Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Demisul Adrian Bughiu, tovarăș de erotic-party cu Mînzînă, locul 3 pe lista PSD la CJ Argeș

Avatar

Publicat

in

Adrian Bughiu, subprefectul dat afară de ministrul Vela zilele treucte si fost co-organizator de show-uri erotice, alături de Ion Mînzînă pe vremea cand ambii slujeau la PRM, a fost proptit pe pozitia a treia pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean Argeş.  

Iată lista PSD pentru Consiliul Judeţean Argeş.

1.Mînzînă Ion – preşedinte

2.Nicolaescu Marius

3.Bughiu Adrian

4.Tudose Nicolae

5.Pârvu Marius

6.Eftene Diana

7.Enache Viorel

8.Cotenescu Monica

9.Narcisa Costești

10.Turturoiu Liliana

11.Negoescu Vasile

12.Manole Marius

13.Istrate Ionuț – Pitesti

14.Ionescu Marilena

15. Mindroc Cătălin

16. Iacsa Aurel

17. Olavi Nitescu

18. Popa Cristina

19. Bogdan Bălan

20. Nițescu Ramona

21. Monalisa Ionită

22. Stancu Nicolae

23. Șerban Constantin

24. Adrian Ciobanu Costești

25. Teddy Achim

26. Tudoreci Augustin

27. Vătășescu Ghiorghe

28. Andrei Ionuț

29. Popescu Cornel

30. Corcodel Ionuț

31. Drăgușinoiu Valentina

32. Nicolae Emil – Pitești

34. Dan Dumitrescu

35. Gabriel Niță

36. Ionuț Mustățea

37. Elena Preda

38. Adi Baicu

39. Cristian Mazilu

40. Andreea Călinescu

41. Balcă Constantin

42. Valentina Costache

43. Vlad Tomescu

Reamintim ca, in urma cu cativa ani, Bughiu si Mînzînă au fost protagonistii unui scandal de proporţii în organizaţia PRM Argeş. Lideri marcanţi ai partidului au fost surprinşi la o petrecere, îmbrăcaţi în femei şi mimând relaţii homosexuale. Când a auzit de grozăvie, Corneliu Vadim Tudor a luat foc şi a spus că îi dă pe toţi afară.

Muzică, băutură şi câteva sute de kilomteri depărtare de casă. A fost suficient pentru ca mai mulţi oameni sus-puşi să se dea în stambă. Peremiştii au făcut cheful în staţiunea Straja din Hunedoara. Au fost fotografiaţi însă, iar pozele, trimise zilele trecute presei din Argeș. Jurnaliştii, şocaţi de imagini, spun că protagoniştii ar trebui să îşi prezinte demisiile. Preşedint al PRM Argeş pe atunci, Ion Mânzână, deputat la vrema aceea, aparea şi el în fotografii şi recunoaştea că ştia de existenţa lor. În schimb, prim-vicepreşedintele filialei judeţene a partidului condus de Corneliu Vadim Tudor a fost şocat şi spunea că protagonioştii show-lui erotic trebuie să plătească. Platesc, abia acum: au fost trecuti pe locuri eligibile pentru CJ sub sigla PSD !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Raed Arafat atrage atenția românilor: ‘Nu este de glumit. Nu are rost să intrăm într-un alt val’

Avatar

Publicat

in

De

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a sesizat nereguli la o terasă din Centrul Vechui al Capitalei, acolo se aflau mai mulţi tineri la aceeaşi masă. ”Terasa asta, în mod normal este interzisă. Toţi stau în acea bulă de plastic. Astea sunt spaţii închise, chiar dacă este o singură masă’.

Începând de luni intră în vigoare o nouă hotărâre care prevede ca restaurantele la interior se vor redeschide, având în vedere că trei zile la rând incidenţa infectării cu COVID-19 s-a situat sub 3 la mia de locuitori.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat a vorbit despre imaginile surprinse într-un local din Centrul Capitalei.

Terasa asta, în mod normal este interzisă. Conform hotărârii de Guvern, terasa asta este închisă. Toţi stau în acea bulă de plastic. Astea sunt spaţii închise, chiar dacă este o singură masă (…) Uitaţi-vă aglomeraţia din aşa-zisa terasă. Nu e terasă. Acolo este spaţiu închis. Este definit în hotărârea de Guvern. Are pereţi. Este şi vina şi faptului că nu se impun măsuri (…) În final, aici trebuie implementate măsuri. Eu cred că singura măsură în aşa ceva şi fără să exagerez este că, în momentul în care ai făcut acest lucru, să vină autorităţile şi să te închidă pe o lună de zile şi poate atunci învaţă lumea ce înseamnă să respecte regulile. Ieri aţi auzit situaţia cu tulpina noua care de la o singură persoană s-au infectat nu ştiu câte persoane. Nu este de glumit. Mai avem un pic. Nu are rost să intrăm într-un alt val”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

Citește și:

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: ‘Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!’

Kaufland provoacă un cutremur în piața supermarketurilor! A început marea vaccinare a angajaților

SURSE Operațiunea ‘Asaltul Lupilor Tineri’! Ce a reprezentat, în realitate, atacul lui Rareș Bogdan la Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

„Cocktail-ul” de anticorpi cu care s-a tratat Donald Trump va fi introdus de Germania în tratamentul anti-COVID-19

Avatar

Publicat

in

De

Ministerul Sănătăţii din Germania va distribui 200.000 de doze cu cocktailul de anticorpi folosit de fostul președinte al SUA, Donald Trump.

Tratamentul pe care l-a luat Trump ca să se vindece de COVID-19 ajunge şi în Europa. Germania este prima ţară care începe să utilizeze cocktailul de anticorpi pe care l-a luat fostul preşedinte american.

Berlinul a cumpărat 200.000 de doze, la prețul de 2.000 de euro bucata. Cocktailul va fi administrat pacienților din spitalele universitare, începând de săptămâna viitoare. Ministrul german al sănătății nu a precizat care este firma producătoare.

Anul trecut, Donald Trump s-a tratat cu un astfel de cocktail de la compania de biotehnologie Regeneron. Pe atunci, substanţa minune nu primise încă aprobările necesare. Medicamentul are un dublu rol: ameliorează simptomele și micșorează încărcătura virală a pacientului, conform alephnews.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend