Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De ce să apelezi la firme dedicate pentru construcţii industriale?

Avatar

Publicat

in

Decizia de a ridica o construcţie industrială este foarte importantă pentru persoanele care intenţionează să facă o asemenea investiţie. Din fericire, există numeroase firme de construcţii industriale care asigură servicii de înaltă clasă pentru că viitoarele construcţii să răspundă tuturor nevoilor şi cerinţelor afacerii, indiferent de locul în care va fi construită, de oraş, de mediul urban sau rural.

Principalele motive pentru a apela la firme pentru construcţii industriale

Principalele motive pentru care reprezentanţii afacerilor apelează la firme de construcţii industriale sunt:

·                 Realizarea lucrărilor cu ajutorul utilajelor corespunzătoare de transport, săpat, cu schele şi cofraje, astfel încât clienţii nu trebuie să cheltuiască în plus;

·                 Realizarea lucrărilor de construcţii industriale pe baza unui contract bine stabilit, care include şi o garanţie. Ceea ce înseamnă că dacă potenţialii clienţi nu sunt mulţumiţi de lucrări sau dacă aceştia consideră că nu au fost respectate prevederile contractului, pot lua măsuri în acest sens;

·                 Realizarea lucrărilor cu materiale de calitate. În cazul în care nu s-au folosit materialele stipulate în contract asupra cărora s-au înţeles ambele părţi şi nu au fost respectate respectivele cerinţe, se poate acţiona în judecată firma respectivă şi aceasta îşi poate recupera prejudiciul;

·                 Preţul perceput de o firmă autorizată este mai mare decât preţul perceput de o firmă de meseriaşi, de exemplu, însă garantează standarde înalte pentru lucrare. Economia de bani este evidentă atunci când se apelează la firme de construcţii industriale şi nu la echipe de aşa zişi “profesionişti”;

·                 Aprovizionarea cu materialele necesare o va face firma de construcţii care oferă clienţilor un preţ foarte bun pentru că achiziţionează direct de la producători, având mai multe lucrări şi o relaţie apropiată cu aceştia, respectiv discounturi mai mari decât ar obţine clienţii obişnuiţi la o lucrare;

·                 Costurile de întreţinere ale viitoarelor construcţii industriale sunt mult mai mici dacă se apelează la o firmă de construcţii specializată în acest sens.

Recomandări pentru cele mai bune materiale, manopera de bună calitate şi durata execuţiei mică sunt avantaje majore pe care le oferă o firmă de construcţii

Principalele avantaje pe care le oferă o firmă specializată în construcţii industriale includ:

·                 Recomandările mărcilor şi materialelor de calitate sau a furnizorilor de materiale profesionişti. Un preţ mai bun al materialului său un furnizor serios de materiale reprezintă avantaje care îi pot ajuta foarte mult pe clienţii companiilor de construcţii industriale;

·                 Manopera de bună calitate este un alt avantaj major al apelării la o formă de construcţii industriale, fiind foarte importantă pentru că reprezintă modul în care sunt puse în operă materialele, care trebuie folosite cu grijă şi care trebuie să rezulte construcţii rezistente şi armonioase;

·                 Calitatea înaltă a lucrării şi durată scurtă de execuţie. Acestea sunt două aspecte interconectate, prin faptul că firma de construcţii industriale asigura lucrări calitative într-un timp scurt. Lucrările îndoielnice realizate de aşa zişii meseriaşi nu reprezintă chiar cea mai bună variantă, iar de cele mai multe ori colaborarea şi comunicarea cu aceştia se va dovedi defectuoasă.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Maia Sandu, lovitură dură pentru Pavel Abraham

Avatar

Publicat

in

De

Pavel Abraham, fostul șef al Poliției Române, a fost retras de către Maia Sandu din funcția de membru al comisiei care desemnează un judecător la CEDO din partea Republicii Moldova. Ea îi reproșează românului probleme de integritate.

Maia Sandu a semnat pe 14 ianuarie o decizie de retragere a lui Pavel Abraham din funcția de membru al comisiei pentru selectarea candidaților la postul de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) din partea Republicii Moldova, scrie Agora.

Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române și personaj controversat, cunoscut în ultimii ani datorită aparițiilor sale TV, a fost numit în comisie pe 10 decembrie 2020 de către fostul președinte Igor Dodon și este susținut de către conducerea pro-rusă a Ministeruui Justiției.

Maia Sandu a decis acum retragerea lui Pavel Abraham pentru că există „unele dubii rezonabile cu privire la integritatea acestuia”, a explicat consiliera prezidențială Olesea Stamate.

Presa de la Chișinău scrie despre reputația îndoielnică a lui Pavel Abraham

”Ținând cont de importanța reprezentării R. Moldova la CEDO de către un judecător onest și profesionist, așteptările societății sunt ca acest concurs să se desfășoare într-o manieră de maximă transparență și corectitudine”, a mai spus Stamate.

În locul românului Pavel Abraham a fost numită judecătoarea Viorica Puică, de la Judecătoria Chișinău.

Ziarul de Gardă prezintă CV-ul generalului Pavel Abraham și precizează că fostul șef al Poliției Române și secretar de stat MAI, în prezent avocat, are o reputație îndoielnică în România, informează stirileprotv.ro

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Sănătății face apel la români: ‘Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni’

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  ecopolitic.ro

Ministerul Sănătăţii, a precizat pe pagina sa de Facebook, că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.

”Vaccinurile împotriva COVID-19 disponibile în România în acest moment, Pfizer BioNTech și Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de așteptare.

În momentul de față, România dispune de vaccinurile împotriva COVID-19 bazate pe tehnologia ARN-ului mesager. Molecula de ARN mesager nu prezintă potențial infecțios și este înlăturată din organism odată ce și-a îndeplinit scopul, acela de a produce proteina Spike care declanșează răspunsul imun (1).

Chiar dacă suntem în mijlocul unei pandemii, nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă, și de aceea este bine să donăm sânge dacă îndeplinim condițiile obișnuite pentru a deveni donatori.

Există posibilitatea programării de la distanță pentru donarea de sânge, telefonic, prin email sau prin intermediul unor aplicații mobile precum Donorium.

Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Pot dona sânge după vaccinarea împotriva COVID-19? Da Ocampanederulatăde o campanie derulată de Observatorul Român de Sănătate È™i Misreport, încurajată de MINISTERULSĂNĂ SĂNĂTĂȚII”

Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend