRIMA NINSOARE – LIBER că e WEEKEND

Publicat

in

Cum se intampla de obicei la prima zapada, ninsoarea abundenta din noaptea precedenta (14 spre 15 decembrie) a surprins Argeşul si l-a dat peste cap, dovedind si in acest an neputinta responsabililor cu deszapezirea si cu administrarea fenomenelor asociate ninsorii. Spre rusinea  responsabililor cu deszapezirea, ninsorile au fost anuntate ieri tuturor primăriilor de catre ISU si ANMH.
Asa se face ca, la aceasta ora, Argelul a fost blocat de zăpadă, prin toate localitatile strazile fiind greu practicabile, in general zapada a fost data la o parte de rotile putinelor masini ai caror soferi s-au incumetat sa iasa.

Prin orase din Argeş, utilajele de deszăpezire sunt … scumpe la vedere, o dovada ca sămbîta şi duminica nimeni nu are chef sa onoreze contractele. Concluzia? Fereasca Dumnezeu de ninsori in week-end, mai ale unul care vine după chefuri strasnice si prelungite !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu intră la rupere: ‘Dacă mai există onoare și celălalt președinte al Senatului își va da demisia’

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîțu i-a cerut demisia Ancăi Dragu (USR PLUS) de la conducerea Senatului României.

„Cred că după ce vom vedea motivarea CCR, dacă mai există onoare şi celălalt preşedinte al Senatului îşi va da demisia. Demisia (Ludovic Orban – n.r.) e un act unilateral. Dacă CCR îmi va da dreptate, mă aştept ca cei doi preşedinte ai Camerelor să plece”, a declarat Florin Cîţu, marţi la Parlament.

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a anunţat luni că şi-a depus la partid demisia de la conducerea Camerei, avertizând că, în cazul în care, într- o perioadă de maximum 15 zile, nu va fi depusă la Camera Deputaţilor, şi-o va depune personal, informează News.ro.

Vezi și:

Vești bune de la Guvern! Florin Cîțu: ‘Propunem o creştere brută a salariului minim de aproape 11% de la 1 ianuarie 2022’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Vineri, restricții rutiere pe Transfăgărășan – Au loc filmări pentru un film artistic

Publicat

in

De

IPJ Argeș informează că în ziua de vineri, 1 octombrie 2021, între orele 07:00 – 19:00, pe DN 7C – Transfăgărășan, vor fi impuse restricții temporare de circulație, pe sectorul cuprins între km 108+000 (hotel Capra) și km 116+804 (intrare tunel Bâlea). Mai precis, restricțiile vor fi aplicate intermitent, cu intervale de 10 minute filmare, 10 minute eliberare trafic, pentru filmarea unor secvențe într-un film artistic.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie şi semnalizarea rutieră temporară. Totodată, pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, polițiștii recomandă conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și ale organizatorilor și să nu blocheze intersecțiile.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend