Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

DE MAXIM INTERES ! Programul complet de sarbatori in marile magazine din Arges

Avatar

Publicat

in

-Program  Kaufland, Carrefour, Auchan, Lidl pentru Craciun si Anul Nou.

Sarbatorile de iarna sunt o perioada foarte aglomerata din an. Chiar daca avem la dispozitie cateva zile libere in plus este greu sa alergam dupa cadouri, dupa mancare si bautura pentru masa de Craciun si masa de Revelion. Cozile sunt interminabile, aglomeratia in oras este infernala. Din fericire marile lanturi de supermarketuri si hipermarketuri au un program de sarbatori adaptat situatiei din Romania, adica majoritatea sunt deschise si in zilele libere, cu program prelungit.Ziarul PROFIT va prezinta lista cu programul de sarbatori ale magazinelor mai importante din Arges, pentru a sti unde sa va puteti face cumparaturile.

Hypermarket AUCHAN
Zilnic 8:00 – 22:00. In perioadele 16-23, 28-30 decembrie program 08-23.
In zilele 24 si 31 decembrie program 07-18.
In zilele 26 decembrie si 2 ianuarie program 10-22.
In zilele 25 decembrie si 1 ianuarie magazinul va fi inchis.

Supermarket KAUFLAND
Magazinele Kaufland vor avea un program de funcţionare special cu prilejul Sărbătorilor de iarnă.
În zilele de 24 şi 31 decembrie (zile de duminică) ora deschiderii va varia în funcţie de magazin în intervalul orar 7:00-7:30, iar ora închiderii va varia de asemenea în intervalul orar 16:00- 18:00. Pe 25 decembrie şi 1 ianuarie (luni) magazinele Kaufland vor fi închise.
Pe 26 decembrie şi 2 ianuarie (zile de marţi), majoritatea magazinelor Kaufland vor avea program scurt: ora deschiderii va varia în funcţie de magazin în intervalul orar 9:00-9:30, iar ora închiderii va varia de asemenea, în intervalul 14:00 – 15:00.
Magazinele Kaufland din Curtea de Argeş, Câmpulung si Mioveni vor fi închise şi pe 26 decembrie şi 2 ianuarie.
În intervalul 24-25 decembrie, în unele magazine, în ziua de 26 decembrie, precum şi în intervalul 1-2 ianuarie 2018, Grill-ul Kaufland va fi închis.

Hypermarket Carrefour
Orar normal, inclusiv 26 Dembrie si 2 Ianuarie: Luni – Duminica: 08:00 – 22:00
Orar Special de sarbatorile de iarna:
24 decembrie : 8:00 – 19:00
25 decembrie : Inchis
31 decembrie : 8:00 – 18:00
1 ianuarie 2018: Inchis

Supermarket LIDL
25 , 26 DEC si 1 ianuarie – INCHIS
22 decembrie, deschis intre 7:30-22:00
23 decembrie, deschis intre 7:30-22:00
24 decembrie, deschis intre 8:00 – 17:00
31 decembrie, deschis intre 8:00 – 17:00

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cum ne ajută cărucioarele pentru supermarket?

Avatar

Publicat

in

De

Te-ai gândit vreodată cât de mult ajută un cărucior supermarket? Sau utilizarea lor este deja o obișnuință, o rutină comună pe care o avem toți atunci când mergem la cumpărături? Fie că ți-ai pus vreodată întrebarea ce te-ai face fără cărucioarele pentru magazine sau nu, acestea servesc mai multe scopuri.

În primul rând, ajută clienții să aibă o experiență plăcută în magazin, fără a depune efort fizic. Apoi, acestea îi ajută pe comercianți să își stimuleze clienții să cumpere mai mult, dar și să le ușureze cât de mult această experiență. Nu în cele din urmă, aceste cărucioare pot fi folosite chiar și în alte domenii de activitate, unde este nevoie de mutarea diferitelor obiecte. Oricare ar fi rolul în care te afli, aceste cărucioare sunt mult mai importante decât ai crede!

Cărucioare supermarket pentru o gestiune mai eficientă

Chiar dacă sunt identificate cel mai des cu supermarket-urile, aceste cărucioare au chiar mult mai multe întrebuințări. Într-adevăr, prima și cea mai cunoscută utilizare a lor este în magazine. Un cărucior magazin ajută clienții să își transporte mult mai ușor produsele atât în interiorul magazinului, cât și până la mașină. O experiență plăcută la cumpărături îi poate încuraja să revină în magazinul respectiv, mai ales dacă aceste cărucioare sunt de calitate și ușor de manevrat.

De cealaltă parte, un carucior supermarket îndeamnă și la cumpărături ample, datorită dimensiunilor sale. În această situație creierul simte nevoia să umple spațiul gol – exact ca atunci când simțim nevoia să ne umplem farfuria la masă, oricât de mare ar fi aceasta. Și în acest fel cresc vânzările magazinului care pune la dispoziție astfel de cărucioare.

Mai mult decât atât, un cărucior magazin poate fi folosit și în operațiuni de gestiune. Tocmai pentru că sunt rezistente, se manevrează ușor și vin într-o varietate de dimensiuni, acestea pot fi integrate în procesele oricărei firme.  De exemplu, poate fi necesară mutarea constantă a unor dosare sau bibliorafturi grele sau a unui volum mare de cărți.

Există un cărucior supermarket și pentru afacerea ta!

Există o mulțime de tipuri de astfel de cărucioare. Și cu siguranță există unul care are dimensiunea potrivită și care este realizat din materialele ideale pentru a-ți face activitatea mult mai ușoară și mai plăcută!

Cărucioarele din plastic pot suporta greutăți mai mici. Acestea sunt realizate din plastic super rezistent, iar avantajul principal este că nu ruginesc niciodată și nici nu se deformează în timp. Mai mult, acestea sunt mult mai silențioase decât cărucioarele clasice.

Cărucioarele clasice, cele cu care suntem obișnuiți, sunt realizate dintr-un aliaj metalic. Acest aliaj este foarte rezistent și nu ruginește. Oferă posibilitatea de a crea cărucioare care pot transporta greutăți mult mai mari, chiar și de peste 200 de killograme. Acest tip de cărucioare este și mult mai versatil, putând fi adăugate o mulțime de accesorii folositoare. De exemplu, un scaun special pentru bebeluși care le permite părinților să poată avea grijă și de micuțul lor, dar și să termine cumpărăturile atât de necesare – fără a pune în pericol pe nimeni.

Acestor cărucioare le pot fi adăugate și polițe inferioare sau platforme – extra spațiu de depozitare, folosit în special pentru produsele de dimensiuni mari. Aceste tipuri de cărucioare metalice au foarte multe variațiuni – mai mici, mai mari, tip coș, tip platformă, pentru aranjarea mărfii și multe altele.

Afacerea ta va prospera mai ales atunci când depui un strop extra de efort pentru a le oferi clienților și angajaților tăi doar ce e mai bun. Atunci când le ușurezi procesul de cumpărare clienților, aceștia se vor simți relaxați în magazin și, automat, vor fi îndemnați să cumpere mai multe lucruri – iar cărucioarele pentru magazine îi și ”ajută” să cumpere uneori chiar mai mult decât ar avea nevoie.

De cealaltă parte, în cazul în care angajații tăi au nevoie de un astfel de cărucior, nu ezita să le oferi un mod mai simplu de a-și face treaba. Îți vor fi recunoscători și vor fi chiar mai motivați să își îndeplinească sarcinile!

Suntem siguri că faci doar alegeri benefice pentru afacerea ta. De aceea te încurajăm să alegi cărucioare supermarket corespunzătoare cu nevoile tale – sigur vei găsi ceva care să îți fie pe plac și de mare ajutor!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

INCREDIBIL! DSP Argeș oferă, zilnic, date eronate despre situația COVID – Ratele de infectare actualizate cu date de acum 50 ani

Avatar

Publicat

in

De

Pare de noptea minții ceea ce se întîmplă la DSP Argeș, acolo de unde zilnic pleacă acele rapoarte si statistici in baza cărora se iau decizii cruciale pentru argeșeni. În emisiunea Chestiuni Arzatoare de aseara, de la PROFI 24 TV, s-a explicat mecanismul prin care DSP Argeș induce zilnic in eroare atât argeșenii dar și Prefectura Argeș. Mai exact, ratele de infectare prezentate zilnic de DSP sunt, în realitate, cu mult mai mari. Acest lucru se datorează fie neglijenței funcționarilor, fie neștiinței acestora. Cert este ca, repetăm, aceste date stau la baza luării deciziilor în privința restricțiilor generate de pandemia de COVID 19. Deși sunt prezentate de DSP Argeș drept “DATE ACTUALIZATE” sau “SITUAȚIA LA ZI”, acestea rapoarte sunt total depășite pentru că au la bază date perimate, de acum 20 ani sau, în cazul judetului de acum 50 ani, din 1977.

Așa cum se vede in imaginea de mai jos in care apare raportul PSD care ajunge si pe masa Prefecturii si mai apoi la public, rata de infectare in Pitesti este de 4,04 la mia de locuitori. Cifra nu reflectă deloc realitatea iar rata de infectare reala este, potrivit cifrelor reale, de 4,5 la mia de locuitori, cel puțin. Spunem “cel puțin”, pentru că am folosit ultimele date oficiale, nu precum cei de la DSP care folosesc date mult invechite.

Cum se calculeaza rata de infectare? Numarul infectarilor din ultimele 17 zile X 1000 / numarul de locuitori

DSP Argeș calculeaza aceste rate luand ca baza de calcul populatia de acum peste 20 ani a localităților din Argeș. În graficul de mai sus DSP a calculat rata de infectarepentru Pitesti astfel:

696 x 1000 / 172.386 (populatia in 2002) = 4,04

Dacă foloseau datele corecte, ultimele oficiale ale INS, calculul corect ar fi fost:

696 x 1000 / 155.383 (populatia in 2011) = 4, 48

Dacă ar fi să luam in calcul populația din 2021, pe baza estimarilor declinului demografic, calculul ar fi fost calculat astfel:

696 x 1000 / 145.000(populatia in 2021) = 4,8

Așadar, pentru Pitesti, DSP Argeș – din nu se stie care motive, a introdus in calcul populatia Pitestiului din anul 2002, adica de acum 20 ani.

In cazul judetului Arges, DSP Argeș a folosit datele din anul 1977, an in care judetul Arges figura in statisticile oficiale cu 630.000 de locuitori, și nu cu 588.000 asa cum indica recensamantul din 20111 sau cu circa 540.000 cat se esttimeaza a fi in prezent. Chestionată pe această temă, Emilia Mateescu, prefectul județului Argeș ne-a declarat că nu are cunoștință despre această situație dar Prefectura se bazeaza pe datele oferite de DSP, altele neavand de unde lua.

În concluzie, din nu se știe care motive, DSP Argeș, in anul 2021, calculează ratele de infectare valabile in prezent cu date de acum 20 ani sau, in cazul judetului Argeș, cu date de acum 50 ani, mai exact din anul 1977. Folosind aceste date, așa zisele cifre actualizate privind situatia COVID sunt total eronate si nu prezinta realitatea. De remarcat ca stiatia nu este valabila doar prentru Pitesti sau judetul Argeș ci pentru toate localitățile județului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend