Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De luni, 19 mai, prinde noul PROFIT si premiile de milioane !

Avatar

Publicat

in

noul PROFIT– 5000 de exemplare ale ziarului vor fi distribuite luni in centrul Pitestiului
Dupa o evolutie constanta in ultimii ani ce a culminat in 2011 cu transformarea acestuia in ziar judetean, ziarul PROFIT se relanseaza de luni intr-o noua formula care speram sa surprinda placut cititorii fideli dar si pe toti cei care vor avea curiozitatea sa ne citeasca pentru prima data. Sub noul slogan ” Noi relatăm, nu comentam !” si cu o echipa redactionala largita, noul PROFIT in varianta de print isi va pastra ca public tinta exclusiv argesenii din mediul urban, noutatea fiind accesul si in Mioveni, nu numai in Pitesti si Curtea de Arges, ca pana acum. Noul format de ziar va pastra rubricile de succes, va propune altele noi si promite anchete si dezvaluiri pertinente atat din sfera politica dar si cea administrativa sau a mediului de afaceri. Pe online, acolo unde de ani buni conduce alaturi de Curierul Zilei topul siteurilor de stiri din Arges, PROFIT va ramane la statutul de cotidian dar si aici vor fi o serie de noutati. De luni asadar, prinde noul PROFIT dar si premiile ce vor fi oferite permanent in cadrul celui mai spectaculos concurs din presa judeteana, premii care constau in tichete de cumparaturi, produse IT si electrocasnice dar si marile premii constand in televizoare si sejururi pe litoral.

Profit ManiaSi pentru ca ne dorim ca din start fiecare sa porneasca cu sanse egale in concursul PROFITMANIA, luni 19 mai, in centrul Pitestiului se vor ditribui gratuit 5000 exemplare cu noul format de ziar

PROFIT MANIA, este noul si cel mai spectaculos concurs din presa judeteana in cadrul caruia se pun la bataie peste 100 de premii care se vor acorda saptamanal, lunar si la incheierea concursului.

Astfel, saptamanal se vor acorda tichete de cumparaturi in valoare de minim 50 lei care vor fi folosite la Supermarket Jam din Pitesti sau AMD din curtea de Arges plus alte premii constand in tablete sau telefoane mobile .

Lunar vor fi oferite LED TV -uri,  electrocasnice si obiecte de uz gospodaresc, iar la finalul acestei prime editii de PROFIT Mania se vor acorda 3 sejururi din care unul in Grecia.

Asadar, nu ratati de luni cel mai tare concurs din presa judeteana, PROFIT MANIA.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Video. Scenă de coșmar! Un polițist a fost lovit violent cu mașina: ‘Tentativă de omor’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Atac fără precedent al lui Andrei Caramitru asupra lui Nicușor Dan: ‘Primarul Bucureștiului și-a schimbat numele. Acum e NicuȘiOrban’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend