Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DE MAXIM INTERES! Lista centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 din judeţul Argeş

Publicat

in

Lista centrelor de vaccinare pentru campania de imunizare a populaţiei din judeţul Argeş împotriva COVID-19

 1. Piteşti 3 Bd. Eroilor nr.26-28
 2. Câmpulung 1 Str. Doctor Costea nr.9
 3. Curtea de Arqes 1 Bd.Basarabilor nr.28A
 4. Mioveni 1 Spitalul orăşenesc Mioveni
 5. Costesti 1 Policlinica Costesti, str.Pieţei
 6. Stefănesti 1 Str. Coasta Câmpului nr.42
 7. Bârla 1 Sat Mozăceni Vale nr.l
 8. Boteni 1 Centrul de Permanentă Valea Arqeşelului
 9. Bradu 1 Baza Sportivă
 10. Miceşti 1 Dispensar uman, sat Miceşti
 11. Mărăcineni 1 Centrul de Permanenţă, sat Argeşelu
 12. Topoloveni 1 Str. Parcului nr.9

La cele enumerate mai sus se adaugă:

 • centrele pentru personalul medical: SJU, Spitalul Costești, Spitalul Municipal Câmpulung, Spitalul Curtea de Argeș
 • 3 caravane mobile pentru centrele de asistență, persoane nedeplasabile și zone izolate

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Analist de politică externă: ‘Vladimir Putin a acuzat anglo-saxonii de atac asupra conductelor. Nu cred că ar fi spus chestiunea asta, pentru că discursul a fost lung’

Publicat

in

De

Dan Dungaciu, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române, spune că Ucraina pentru Rusia este o linie roșie.

Pentru ei, Rusia este apărabilă doar dacă are o distanță suficientă între ea și adversar. Prin urmare, dacă tu reduci acea distanță cu Ucraina și ai pus Ucraina la NATO și NATO a venit lângă tine, în acel moment, Rusia nu se mai poate apăra.

Ucraina pentru Rusia este o linie roșie. Occidentul a mers atât de departe. Putin a acuzat anglo-saxonii de atac asupra conductelor. Eu nu cred că Putin ar fi spus chestiunea asta, pentru că discursul a fost lung.

Nu cred că acest lucru o să rămână nesesizat, mai ales când spui explicit că anglo-saxonii au doborât infrastructura energetică a Europei.

Marea Baltică este o mare europeană, nu e Marea Neagră. În România nu au existat partide antieuropene”, a spus Dan Dungaciu, conform gandul.ro.

Vezi și:

Dan Dungaciu, analist de politică externă: ‘În urma acestui război vor pierde două entități, Rusia și Uniunea Europeană. Noi ne întoarcem la bipolaritate, pentru că ceilalți actori nu dispar din lume’

Dan Dungaciu, analist de politică externă: ‘Nu cred că rușii și-au imaginat vreodată că Germania va cădea, atât de repede. Ne întrebăm dacă Merkel a plecat știind ce urmează’

Dan Dungaciu, analist de politică externă: ‘Misiunea rușilor a fost îndeplinită. Zelensky nu poate să facă un pas înapoi’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lovitură grea pentru Vladimir Putin! Ministerul Apărării german: Germania, Danemarca și Norvegia vor cumpăra 16 obuziere slovace Zuzana-2 pentru Ucraina

Publicat

in

De

Ministerul Apărării german a anunțat că Germania, Danemarca şi Norvegia vor cumpăra 16 obuziere slovace Zuzana-2 pentru Ucraina.

Armele, care pot lansa şase proiectile pe minut la o distanţă de până la 40 de kilometri, vor fi construite în Slovacia, potrivit ministerului german. Cele trei ţări vor cheltui 92 de milioane de euro pe aceste sisteme, informează Reuters.

Ucraina, care în ultimele săptămâni a înregistrat succese notabile în contraofensiva împotriva Rusiei, a declarat că are nevoie de arme mai multe şi mai grele pentru a putea respinge invazia pe care Moscova a lansat-o în februarie.

După invazia lansată în Ucraina pe 24 februarie, în prezent trupele ruse controlează aproape integral provinciile Lugansk şi Herson şi circa 60% din Doneţk şi Zaporojie. Oficializarea anexării acestora vine în timp ce armata ucraineană, ajutată între timp substanţial cu armament de statele occidentale, îşi continuă o contraofensivă de succes lansată pe mai multe direcţii pe linia frontului, reuşind să elibereze mai ales teritorii din regiunea nordică Harkov, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Vin vremuri grele pentru Vladimir Putin! Emmanuel Macron îi întinde o mână de ajutor lui Volodimir Zelenski: ‘Franța va ajuta Ucraina să-și recâștige deplina suveranitate și integritate teritorială’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend