Conecteaza-te cu noi

Mioveni

De teama coronavirusului, grupul din Mioveni care s-a întors din China va fi izolat la domiciliu

Avatar

Publicat

in

După ce au participat, timp de câteva zile, la un festival în Beijing –China, Ansamblul Folcloric ”Plai de Dor” și mai mulți reprezentanți ai Primăriei Mioveni s-au întors astăzi în țară.

Aceștia au avut parte de condiții speciale la primirea pe Aeroportul Otopeni. Au fost izolați de restul călătorilor la sosire, fiind trecuți printr-un culoar special. După ce avionul a aterizat, câțiva medici i-au consultat, iar ei au completat un formular cu privire la evenimentele la care au participat în China. Autoritățile sanitare le-au pus în vedere să rămână 14 zile la domiciliu, urmând ca aceștia să fie monitorizați, telefonic, de reprezentanții DSP Argeș.

Publicitate

Așadar, cei 21 de copii, membri ai ansamblului folcloric, vor rămâne acasă în următoarele 14 zile, urmând să beneficieze de concediu medical și absențe motivate la școală. Tot izolați la domiciliu vor fi și cei patru reprezentanți ai primăriei Mioveni care au luat parte la evenimentele din China alături de membrii ansamblului.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – Dorel de Argeș: A spart conducta cu petrol !

Avatar

Publicat

in

De

Dorel a dat lovitura dis de dimineata in judetul Arges ! Pe timpul unor activități agricole, un tractor cu plug condus de un argesean neatent, a fisurat o conductă de transport produs petrolier în Topoloveni, la Aerodrom.
Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alte două orașe, la un pas de a intra în carantină: Va fi crunt! Va fi dezastru economic

Avatar

Publicat

in

De

Primarul municipiului Pitești,Cornel Ionică a convocat, joi dimineață, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Acesta a declarat că: „Situaţia e delicată. Vom adopta măsuri stricte pentru prevenirea şi combaterea răspândirii acestui virus. Voi opri activitatea în târgul săptămânal, la plaje, voi dispune măsuri ferme în pieţele agroalimentare, iar la terase programul va fi redus”.

Publicitate

Edilul Piteștiului a mai declarat pentru Ziarul Argesul că se vor relua spălarea şi igienizarea stradală în oraş.

Oficialul însă se teme că: ”E posibil să avem, însă, şi alte surprize… Dacă situaţia o va impune, vom închide Primăria timp de câteva zile pentru dezinfecţie. Nici nu vreau să mă gândesc la ce se va întâmpla dacă va fi dispusă carantina la Piteşti. Va fi crunt! Va fi dezastru economic. Prin urmare, nu avem clipe de răgaz. Suntem mobilizaţi la maximum cu tot personalul”.

Prefectul de Argeș, Emanuel Soare, a declarat aseară pentru DIGI24 că 12 localități din județ sunt susceptibile de a intra în carantină, între care se numără și Pitești și Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend