Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DE MAXIM INTERES ! Cum îţi schimbi furnizorul de energie ca să plăteşti mai putin factura de curent si gaze !

Publicat

in

– Un mare furnizor iti ofera preturi mai mici la curent si asigurare bonus pentru aparatele eletrocasnice

Odata cu deschiderea totala catre concurenta a pietelor de energie, toti consumatorii de energie electrica pot incheia contracte pentru furnizarea energiei electrice in conditii de concurenta cu orice furnizor detinator de licenta de furnizare a energiei electrice care activeaza in piata cu amanuntul, acest serviciu nefiind limitat la o anumita zona geografica de deservire.
În vederea solicitării de oferte, consumatorul trebuie să parcurgă lista furnizorilor de energie electrică care activează pe piață cu amănuntul, iar după obținerea acestora este recomandat sa se faca o analiza comparativa a informaţiilor conţinute în aceste oferte
 preţ,
 durată,
 modalități de plată,
 condiții de încetare a contractului etc.
astfel încât să se poată face alegerea potrivită.

Oferta TINMAR, cel mai mare furnizor privat de energie electrica si gaze este imbatabila

Oferta TINMAR, cel mai mare furnizor privat de energie electrica si gaze este imbatabila
CLICK PE FOTO PENTRU A MARI

Clientul final alege una dintre ofertele-tip publicate de furnizor sau negociaza conditiile furnizarii. La alegerea ofertelor este recomandat sa se facă o analiză comparativă a informaţiilor conţinute în acestea (preţ, durată, modalitati de plată, conditii de incetare a contractului, clauze penalizatoare, modalitati de transmitere a facturii etc.) și chiar o comparație cu condițiile de furnizare existente, astfel încât să poată alege în cunoștință de cauză.

Consumatorul trebuie, de asemenea, să se asigure că ofertele au condiții avantajoase pe întreaga perioadă a contractului și că respectă prevederile legale privind componentele care vor fi incluse în factura finală, ex.: certificate verzi, contribuția pentru cogenerarea de inalta eficienta, accize, TVA).

Este, de asemenea, important de luat in considerare şi analizarea următoarelor aspecte:
– evaluarea valorii totale a facturii de energie electrică comparativ cu valoarea
facturii curente;
– condiţiile de facturare (analiza condiţiilor de plată) comparativ cu condiţiile
menţionate în contractul de furnizare actual;
– perioada pentru care urmează a se aplica tariful menţionat în ofertă;
– perioada pentru care urmează a se încheia respectivul contract.
Lista furnizorilor de energie electrica care activeaza pe piata cu amanuntul poate fi consultata la pagina de internet www.anre.ro, domeniul Energie electrica, sectiunea Informatii de interes public, rubrica Furnizare catre consumatori (http://www.anre.ro/ro/info-consumatori/operatori-economici/energie-electrica1391006213/furnizare-catre-consumatori1391006442).

După ce clientul final şi furnizorul nou convin asupra clauzelor contractuale, inclusiv asupra preţului energiei electrice, încheie contractul de furnizare a energiei electrice.
Contractul de furnizare a energiei electrice încheiat cu noul furnizor produce efecte de la data încetării contractului încheiat cu furnizorul actual.
Clientul final de energie electrică este obligat să notifice furnizorului actual încetarea contractului de furnizare cu cel puţin 21 de zile înainte.
În termen de maximum 42 de zile de la încetarea contractului, furnizorul are obligaţia de a transmite clientului final factura cu decontul final de regularizare a tuturor obligaţiilor de plată. Clientul final are obligaţia să plătească contravaloarea facturii până la termenul scadent.
Procesul de schimbare a furnizorului este gratuit, fiind interzisă perceperea oricăror taxe sau tarife legate de parcurgerea acestuia. De asemenea, schimbarea furnizorului nu implică modificări de ordin tehnic.

 

Pachetele Tinmar Energy

Oferta Tinmar Gold 
• Pachet de energie electrica verde;
• Despagubiri pentru daunele provocate aparatelor electrocasnice, ca urmare a fluctuatiilor de tensiune, plafon maxim de 5000 de lei.
• Interventii de urgenta in caz de avarii la instalatia electrica, sanitara, de incalzire, canalizare si lacatuserie din locuinta clientului, in limita sumei de 100 Eur/interventie, plafon maxim 350 Euro/an;
• Protectie la plata facturii de energie electrice in cazul unor situatii neprevazute la locul de munca, in limita sumei de 150 Lei/luna;
• Discount 30% fata de pretul de lista al partenerilor specializati pentru orice lucrare de reparatii.

Oferta Tinmar Silver
• Pachet de energie electrica verde;
• Despagubiri pentru daunele provocate aparatelor electrocasnice ca urmare a fluctuatiilor de tensiune, plafon maxim de 2500 de lei.
• Interventii de urgenta in caz de avarii la instalatia electrica, sanitara, de incalzire, canalizare si lacatuserie din locuinta clientului , in limita sumei de 50 Eur/interventie, plafon maxim 150 Euro/an
• Protectie la plata facturii de energie electrice in cazul unor situatii neprevazute la locul de munca, in limita sumei de 100 Lei/luna
• Discount 20% fata de pretul de lista al partenerilor specializati pentru orice lucrare de reparatii.

Oferta Tinmar Standard
• Pachet de energie electrica verde
• Posibilitatea de a schimba oferta oricand, pentru a accesa avantajele si beneficiilor pachetelor Tinmar Gold si Tinmar Silver;
• Acces simplu si rapid in My Account, pentru a achita facturile, a transmite indexul, pentru a consulta sitauatia consumului si a soldului;
• Intermedierea relatiei cu operatorul de retea;
• Discount 10% fata de pretul de lista al partenerilor specializati pentru orice lucrare de reparatii din locuinta.  .

Pachetele Tinmar Gaz

Oferta Tinmar Special Gaz
• Interventii de urgenta in caz de avarii la instalatia de gaze naturale;
• Interventiile se vor face in limita sumei de 100 Eur/interventie , plafon maxim de 350 Euro/an;
• Discount 30% la orice lucrare de reparatii din locuinta , fata de pretul de lista al partenerilor nostril specializati , cat si preturi preferentiale pentru verificarea centralei termice si acordarea vizei ISCIR;
• Oferta Tinmar Special Gaz se poate achizitiona doar la pachete cu oferta Tinmar Gold.

Oferta Tinmar Gaz
• Interventii de urgenta in caz de avarii la instalatia de gaze natural
• Interventiile se vor face in limita sumei de 50 Euro/interventie, plafon maxim de 150 Euro/an.
• Discount 20% fata de pretul de lista al partenerilor nostri specializati pentru orice lucrare de reparatii din locuinta, totodata ofera si preturi preferentiale pentru verificarea centralei termice si acordarea vizei ISCIR.

Serviciile Tinmar Enegy si Tinmar Gaz se pot contracta impreuna sau separat in cazul in care nu poti schimba furnizorul de gaze (clientii rezidentiali ce platesc la comun serviciile de gaze). Contractarea serviciilor se face online in 3 pasi, folosind acest configurator ce va va ajuta in alegerea pachetului dorit. Acoperirea este nationala atat in mediul urban cat si in cel rural, iar procesul de portare dureaza aproximativ 21 de zile. In 14 zile poti oricand anula schimbarea furnizorului. Tot ce trebuie sa faceti este sa va lasati datele de contact si sa va scanati buletinul, iar un reprezentant va va contacta in cel mai scurt timp pentru a va prezenta oferta si a semna contractul pe 12 luni – totul online.

Daca credeti ca v-am convins sa va schimbati furnizorul de energie electrica sau de gaze naturale, puteti sa va convingeti si prietenii sau vecinii si veti fi recompensati prin programul de afiliere disponibil pe site-ul Tinmar.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

După ce a trădat-o pe Gabriela Firea, Robert Negoiță o spulberă pe Viorica Dăncilă! ‘Exemple de ticăloșenie’

Publicat

in

De

Acuzat de primarul Capitalei, Gabriela Firea, de trădare, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a explicat de ce a părăsit Partidul Social Democrat.

Negoiță a susținut că propunerea Vioricăi Dăncilă ca premier, iar apoi pe post de candidat la prezidențiale sunt „exemple de ticăloșenie”.

S-o propui pe Viorica Dăncilă premier? Să propui la prezidențiale un om ca Viorica Dăncilă? Sunt atât de multe exemple de ticăloșenie…

Cel mai important este să nu trădez pe cei care au avut încredere în mine ca să ajung în această poziție.

Am văzut că totul s-a transpormat într-o telenovelă, cu prieteni, cu înșelat…

Acum este un moment de bilanț și acest moment de telenovizare este dăcă nu ticălos, foarte periculos.

Orice despărțire nu este ceva ușor. Am analizat cu foarte multă atenție dacă este sau nu în regulă să fac această mișcare. Nu are legătură cu vreo persoană sau alta, ci cun set de valori sau principii în care cred. Și nu sunt dispus să renunț la ele.

Noi ne naștem și murim individual. Între cele două puncte este ceva conjunctural. Familia este importantă, dar nu este definitorie.

Eu mi-aș dori să fiu exclus. Dacă îmi dau demisia, pierd mandatul. Am să lucrez până în ultima zi„, a spus Robert Negoiță, la B1 TV, conform Știripesurse.ro.

Mi se pare doar nedreaptă afirmația doamnei Firea că am trădat„, a mai precizat primarul.

Vezi și

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

Dosare cu nume grele de procurori din ‘elita lui Kovesi’, date uitării în sertarele birourilor de la SIIJ și CSM

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Vela a dat o giga-lovitură! Mii de polițiști vor beneficia de echipamente similiare cu cele ale Poliției Marii Britanii

Publicat

in

De

Organizația noastră a demarat acest proiect în exclusivitate încă din anul 2017, când am oferit spre folosință Poliției Capitalei, 20 de dispozitive, care au fost folosite de către colegii din  cadrul Brigăzii Rutiere. În momentul de față am extins acest proiect și în cadrul altor 10 Inspectorate Județene de Poliție, cât și la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și Poliția de Frontieră din cadrul Aeroportului Otopeni,  în total fiind peste 200 de dispozitive.

Bodycam-ul poate fi folosit în mai multe situații, precum la :

  • legitimarea persoanelor;
  • conducerea la sediul poliției;
  • oprirea vehiculelor;
  • utilizarea forțelor și mijloacelor din dotare;
  • efectuarea controlului corporal și al bagajelor;
  • constatarea contravențiilor și a infracțiunilor;
  • prevenirea unui pericol iminent la adresa vieții și integrității fizice a unei persoane;
  • punerea în executare a mandatelor emise de organele judiciare;

Dotarea polițiștilor cu bodycamuri în anul 2017 de către organizația noastră a venit ca o reacție la faptul că de multe ori polițiștii au fost  intimidați sau descurajați  să-și facă datoria  de plângerile unor cetățeni influenți sau a celor care utilizau diferite tertipuri și depuneau plângeri penale împotriva polițistului în mod nejustificat. Dar și pentru acei cetățeni care susțineau că au întâmpinat un comportament neadecvat  din partea polițistului sau chiar au suferit vătămări când au fost duși la sediul poliției sau alte situații în care era foarte greu  să probezi afirmațiile  unei părți sau a celeilalte.

Sperăm că în acest mod nu va mai exista niciun dubiu din partea opiniei publice  cu privire la  sancțiunile aplicate unor deputați, atunci când acestora li se va face poftă de o shaorma cu de toate  sau  când vor încerca să lovească polițiștii după ce au ieșit din cluburile de noapte.”,  a anunțat Sindicatul Europol.

Mașinile vechi vor fi schimbate, după ancheta Bugetul.ro

Bugetul.ro a dezvăluit zilele trecute că Poliția Brașov circulă cu mașini fără ITP. În urma acestei investigații, Marcel Vela a decis ca maținile vechi să fie înlocuite gradual.

Luni, Bugetul.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că la IPJ Brașov se folosesc mașini fără ITP valabil. Astăzi, după ancheta publicată de Bugetul.ro, a fost o ședință importantă la Ministerul de Interne, iar ministrul Marcel Vela a dat dispoziție ca toate autoturismele vechi ale Poliției Române să fie scoase, gradual, din uz, ne-au informat sursele noastre.

Cum până în septembrie Poliția Română va primi 6.744 de autoturisme, ca urmare a unui acord cu Group Renault România, dispoziția dată de șeful Internelor vine ca o mănușă la momentul actual.

Vezi și EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

Dacă am putea, le-am schimba pe toate chiar mâine. Până în septembrie, vom primi 6.744 de mașini. Parcul auto va fi înnoit gradual. Vom scoate din folosință autoturismele vechi”, au precizat sursele Bugetul.ro.

Să zicem că sunt autoturisme de 5,6,7 ani vechime, dacă putem, le înlocuim pe toate. Dacă nu, vom începe cu cele mai vechi de 7 ani, vom continua cu cele mai vechi de 6 ani și tot așa”, au mai declarat acestea.

Un prim lot de mașini a ajuns deja la Ministerul de Interne

Un prim lot din cele peste 6.700 de mașini a fost furnizat de Group Renault Românie Mininsterului de Interne, conform surselor Bugetul.ro.

Autospecialele au plecat azi de la București în teritoriu.

La IPJ Brașov, Bugetul.ro a descoperit mașini fără ITP

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că șapte mașini din cadrul IPJ Brașov nu ar deține ITP valabil. Poliția Brașov a infirmat, pentru Bugetul.ro, informația, precizând că în parcul auto al instituției nu există mașini fără ITP la zi. Pe de altă parte, contactat de Bugetul.ro, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, a confirmat spusele surselor noastre.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, șapte mașini care aparțin Poliției Brașov nu ar avea ITP valabil.

Comisarul-șef Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov, a precizat, pentru Bugetul.ro, că Registrul Auto Român i-a comunicat că mai multe autoturisme ale IPJ Brașov nu dețin ITP valabil.

Ca urmare a informării și a solicitării instituției noastre către Registrul Auto Român, de a ne comunica dacă mașinile IPJ Brașov care prezentau coroziuni importante ale caroseriei dețin ITP valabil, ni s-a comunicat că șapte dintre ele nu dețin ITP valabil, fapt care este extrem de grav și dacă corelăm cu comunicatul IPJ Brașov, în care ni se spunea că aceste coroziuni la autoturisme pun în pericol participanții la trafic și persoanele din autoturism, situația devine și mai gravă.

Tot referindu-ne la comunicatul IPJ Brașov, sperăm că nu a fost un simplu populism faptul că ne anunța că, pentru Poliția Brașov, nu contează cine este deținătorul autoturismului și că legea este pentru toată lumea, sperăm ca măsurile să fie aplicate și în cazul lor.

Cu toate că nu am primit, până la momentul acesta, răspuns la adresele noastre înaintate în atenția comandantului Poliției Brașov, referitoare la această situație”, a confirmat, pentru Bugetul.ro, Sorin Susanu. Citește continuarea AICI!

În iunie, Ministerul de Interne a anunțat că s-a înțeles cu Renault România pentru achiziția a 6.744 de autospeciale

Vineri, 5 iunie a.c., ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a semnat cu Directorul general al Group Renault România, Christophe Dridi, acordul pentru achiziția a 6.744 de autospeciale pentru dotarea structurilor operative ale MAI.

„Ne dorim ca Ministerul Afacerilor Interne să poată avea capacitatea de a apăra siguranța cetățenilor. Este foarte important să știm că în orice misiune, polițiștii sunt în siguranță și că avem posibilitatea să creștem mobilitatea efectivelor noastre pentru a lupta împotriva infractorilor. Mulțumesc colegilor din Guvern și premierului Ludovic Orban pentru deschiderea de care au dat dovadă prin alocarea a 343 milioane de lei din rezerva bugetară pentru achiziția acestor mașini”, a declarat Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, cu prilejul acestei ceremonii.

Autospecialele sunt achiziționate din bani alocați de la bugetul MAI și din rezerva bugetară. Valoarea totală este de 483.020.139 de lei.

La rândul său, Directorul general Christophe Dridi a declarat că este o mândrie pentru Group Renault România ca mașini model Duster și Logan să fie în dotarea Poliției Române și să contribuie la siguranța cetățenilor.
Autovehicule achiziționate sunt: 3.360 modele Logan, 3.382 model Duster și 2 Dokker .

Autospecialele vor avea dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.

Achiziția autospecialelor va contribui la îmbunătățirea capacității de răspuns și de acțiune a structurilor MAI, dar și la creșterea gradului de protecție a personalului, fiind special compartimentate pentru a separa locurile din față de spațiul din spate.

Vezi și

Traian Băsescu face praf un detaliu din Legea carantinării: ‘E o prostie monumentală’

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! De ce a fost trădat și cine este pe urmele lui

Dosare cu nume grele de procurori din ‘elita lui Kovesi’, date uitării în sertarele birourilor de la SIIJ și CSM

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend