Conecteaza-te cu noi

CULTURA

De ziua lor, persoanele cu handicap au fost sărbătorite la Curtea de Argeş

Publicat

in

„Învăţăm să zâmbim împreună”. Acesta a fost titlul proiectului desfăşurat astăzi, 3 decembrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Handicap, la Centru de zi Sf. Iustinian din Curtea de Argeş.

Scopul evenimentului a fost acela de a promova integrarea socială a persoanelor cu handicap ca cetăţeni activi, reducerea gradului ridicat de marginalizare/excludere a persoanelor cu dizabilităţi, prin conştientizarea calităţilor şi abilităţilor acestora.

”. „Prin intermediul proiectului „Învăţăm să zâmbim împreună” am încercat şi noi să aducem o mică bucurie persoanelor cu dizabilităţi şi nu doar acestora, dar să şi atragem atenţia cetăţenilor asupra faptulu că persoanele cu handicap îşi pot găsi un loc în societate”, au spus reprezentanţii Centrului „Sf. Justinian”.

Cea mai emoţionantă parte a evenimentului a fost aceea în care persoanele cu handicap au prezentat o serie de obiecte decorative, specifice sărbătorilor de iarnă, confecţionate de ei din diferite materiale.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Intrare gratuită pentru copii, la Muzeul Județean Argeș, de 1 Iunie

Publicat

in

De

1 Iunie este ziua în care se celebrează miracolul nașterii, al purității, dar și întoarcerea la inocență. De 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, Muzeul Județean Argeș va oferi acces gratuit copiilor la toate secțiile expoziționale din structura sa organizatorică, respectiv: Expoziția Flori de mină – Comorile adâncurilor, Galeria Națională de Artă Naivă și Muzeul Sportului Argeșean ,,Campionii”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban vine mâine în Argeș – SE INAUGUREAZĂ MUZEUL BRĂTIANU

Publicat

in

Conacul-Bratianu-0.jpg Conac-Bratieni-2-1.jpg

Duminică, 24 mai 2020, cu începere de la ora 09:00, va fi inaugurat Muzeul Național Brătianu din Ștefănești. La eveniment au confirmat prezența prim-ministrul Ludovic Orban și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend