Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

De ce sunt coșurile gourmet cadouri ideale de Crăciun în mediul de afaceri

Avatar

Publicat

in

În perioada Sărbătorilor de iarnă, an de an se obișnuiește în mediul de afaceri să se ofere recompense mai mult sau mai puțin formale partenerilor de business, clienților VIP și mai ales angajaților. A oferi cadouri reprezintă o formă elegantă de mulțumire pentru colaborare, cu speranța unei relații cel puțin la fel de bune și pentru anul următor. Cel mai rafinat gest, potrivit în orice fel de relație de afaceri, este oferirea de coșuri cadou, mai exact cosuri gourmet, cu produse premium și de lux, asociate spiritului Crăciunului (potrivit și pentru alte sărbători, desigur).

De ce sunt coșurile gourmet cadouri ideale de Crăciun în mediul de business? Tocmai pentru că reprezintă un cadou universal, un gest potrivit indiferent de tipul de colaborare, indiferent cine este cel care oferă și cel care primește (relații de coordonare sau de subordonare, pe ambele direcții, de exemplu de la management spre angajați, dar și de la angajați spre șefi). Contează însă mult eticheta acestui cadou și aici ne referim la conținut pe de o parte (alegerea produselor, tipul acestora, dar și prestanța brandurilor), iar pe de altă parte la modul de ambalare, care desăvârșește cadoul.

“Firmele care colaborează cu un partener specializat în cadouri gourmet rafinate pentru mediu de business, așa cum este gourmetGIFT, rezolvă fără griji, în cele mai bune condiții, acest managament al cadourilor de Crăciun, un element care poate aglomera altfel agenda oricum aglomerată în această perioadă foarte productivă a anului pentru cele mai multe companii. Avem parteneri care apelează la noi încă de la începutul toamnei, pentru a se asigura că au pregătite din timp cadourile perfecte pentru Sărbătorile de iarnă, coșuri gourmet pentru angajați, parteneri de afaceri, dar și clienți speciali. Oferim inclusiv consultanță, recomandări bazate pe experiența noastră de peste 10 ani, putem personaliza cadourile. În acest context contează mult gestul, dar și mai mult contează modul în care gestul se produse, coșul cadou trebuie să fie de o eleganță și de un rafinament desăvârșite, atât estetic, dar și din punct de vedere al conținutului, de la etichete la gusturi și arome”, explică Floriana Tiron, owner gourmetGIFT.

Este dificil să pregătești cadouri inspirate pentru relații profesionale, însă cadouri de Craciun precum aceste coșuri gourmet de Crăciun reușesc să valideze perfect toate cerințele asociate domeniului de business. Interesant este că astfel de coșuri cadou sunt de fapt apreciate de oricine, pot fi oferite cu succes și în relații personale, de familie. În ansamblu, oferirea de coșuri cadou semnifică grijă, empatie, recunoștință, mulțumire, apropiere, ceea ce însuflețește relațiile de afaceri, despre care putem spune că uneori sunt rigide și tensionate.

Gesturi umane de acest fel sunt foarte importante, pentru că în spatele unei afaceri evident că oamenii sunt cei care fac lucrurile să funcționeze, de ei depinde ca relația să funcționeze cu succes pentru business. Oferirea de coșuri cadou gourmet de către o companie, cu o ocazie care poate fi considerată o sărbătoare de familie, umanizează brandul în cauză și îl face mai plăcut în respectivele relații comerciale.

gourmetGIFT este cel mai mare magazin online de cosuri si cadouri exclusiviste din Romania, ajungând la un portofoliu foarte mare de clienți în cei peste 10 ani de activitate, atât companii mari (corporate), cât și IMM-uri. Indiferent de buget, se găsesc soluții potrivite pentru cadouri gourmet, coșuri cadou premium, produse atent selecționate din întreaga lume – selecţii de băuturi bine, cafea (compania este chiar importator și distribuitor Excelsior și Trucillo), ciocolată, bomboane, tablete, dulceţuri, în cele mai inedite combinaţii. Clienţii corporate pot beneficia și de serviciul “personal engraving” care permite, la cerere, gravarea siglei companiei pe fiecare cadou oferit.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Principiile unui web design bun

Avatar

Publicat

in

De

Un design eficient al site-ului web ar trebui sa isi indeplineasca functia dorita prin transmiterea mesajului specific, in timp ce implica simultan vizitatorul. Mai multi factori, cum ar fi consistenta, culorile, tipografia, imaginile, simplitatea si functionalitatea contribuie la un design bun al site-ului web.

Atunci cand se proiecteaza un site web, exista multi factori cheie care vor contribui la modul in care este perceput. Un site web bine conceput poate determina vizitatorii sa actioneze. De aceea, este important sa alegi cea mai buna agentie de web designSicMedia este o agentie de servicii web care se concentreaza pe nevoile clientului, oferind in acelasi timp cele mai bune solutii in functie de tipul de afacere. Mai jos sunt cateva idei care te vor ajuta atunci cand pui bazele unui nou proiect web.

Scopul website-ului si al afacerii tale

Site-ul web trebuie sa se potriveasca nevoilor utilizatorului. Mesajele si intentiile simple si clare prezente pe toate paginile, il vor ajuta pe utilizator sa interactioneze cu ceea ce ai de oferit. Care este scopul site-ului tau web? Impartasesti informatii practice? Este un site de divertisment, un site de prezentare a afacerii tale sau un site de comert electronic? Exista multe scopuri diferite pe care le pot avea site-urile web, dar sunt si cateva scopuri comune care se aplica tuturor site-urilor

  • Descrierea expertizei
  • Construirea reputatiei
  • Generarea de oportunitati
  • Vanzari si asistenta

Navigarea pe site

Navigarea pe site este esentiala pentru retinerea vizitatorilor. Daca navigarea pe site-ul tau web este confuza, vizitatorii vor renunta si vor gasi ceea ce au nevoie in alta parte. Este esential sa pastrezi un mod de navigare simplu si intuitiv pe fiecare pagina.

Ierarhie vizuala

Ierarhia vizuala este aranjarea elementelor in ordinea importantei. Acest lucru se face prin marime, culoare, imagini, contrast, text, spatiu alb si stil. Una dintre cele mai importante functii ale ierarhiei vizuale este stabilirea unui punct focal; acesta arata vizitatorilor unde sunt cele mai importante informatii.

Continutul site-ului

Un design web eficient are atat un aspect excelent, cat si un continut excelent. Folosirea unui continut de calitate si convingator, poate atrage si influenta foarte multi vizitatori, transformandu-i in clienti. Un continut unic si relevant, te va ajuta, de asemenea, sa castigi importanta in motoarele de cautare.

Timpul de incarcare

Creare unui site web care se incarca lent isi va pierde vizitatorii. Aproape jumatate din vizitatorii web se asteapta ca un site sa se incarce in 2 secunde sau mai putin si vor parasi un site care nu este incarcat in maximum 3 secunde. Optimizarea dimensiunilor imaginilor poate ajuta la incarcarea mai rapida a site-ului.

Design responsive

Cei mai multi oameni isi folosesc telefoanele sau alte dispozitive pentru a naviga pe web. Este important sa iei in considerare construirea site-ului tau web cu un design receptiv, astfel incat acesta sa se poata ajusta automat la dimensiunea oricarui ecran si sa functioneze impecabil pe orice tip de dispozitiv. In plus, un design responsive iti usureaza munca, pentru ca nu va mai fi nevoie sa gestionezi mai multe site-uri diferite pentru toate tipurile de dispozitive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DUMITRU GRECU, REACȚIE DURĂ după decizia ÎNCHIDERII TRANSFĂGĂRĂȘANULUI: Incredibil! CNAIR are ca obiectiv distrugerea turismului românesc

Avatar

Publicat

in

De

CNAIR a anunțat închiderea circulației pe DN7C (Transfăgărășan) și DN67C (Transalpina), începând de mâine, de 20 octombrie 2020. În mod curios, date fiind condițiile meteo prielnice, anul acesta, Transfagarasanul se inchide cu aproape doua saptamani mai devreme, spre disperarea hotelierilor din zonă.

Astfel, de mâine, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule sectoarul DN 7C între km 104+000 ( Piscu Negru ) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada ), asta in condițiile in care in anii precedenti, acelasi sector se inchidea oficial la data de 1 noiembrie. Potrivit CNAIR, măsura închiderii circulației rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone.

GRECU: “CNAIR are ca obiectiv distrugerea turismului românesc

Firesc, reactiile nu au intârziat să apară. Omul de afaceri Dumitru Grecu critica in termeni duri decizia CNAIR, acuzand că o firmă a statului încalcă legea. “Este incredibil în ce țară trăim și ce înseamnă respectarea legii în România. CNAIR, o firmă a statului, își permite să încalce legea care o obligă să ia toate măsurile necesare pentru buna desfășurare a traficului rutier pe drumurile publice (aspect consemnat și în decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a României) și închide circulația fără nici o justificare (pe principiul drobului de sare), pe Transfăgărășan și Transalpina începând cu 20 octombrie, in condițiile în care toamna de-abia acum începe. Cred că este evident că acest organism al statului are ca obiectiv distrugerea turismului românesc, nu este suficient impactul provocat de covid, trebuie să venim cu măsuri suplimentare pentru distrugerea firmelor românești“, este de părere omul de afaceri Dumitru Grecu

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend