Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De mâine, Cristian Mitrofan, director la CAS Argeș – Controversatul politician va lua locul unui medic specialist în fruntea institutiei

Publicat

in

Se confirma ceea ce ziarul nostru anunta inca de acum o luna de zile, anume ca la Casa de Asigurări de Sănătate Argeș va fi numit director un politician care nu cunoaste deloc sistemul asigurarilor de sanatate din Romania. Este vorba de Cristian Mitrofan, care , de maine, va prelua politic, fara vreun concurs sau un dosar profesional, functia de director al CAS Argeș. Mai exact, un sef de Casa de Cultura si patron de baruri cu pacanele va inlocui, politic, un medic cu vasta experienta, pe dr. Musat

Asistam, practic, la continuitatea paguboasa de a numi nespecialisti in functii cheie. Iar rezultatele s-au vazut: La Spitalul din Suceava, situatia critica de acum – cel mai mare focar de infectie, se datoreaza faptului ca managerul spitalului a fost pana mai ieri, un fost sef de fisc sau ca ministerul Sanatatii si Spitalul din Baia Mare a fost condus de Sorina Pintea, experta in silvicultura, aceasta lucrand inainte la Gaada Forestierea.

Advertisements

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend