Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De la IPS Calinic, cea mai buna reteta de limonada

Avatar

Publicat

in

Parcă îmi vine greu să mă despart de post. Vom adăuga încă două rețete extraordinare din suc de fructe (cum se prepară limonada în mod natural, de oricine dorește aceasta). Iată metoda cea mai simplă:

– 2 linguri de zeamă de lămâie sau de lămâie verde, aproximativ o jumătate de lămâie;

Publicitate

– ½ până la ¾ lingură de sirop natural din arțar (în niciun caz sirop îndulcit sau aromă de arțar);

– Un vârf de cuțit de boia de ardei Cayenne (facultativ);

Se folosesc numai lămâi verzi proaspete. Nu se folosește niciodată zeamă de lămâie din conservă sau limonadă, dar nici suc de lămâi congelate.

Se amestecă zeama de lămâie, siropul de arțar, boiaua de ardei, într-un pahar de 300 ml și se completează conținutul cu apă rece, dacă o preferați. Dacă nu este sirop de arțar, se poate folosi mierea de albine. Iar dacă nu suportați boiaua de ardei, poate fi eliminată din compoziție.

Astfel, se prepară doi litri de limonadă, ca să ajungă toată ziua. Așadar, doi litri de limonadă se obțin din: 10 căni cu apă distilată sau de izvor; 1 ½ cană de zeamă proaspătă de lămâie; ½ cană de sirop de arțar sau miere după gust.

Se amestecă și se păstrează în frigider, fără să înghețe. Această limonadă se bea des și în orice cantitate se dorește, fără să se consume altceva decât limonadă, niciun fel de alte sucuri sau alimente. Acest post cu suc de fructe poate fi ținut timp de 1, 2, 3 sau până la 10 zile fără niciun fel de problemă, ne asigură dr. Robert Morse, în cartea sa: Să trăim sănătos și fără toxine, pag. 307.

Să începem cu încredere că Dumnezeu ne va ajuta să ne curățim organismul de toxine!

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Codrin Ștefănescu, atac devastator: ‘Ludovice! Nu ne mai înjura și nu te mai criza pe motiv că am votat majorarea pensiilor!’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: ‘Soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că soția sa, profesoară în Sibiu, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala.

„Soţia mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput şcoala, merge la şcoală de câteva zile bune deja, cu foarte mult entuziasm. Copiii sunt bucuroşi că şcoala a reînceput, se respectă toate condiţiile şi lucrurile merg bine spre foarte bine”, a precizat Iohannis, întrebat dacă soţia sa i-a relatat vreo problemă de la reînceperea şcolii, conform agerpres.ro.

Citește și:

Contracte grele pentru ‘băieții deștepți’ din IT. Ministerul Finanțelor își deschide visteria pentru un fost angajat de-al lui Sebastian Ghiță

Publicitate

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Au îngropat securea războiului! Eliberat din pușcărie, temutul lider al Cordunenilor a semnat tratatul de pace

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend