Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De maxim interes! Ce farmacii vor fi deschise in Mioveni in minivacanta de 1 Decembrie

Avatar

Publicat

in

În minivacanța de trei zile, prilejuită de Sărbătoarea Sf. Andrei și de Ziua Națională a României, farmaciile din Mioveni nu vor fi închise.
În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, cetăţenii din Mioveni, dar şi cei din zonele limitrofe, care vor avea nevoie de medicamente vor avea la dispoziţie nouă farmacii, ce vor funcţiona după un program special, astfel:

Farmacia CATENA – B-dul Dacia,Bl. F1
Program de funcţionare:
Miercuri, 30 noiembrie – 08:00 – 15:00
Joi, 1 decembrie – 08:00 – 15:00
Vineri, 2 decembrie – 08:00 – 21:00

Farmacia SIMINA FARM CENTER – Str. Grădinarilor, Bl. R1
Program de funcţionare:
Miercuri, 30 noiembrie – 07:00 – 23:00
Joi, 1 decembrie – 07:00 – 23:00
Vineri, 2 decembrie – 07:00 – 23:00

Farmacia SCORPIONS FARM – B-dul Dacia, Bl. D1
Program de funcţionare:
Miercuri, 30 noiembrie – 07:30 – 21:00
Joi, 1 decembrie – 08:00 – 19:00
Vineri, 2 decembrie – 07:30 – 21:00

Farmacia APS STAROM GENERAL (SARA FARM)- B-dul Dacia, Bl. F9
Program de funcţionare:
Miercuri, 30 noiembrie – 08:00 – 20:00
Joi, 1 decembrie – 08:00 – 20:00
Vineri, 2 decembrie – 08:00 – 21:00

Farmacia FORTE VITA FARM -B-dul Dacia, Bl. P7
Program de funcţionare:
Miercuri, 30 noiembrie – 09:00 – 17:00
Joi, 1 decembrie – 09:00 – 17:00
Vineri, 2 decembrie – 08:00 – 22:00

Farmacia DONA – B-dul Dacia, Bl. P1
Program de funcţionare:
Miercuri, 30 noiembrie – 08:00 – 16:00
Joi, 1 decembrie – 08:00 – 16:00
Vineri, 2 decembrie – 08:00 – 20:00

Farmacia DONA – B-dul Dacia, Bl. D1
Program de funcţionare:
Miercuri, 30 noiembrie – 08:00 – 18:00
Joi, 1 decembrie – 08:00 – 18:00
Vineri, 2 decembrie – 08:00 – 22:00

Farmacia MAGIC FARM – B-dul Dacia, Bl. S2
Program de funcţionare:
Miercuri, 30 noiembrie – 08:00 – 16:00
Joi, 1 decembrie – 08:00 – 16:00
Vineri, 2 decembrie – 08:00 – 21:30

Farmacia SENSIBLU KAUFLAND – Str. I. C. Brătianu
Program de funcţionare:
Miercuri, 30 noiembrie – 09:00 – 21:00
Joi, 1 decembrie – 09:00 – 21:00
Vineri, 2 decembrie – 09:00 – 21:00

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Dan Puric avertizează: ‘România nu mai este condusă din interior de mult. Acești oameni sunt aleși din străinătate’

Avatar

Publicat

in

De

Dan Puric: Aceşti oameni sunt aleşi din străinătate. Cred că sunt măsuraţi!

„Gândiţi-vă că România nu mai este condusă din interior de mult. Aceşti oameni sunt aleşi din străinătate. O mână de oameni care sunt anafectivi. Cred că sunt măsuraţi. ‘Îl atinge şi nu-l doare.’ A, dacă îl atinge personal, da.

Dar pe el nu-l doare ţara. Între cele două războaie mondiale sau pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza am avut, şi noi, oameni responsabili la conducere. Sigur, au fost şi multe lepre. Dar am avut mari oameni politici care şi-au dat demisia, care au avut probleme de conştiinţă.

De pildă, Alexandru Marghiloman (fost prim-ministru al României, n.r.), care s-a dus să semneze tratatul de pace de la Buftea (cu Imperiul German şi Austro-Ungaria, n.r.), şi toţi l-au făcut trădător. El s-a expus, s-a jertfit pentru România. Pe urmă şi-au dat seama.

I-aţi văzut pe ăştia că se jertfesc? Lăsaţi (că vând) bogăţiile ţării, ăştia au vândut sufletul acestei ţări.

În criză vezi, cu adevărat, personalitatea unui om. Ăştia aruncă pe fereastră tot. Se scufundă corabia şi ei aruncă bătrâni, tineri, mame, copii, idealuri, tradiţii. Biserica. Numai ei să rămână.

Dan Puric: Ăştia nu-s cu ‘A fi sau a nu fi! Ăştia-s cu ‘să moară mama, mă îmbogăţesc sau nu!’

Spuneaţi înainte de emisiune de ‘actori politici’. Zicea Bibanu’ (actorul Dem Rădulescu, n.r.) ‘- Dragă Puric, dacă n-ai Hamlet, nu pui Hamlet!’ N-ai Laurence Olivier (actor britanic, n.r.), nu poţi să joci cu paznicul de la poartă.

La noi, nu mai este Vraca (George Vraca, actor român, n.r.), este luat unul de pe stradă, de cea mai joasă calitate, şi ăla nu ştie să decline existențial ‘A fi sau a nu fi’.

Ălă zice: ‘Să moară mama! A avea sau a nu avea! Mă îmbogăţesc sau nu.’

Dan Puric: Cum poţi să te duci la ski după dezastrul din spital?

Este în altă zonă ontologică. Au alte reflexe, nu-i vedeţi?

După dezastrul din spital, să rămână după o femeie carbonizată o cruciuliţă şi tu să de duci la ski? Eu n-aş fi putut în viaţa mea. E o stare de doliu. În creştinism suferinţa este o stare eclezială, o împărţim…

Beria, ministrul de interne al lui Stalin, a spus: ‘Vreţi să conduceţi un popor? Opriţi orice iniţiativă particulară. Orice judecată proprie. Opriţi sentimentul religios, pentru că nu vor mai avea frică de tine!’…

De ce se stopează orice iniţiativă românească, mai ales acum? Chiar aşa suntem? Un popor de cretini care nu putem produce nimic?”, a spus actorul, la Exces de putere, conform Antena3.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CTP, observație-cheie: ‘Vlad Voiculescu ia în considerare posibilitatea să plece toată lumea cu el. După mine, potopul! Da?’

Avatar

Publicat

in

De

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a făcut o scurtă analiză a reacțiilor politicienilor din USR PLUS, după demiterea lui Vlad Voiculescu: ” Eu am votat cu USR PLUS, am pus niște speranțe în ei… Ce mă înfioară este capacitatea de a mesteca talaș de partid fără să clipească”.

Cristian Tudor Popescu: Domnul Voiculescu, întrebat fiind „ce părere aveți despre posibilitatea ruperii coaliției, în urma evenimentului în care sunteți dumneavoastră centrul?”, știți ce a răspuns?

A răspuns așa: „Aceasta este o hotărâre care se va lua la nivelul conducerii coaliției”. Deci ia în considerare domnul Voiculescu posibilitatea ca să plece colegii săi, să se rupă coaliția, să se intre într-o criză politică, cu consecințe incalculabile în acest moment în care mor oameni în fiecare zi, cu miile, după cum ne spune domnul Voiculescu.

CTP: Domnul Voiculescu ia în considerare posibilitatea să plece toată lumea cu el. După mine, potopul!

”Domnul Voiculescu în loc să spună „domne, evident că nu vom rupe Coaliția, o să vedem ce o să se întâmple cu Cîțu, cu Mîțu, cu ce se întâmplă acolo”… dar nu să spui că se va lua hotărârea acolo.

Un om onest, așa cum l-am considerat pe domnul Voiculescu, ar fi spus: „Nu, în niciun caz, eu sunt doar o persoană, nu sunt de neînlocuit, colegii mei trebuie să își continue proiectele”. Nu! Dânsul ia în considerare posibilitatea să plece toată lumea cu el. După mine, potopul! Da?

Ceea ce mă îndurerează la acești băieți, la aceste fete… Sunt tineri, reprezentau o speranță. I-am votat în 2019 la europarlamentare. Eu am votat cu USR PLUS, am pus niște speranțe în ei… Ce mă înfioară este capacitatea de a mesteca talaș de partid fără să clipească. O știu p-asta, o știu de la politicarii vechi, încă de pe vremea lui Ceaușescu, dinainte de 89. Era o școală puternică, veche… Atunci se dădeau niște cuvinte cheie, de la partid, de sus, de la propagandă, iar activiștii repetau, îți împuiau capul din orice poziție, orice subiect ai fi avut.

De pildă: „Trecerea cantității într-o nouă calitate”. Era o sintagmă care venea de sus. Era vorba despre cenaclurile SF din Iași, și ți se răspundea: „Trecerea cantității într-o nouă calitate trebuie să fie realizată și la cenaclurile SF din Iași. Sau: „Noua revoluție tehnico-științifică”, sau „Organizarea științifică a producției și a muncii”. Livrau aceste prefabricate și ăștia ți le aruncau în față indiferent de situație”, conform Digi24.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend