Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Deputatul PSD Mircea Drăghici, făcut arșice de un pensionar: “Îmi furi 60% din banii ce trebuie să-mi aparțină !

Avatar

Publicat

in

– Pensionarul il avertizeaza pe parlamentarul PSD: “Îți aștept reacția! Altfel, mă simt obligat să șterg cu matale pe jos, câtă viață vei avea și voi avea”

Pentru ca deputatul PSD, Mircea Draghici, rar a mai fost vazut prin teritoriu in ultimul an, ocupat fiind cu problemele interne din propriul partid sau cu dosarul penal in care este inculpat si care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cetatenii au gasit o alta modalitate de a vorbi cu deputatul lor. Nu numai cei tineri, ci si pensionarii au ajuns sa-i transmita problemele si supararile pe internet, mai exact pe retelele de socializare.
O dovada ca pana si pensionarii s-au cam saturat de parlamentarii tacuti si scumpi… la vedere, a venit ieri chiar pe pagina de FB a deputatului PSD, Mircea Draghici, proaspat numit secretar al Camerei Deputatilor. Astfel, la o postare a sa despre, nu, nu despre problemele judetului pe care le reprezinta, ci despre legile justitiei si declarațiile recente ale președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, un pensionar l-a luat la rost pe Draghici, anuntandu-l chiar ca, daca nu ii raspunde la doleantele sale, va “sterge pe jos” cu deputatul.
” Domnule Mircea Drăghici, ești piteștean de al meu! Te somez să-ti exprimi punctul de vedere privin existența pensiilor speciale megalitice și faptul că cei 5 milioane de pensionari, cu pensii pe bază de contribuții, primesc cel mult 40% din cât au contribuit!
Dacă nu ești un ipocrit ordinar, dă-mi un telefon, să punen de o întâlnire, la sediu la mine sau la matale!
Avem multe chestiuni arzătoare la ordinea zilei de discutat!
Matale ești la dispoziția mea, pentru că te plătesc, iar mătale îmi furi 60% din banii ce trebuie să-mi aparțină, pentru că i-am plătit!
Îți aștept reacția!
Altfel mă simt obligat să șterg cu matale pe jos, câtă viață vei avea și voi avea! “
, a fost mesajul pensionarului, cel mai apreciat, de altfel dintre alte mesaje ale cetatenilor furiosi.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Demisia momentului în politică! Aurelian Bădulescu, președintele interimar al organizației PSD Sector 3, și-a anunțat retragerea din funcție

Avatar

Publicat

in

De

Aurelian Bădulescu a anunțat pe pagina sa de Facebook că demisionează din funcția de președinte interimar al organizației PSD Sector 3.

„În mai puţin de un an de zile, Iohannis şi Orban au distrus România. Au eşuat complet atât în gestionarea pandemiei, cât şi pe plan economic. (…) Au dus România în afara Europei prin haosul total provocat de măsurile ilogice şi lipsite de orice fundamentare ştiinţifică. Indiferent că le place sau nu, acesta este adevărul. Cum la fel de adevărat este faptul că şi eu am greşit. Am acţionat impulsiv şi mânat de furia pentru modul în care aceşti oameni au înţeles să conducă această ţară. Şi eu, la fel ca milioane de români, vedem cum aceşti oameni sacrifică o ţară întreagă pentru funcţiile şi privilegiile lor. Acest lucru nu este corect. Dar asta nu justifică nicicum acea poză pe care am postat-o pe reţelele sociale. Regret profund această postare impulsivă şi îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, deşi nu am intenţionat nicio clipă acest lucru. Sub nicio formă, acţiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte. Îmi asum greşeala şi demisionez din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PSD Sector 3”, a scris Bădulescu pe Facebook.

El a adăugat că rămâne „un social-democrat convins” şi va lupta alături de toţi colegii săi pentru a câştiga alegerile din 6 decembrie.

„Fac un apel către fiecare român, care a avut de suferit ca urmare a incompetenţei şi cinismului PNL, să vină la vot. Doar la urne putem să facem România bine”, a transmis el.

Potrivit unor surse din PSD, în şedinţa conducerii partidului care va avea loc în această săptămână se vor supune la vot următoarele propuneri de preşedinţi interimari: Florin Manole la Sectorul 1, în locul lui Daniel Tudorache şi Carmen Mihălcescu la Sectorul 3 în locul lui Bădulescu, informează agerpres.ro.

Citește și:

EXCLUSIV George Maior și Florian Coldea – de la vârful SRI la catedra SNSPA!

Vești proaste pentru români! Facturile la gaz ar putea crește cu 200 de lei pe an

Klaus Iohannis a promulgat legea! Anumiți români vor fi scutiți de plata impozitului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Ciucă: ‘MApN va asigura transportul terestru şi aerian pentru toate dozele de vaccin’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Nicolae Ciucă, afirmă că Ministerul Apărării Naţionale va asigura transportul terestru şi aerian pentru toate dozele de vaccin de la sosirea în ţară a acestora, dar şi preluarea şi transportul la centrele de vaccinare de pe întreg teritoriul României.

„Ministerul Apărării Naţionale va fi implicat, cu rol important, în campania naţională de vaccinare anti-COVID-19 şi va asigura, prin structurile de specialitate, condiţiile logistice necesare la nivel naţional. MApN va asigura transportul terestru şi aerian pentru toate dozele de vaccin de la sosirea în ţară a acestora, cât şi preluarea şi transportul la centrele de vaccinare de pe întreg teritoriul României. Totodată, Armata României va sprijini echipele de vaccinare cu resursă umană calificată”, a scris ministrul Apărării, luni seara, pe pagina sa de Facebook.

El a participat luni, la Palatul Cotroceni, la şedinţa „Campania de vaccinare anti-COVID-19 – problemă de securitate naţională”, prezidată de preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul căreia, conform postării ministrului, au fost stabilite principalele atribuţii pe care MApN le va avea în acest demers cu anvergură naţională.

„Armata României va avea un rol foarte important, revenindu-i responsabilităţi, prin structurile de specialitate, pentru a asigura condiţiile logistice necesare desfăşurării acestei campanii la nivel naţional”, subliniază Ciucă.

Ministrul Apărării precizează că au fost identificate soluţii de depozitare în condiţii speciale, stabilindu-se ca centrul principal de depozitare pentru dozele de vaccin care necesită condiţii de stocare la temperatura de minus 80 de grade Celsius să fie Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

La nivel naţional au fost stabilite şase centre regionale în locaţia spitalelor militare de urgenţă de la Timişoara, Craiova, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Constanţa.

„Colaborarea nemijlocită cu celelalte instituţii responsabile de elaborarea şi implementarea strategiei de vaccinare reprezintă premisele care stau la baza îndeplinirii cu succes a misiunii pe care MApN şi-a asumat-o în cadrul acestui demers naţional de o importanţă strategică pentru România”, a mai scris ministrul Apărării, informează agerpres.ro

Citește și:

EXCLUSIV George Maior și Florian Coldea – de la vârful SRI la catedra SNSPA!

Vești proaste pentru români! Facturile la gaz ar putea crește cu 200 de lei pe an

Klaus Iohannis a promulgat legea! Anumiți români vor fi scutiți de plata impozitului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend