Conecteaza-te cu noi

Administratie

DE MAXIM INTERES !  Reduceri de până la 10% pentru cetatenii care-și platesc anticipat impozitul și contribuțiile sociale 

Avatar

Publicat

in

Autoritățile vor să încurajeze, prin reduceri de taxe, plata anticipată a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice cu venituri independente pentru anul 2018, conform unui proiect de act normativ al Ministerului Finanțelor Publice (MFP). Concret, contribuabilii ar putea beneficia chiar și de reduceri de până la 10% din sumele datorate statului. Pentru a încuraja plata anticipată a impozitului și a contribuțiilor sociale pentru veniturile independente obținute de persoanele fizice, reprezentanții MFP au propus, printr-un proiect de ordonanță de urgență lansat joi în dezbatere publică, un sistem de reduceri de taxe pentru anul 2018.
Concret, se dorește introducerea de bonificații pentru contribuabilii care-și achită mai repede obligațiile, sumele datorate statului urmând să scadă cu:
10%, dacă declarația unică se depune online până la 15 iulie 2018 și plata este efectuată integral până la 15 decembrie 2018;
5%, dacă declarația unică se depune online până la 15 iulie 2018 și plata este efectuată integral până la 15 martie 2019;
5%, dacă declarația unică se depune în format tipărit până la 15 iulie 2018 și plata este efectuată integral până la 15 decembrie 2018.
După cum este prevăzut în proiectul de OUG, reducerea de 5% sau 10% se va aplica atât la impozitul pe venit, cât și la contribuțiile sociale. Cu alte cuvinte, persoanele fizice ar beneficia de o reducere de 5-10% la impozitul datorat și de o reducere de 5-10% la contribuțiile datorate.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

A intrat cu mașina într-o conductă de gaze!

Avatar

Publicat

in

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe strada Smeurei, din Pitești. Este vorba despre un autoturism care a lovit o conductă de gaze, lângă jandarmi.


La fața locului intervin pompierii piteșteni cu o autospeciala de stingere cu apa și spuma și o ambulantă SMURD pentru acordarea îngrijirilor medicale în cazul în care conducătorul auto a suferit traumatisme .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Femeie moarta în fîntînă, la Albeștii de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

In urmă cu puțin timp, un apel la 112 a anuntat faptul ca o femeie a cazut într-o fântînă. Potrivit ISU Argeș, este vorba de o batrana din comuna Albestii de Argeș in varste de 72 ani care, pana la aceasta ora, din motive necunoscute încă, s-a prăbușit în făntâna din propria gospodărie. Din nefericire, la sosirea echipajelor de intervenție bătrâna a fost găsită decedată. Apelul la 112 a fost initiat de fiica acesteia imediat dupa ce si-a descoperit mama in făntîna adâncâ. Nu se stie de cat timp femeia zăcea acolo.

La fata locului au intervenit echipajele ISU si SMURD

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend