Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DE POMANĂ: ANAF vinde mașini Ford, Peugeot și Land Rover la preșuri derizorii, începând de la 737 de lei – VEZI DETALII

Publicat

in

Agenția Națională de Administrare Fiscală va scoate la licitație autoturisme și vehicule comerciale în mai multe județe din țară. Mai mult, ANAF organizează zeci de licitații lunar, care sunt anunțate pe pagina de internet a instituției.

Aceste autovehicule sunt confiscate de la cetățenii care au datorii către stat, iar starea lor este una bună, după cum informează. Prețurile acestora se situează sub cele practicate pe piața „SH”.

Lista cu autovehiculele scoase la vânzare de ANAF

 • Land Rover Discovery, an de fabricație 2011, prețul de pornire al licitației este de 44.000 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 2 noiembrie în localitatea Constanța.
 • Land Rover Discovery, an de fabricație 2014, prețul de pornire al licitației este de 79.000 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 2 noiembrie în localitatea Constanța.
 • Ford Focus C-Max, an de fabricație 2005, prețul de pornire al licitației este de 5.400 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 4 noiembrie în localitatea Constanța.
 • Land Rover Freelander TD4, an de fabricație 2004, prețul de pornire al licitației este de 9.670 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orașul Iași.
 • Opel Vectra, an de fabricație 2004, prețul de pornire al licitației este de 9.670 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orașul Iași.
 • Opel Vectra, an de fabricație 1996, 2 litri benzina, prețul de pornire al licitației este de 737 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orașul Iași.
 • Peugeot 206, an de fabricație 2006, 1,4 litri diesel, prețul de pornire al licitației este de 4100 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orașul Iași.
 • Citroen C3, an de fabricație 2003, 1,4 litri diesel, prețul de pornire al licitației este de 3950 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orașul Iași.
 • Chrysler Voyager, an de fabricație 2001, 2,5 litri benzina, prețul de pornire al licitației este de 9.900 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orașul Iasi.
 • Dacia Solenza, an de fabricație 2004, 1,4 litri benzina, prețul de pornire al licitației este de 1.300 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 5 noiembrie în orașul Iași.
 • Opel Zafira, an de fabricație 2003, prețul de pornire al licitației este de 2.100 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 10 noiembrie în localitatea Târnăveni.
 • Ford Focus, an de fabricație 2001, prețul de pornire al licitației este de 4.300 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 10 noiembrie în localitatea Turda.
 • Nissan Navara, an de fabricație 2001, prețul de pornire al licitației este de 7.500 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 10 noiembrie în localitatea Curtea de Argeș.
 • Toyota RAV4, an de fabricație 2004, prețul de pornire al licitației este de 12.200 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 11 noiembrie în localitatea Reghin.
 • Citroen Jumper, an de fabricație 2010, prețul de pornire al licitației este de 19.500 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 11 noiembrie în localitatea Reghin.
 • VW Passat berlină, 1,9 TDI, an fabricație 2003 Prețul de pornire este de 5.400 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 11 noiembrie în localitatea Mediaș.
 • Dacia Logan, an de fabricație 2004, prețul de pornire al licitației este de 1.400 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 16 noiembrie în localitatea Miercurea Ciuc.
 • Autoturism Opel Vectra, an de fabricație 2005, prețul de pornire al licitației este de 4.000 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 17 noiembrie în localitatea Timișoara.
 • Ford Tranzit Connect, an de fabricație 2003, prețul de pornire al licitației este de 900 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 18 noiembrie în localitatea Timișoara.
 • Volkswagen Polo, an de fabricație 2007, prețul de pornire al licitației este de 5.900 lei, exclusiv TVA. Licitația are loc pe 18 noiembrie în localitatea Timișoara.

Ce trebuie să facă ofertanții pentru a participa la licitație?

Pentru a putea participa la licitație ofertanții vor trebui să depună cu cel puțin o zi înainte de data licitației mai multe documente printre care oferta de cumpărare alături de dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.

În cazul în care un reprezentant va lua locul ofertantului, acesta trebuie să prezinte împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant.

Persoanele fizice române, aceștia trebuie să prezinte o copie de pe actul de identitate, în timp ce persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/pașaport.

În ceea ce privește persoanele juridice române, acestea trebuie să prezinte o copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului, iar pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română. Nu în ultimul rând, trebuie prezentată o declarație pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

ARGEȘ | Accident grav în Pitești

Publicat

in

De

Pompierii au intervenit, in urma cu putin timp, la un accident rutier în Pitești, zona Craiovei cu victimă un pieton. Victima este un bărbat in varsta de 81 de ani găsit cu funcții vitale, este conștient și transportat la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.
La prima evaluare, are mai multe leziuni, printre care și un traumatism cranio cerebral.
I se vor face investiții medicale la spital.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Ieșire a lui Florin Roman: ‘Cu siguranță va exista acea ordonanță care va îngheța salariile demnitarilor’

Publicat

in

De

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Florin Roman, a precizat că pensiile speciale ale aleșilor locali vor fi prorogate, iar salariile demnitarilor vor fi înghețate.

Întrebat ce se va întâmpla cu intrarea în vigoare a prevederii din Codul Administrativ privind pensiile aleşilor locali, Florin Roman a afirmat că ”cel mai probabil, vor fi prorogate, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi sau trei ani, prin acea ordonanţă care prorogă termenele de intrare în vigoare a unor legi sau articole din Codul Administrativ”.

Sunt convins că şi anul acesta va fi o discuţie serioasă privins salariile din sectorul public. (…) Nu pot să le anunţ ca o decizie, sunt convins că vom avea această discuţie, practic  avem şi acea majorarea a salariului minim, cu siguranţă va exista acea ordonanţă care va îngheţa salariile demnitarilor”, a spus ministrul PNL.

El i-a criticat pe cei de la USR care au făcut un subiect din pensiile primarilor. ”Nu s-a plătit niciun ban pentru primari. Nu a spus nimeni că se dau. Este vreo pensie în plată? Nu este”, a afirmat Florin Roman. 

Luni, Liderul USR Dacian Cioloş a afirmat că „orice creştere de pensii speciale sau introducere de pensii speciale, aşa cum face acum PNL-PSD, ar însemna în primul rând imposibilitatea creşterii pensiilor mai mici”.

El a solicitat alianţei de guvernare să emită o ordonanţă de urgenţă, în următoarele trei săptămâni, astfel încât să nu apară o nouă categorie de privilegiaţi şi a precizat că pensiile speciale pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consiliu judeţean ar intra în vigoare de la 1 ianuarie, iar impactul bugetar ar fi de peste 600 milioane lei, conform news.ro.

Vezi și:

Lovitură pentru aleșii locali! Marcel Ciolacu a făcut anunțul: Se amână acordarea de pensii speciale

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend