Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De pe patul de spital, Ion Bolovan declara „Sa vedem cui ii convine sa se bage sa cumpere apa de la mine”

Publicat

in

Luna aceasta, alesii locali din Curtea de Arges vor aproba caietul de sarcini in vederea organizarii licitatiei pentru desemnarea furnizorului de servicii apa si canalizare din municipiu. Momentan, furnizorul este SC Aquaterm insa, pentru ca la un moment dat au existat probleme cu licenta, s-a incercat chiar si o asociere cu o societate din Constanta, acum, serviciul va fi scos la licitatie.

Aflat pe patul de spital, directorul Ion Bolovan, a declarat redactorilor PROFIT ca, se urmeaza procedurile legale si ca SC Aquaterm va participa cu siguranta la aceasta licitatie. „Serviciul va fi scos la licitatie si vom participa. La data de 4 august am obtinut licenta de la ANRSCE, avem toate actele in regula. Nu am cunostinta daca si alte societati se vor inscrie, cert este ca saptamana trecuta am avut o licitatie similara la Baiculesti iar contracandidatul, ca sa ii spun asa, s-a retras. Noi avem contract separat cu Consiliul Judetean pentru captare si tratare asa ca, practic, oricine ar veni trebuie sa cumpere apa de la noi”, a declarat Ion Bolovan redactorilor PROFIT.

Advertisements

Nicolae Diaconu, primarul municipiului Curtea de Arges a confirmat la randul sau ca va introduce pe ordinea de zi a sedintei ordinare din aceasta luna proiecte de hotarare referitoare la aprobarea caietului de sarcini si a regulamentului, in vederea licitatiei. De asemenea, se va organiza, cel putin teoretic, si o dezbatere publica pe aceasta tema.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend