Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De frică să nu se voteze ceva fără ştirea lui – Directorul Bolovan şi-a luat angajaţii şi i-a adus în faţa consiliului

Publicat

in

Astăzi, consilierii locali din Curtea de Argeş s-au întrunit în cadrul unei şedinţe de îndată, cu doar două puncte pe oridinea de zi, două rectificări bugetare. Fără ca vreo hotărâre să vizeze Aquaterm-ul, directorul Ion Bolovan şi o parte din angajaţii săi s-au prezentat în faţa consilierilor locali. Au împărţit dosare cu punctul de vedere al societăţii faţă de asocierea cu RAJA Constanţa, precum şi copii ale numeroaselor articole din presă ca dau de înţeles că cei de la Constanţa au mari probleme, fiind nevoiţi să dea afară o parte dintre angajaţi sau că apa pe care o furnizează nu este calitativă.

Cum şedinţa de astăzi nu avea nici un fel de legătură cu Aquaterm-ul, aleşii locali nici măcar nu au vrut să discute pe marginea materialelor împărţite în sală de Ion Bolovan. „Vom vorbi şi vom discuta la şedinţa ordinară de luna aceasta, nu avem ce vorbi acum…”, a spus cea mai mare parte dintre consilierii locali. „Dacă nu eram aici asta discutau, ştiu sigur…” a declarat dezamăgit Ion Bolovan.

Advertisements

Referitor la acest subiect, primarul Nicolae Diaconu a declarat redactorilor PROFIT că, deocamdată aşteaptă câteva avize pentru a lămuri această asociere iar apoi o va discuta cu aleşii locali. „Deocamdată am cerut păreri şi avize din partea comisiei juridice şi a secretarului primăriei pentru a vedea cât de legală este această asociere. Până la urmă părerea Aquaterm-ului nici nu mă interesează, ce treabă au ei…”, a declarat primarul.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend