Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Demisie de RĂSUNET la Digi 24: Alice Iacobescu anunță că părăsește stația TV

Publicat

in

Alice Iacobescu, unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Digi24, părăsește postul de știri, după șapte ani, anunță paginademedia.ro.

Contactată de Paginademedia.ro, Alice Iacobescu a confirmat demisia și că e în perioada de preaviz.

„Consider că este momentul să fac o schimbare și, în mod cert, o să fie o schimbare de substanță. Îmi doresc foarte mult să fac jurnalism, jurnalism de calitate, și sunt convinsă că voi reuși să fac asta și de aici încolo. Voi vedea sub ce formă. În acest moment, nu știu unde mă duc, dar știu ce am de oferit”, a declarat vedeta TV.

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la Guvern: Sunt multe de îndreptat după guvernările eșuate ale PSD

Alice iacobescu lucrează în media de peste 20 de ani. Ei ș-a început cariera în televiziune la Tele 7 abc, după care a mers la BBC World Services (96-99). Apoi, a trecut la grupul Intact, unde a lucrat mai bine de 11 ani, dintre care patru ani la Antena3.

În anul 2012, Alice a renunțat la Antena 3, unde realiza Săptămâna de știri, pentru noul proiect Digi24, pe 1 martie 2012.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

E oficial! Când și cum se reiau examenele auto

Publicat

in

De

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a anunțat că reluarea examenelor pentru obținerea permisului auto urmază să se reia începând cu data de 2 iuni

Așadar, conform informațiilor surnizate de DRPCIV, cei cărora le-au expirat dosarele de școlarizare după instituirea stării de urgență în perioada cuprinsă între 16 martie și 17 mai pot susține proba practică începând cu data de 2 iunie 2020.

Programarea celor menționați se va face numai prin intermediul școlilor de șoferi.

După această etapă urmează cei cu dosarele expirate după data de 18 mai, programarea acestora făcându-se “din oficiu, pe cât posibil cu respectarea ordinii de programare anterioare, de către serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, cu informarea acestora”, se spune într-un comunicat al DRPCIV.

Examenul teoretic se va putea susține începând cu 12 ori 22 iunie.

Reguli pentru susținerea examenelor

  • candidatul și examinatorul sunt obligați să oarte măști de protecție;
  • scanarea temperaturii corporale (va fi interzisă susținerea examenului în situația în care aceasta depășește 37,2 °C);
  • respectarea distanțării persoanelor aflate la locul de întâlnire comunicat pentru susținerea probei practice a examenului auto, de cel puțin 1,5 metri;
  • candidaților nu se vor prezenta la punctul de întâlnide însoțit de terțe persoane, accesul fiind permis doar candidatului și instructorului auto.

DRPCIV amintește că valabilitatea documentelor emise de serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor se menține pe toată perioada stării de alertă și încă 90 de zile de la ridicarea acesteia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Halucinant! Polițiștii care au intervenit la Kaufland se pregătesc cu instructorii de la Acțiuni Speciale

Publicat

in

De

Dezvăluirea uluitoare! Polițiștii care s-au făcut de râs în încercarea de încătușare a bătrânului de la Kaufland Ferentari se pregătescu cu instructorii trupelor de Acțiuni Speciale.

Alexandru Găitan, liderul Sindicatului Polițiștilor ProLex Secția 24 București, este cel care a făcut dezvăluirea.

Potrivit lui Găitan, instructorii SAS le predau tot felul de tehnici polițiștilor, de parcă ar fi toți „Jackie Chan sau Chuck Norris”.

„În realitate este cu totul și cu totul altceva”, susține Alexandru Găitan.

„Polițiștii care au intervenit la Kaufland Ferentari s-au suprapus, unul trăgea și unul împingea. Ei fac pregătire specială pentru așa ceva cu instructori de la SAS, de la noi, de la MAI. Se predau tot felul de tehnici, de parcă am fi toți Jackie Chan sau Chuck Norris, dar în realitate este cu totul și cu totul altceva”, a declarat, pentru Național, Alexandru Găitan.

Greșeala făcută de polițiști

La încătușare trebuie să fie un polițist, maxim doi, dar ei s-au băgat trei, iar asta a fost o greșeală. Au vrut să ajute, dar mai mult s-au încurcat. Erau tineri veniți recent din școală acei polițiști. Dacă îl prindeau de o mână și i-o duceau la spate din prima cu cătușa pusă, automat venea și a doua. Dar nu este chiar așa ușor să încătușezi pe cineva, mai ales că trebuie să te ferești să nu te zgârie, să nu te muște, mai ales acum, în perioada asta. Până la urmă, din cei șase polițiști, unul singur a fost cu experiență, chiar cel care l-a trântit la pământ, ca să-l poată încătușa. Sunt niște tehnici, dacă nu l-ai apucat puternic din prima, ai pierdut totul.

Este vorba despre momentul psihologic al încătușării, pe care nu ți-l predă nimeni. Antrenamentele erau obligatorii, dar s-au scos din cauza pandemiei, iar acum nici nu va mai fi vorba despre așa ceva. Oricum, ar trebui să se facă o pregătire mai serioasă în școlile de poliție, asta este clar”, a mai declarat Alexandru Găitan.

Vezi și

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

Scandal de proporții pe piața medicamentelor! Nume grele precum Gigi Becali și Streinu Cercel implicați în importul de medicamente din Rusia

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend