Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De ce să alegi o mașină second hand?

Publicat

in

Piața de mașini second-hand se află în plină expansiune deoarece din ce în ce mai mulți oameni aleg să își achiziționeze o mașină rulată, adesea motivul principal fiind dotările superioare ale mașinilor achiziționate cu un preț mult mai mic.

Dacă și tu te gândești să îți achiziționezi o mașină la mâna a doua trebuie să știi că este foarte important să verifici bine mașina înainte să o cumperi. Cel mai indicat este să te îndrepți către mașini second hand din import și o soluție ideală este reprezentată de achiziționarea unei mașini achiziționate la comandă. Pe piața din România poți găsi o gamă diversă de autoturisme disponibile la vânzare, dar dacă îți dorești un alt tip de mașină, alte dotări, o mașină în stare foarte bună, import auto la comandă poate fi soluția.

De ce să alegi o mașină second hand?

Mașinile noi se devalorizează destul de rapid, astfel că după 5 ani vei putea vinde mașina la aproximativ jumătate din prețul său inițial, iar după 10 ani este posibil să recuperezi doar 15% din prețul ei inițial. Achiziționând o mașină second hand vei plăti un preț cât mai corect pentru aceasta și ai avantajul că vei putea lua o mașină cu mai multe dotări pentru un preț mai mic.

Este ideal să îți achiziționezi o mașină second hand cu foarte multe dotări la un preț mult mai mic decât dacă ai cumpăra-o nouă, aceasta fiind de foarte multe ori puțin rulată, bine întreținută și vei beneficia și de ganție, dacă o vei cumpăra de un dealer auto second hand.

Pentru șoferii începători, o mașină rulată este iar o soluție foarte bună.

De asemenea este o soluție ideală pentru situația în care dispui de un buget limitat, deoarece cu siguranță vei găsi o mașină care să se încadreze în bugetul tău și să aibă și dotările pe care ți le dorești.

Piața second hand auto din România

Este destul de cunoscut faptul că mașinile pe care le găsim pe piața second hand auto din România au de multe ori o calitate îndoielnică. Samsarii, care în ultimul timp au devenit din ce în ce mai experți în manipularea clientului se pricep de minune să ascundă defectele mașinii. De aceea trebuie să fii un bun cunoscător al mașinilor sau trebuie să cunoști pe cineva care se pricepe la mașini și bineînțeles să duci mașina la un mecanic pentru  a o verifica bine înainte să faci achiziția.

O soluție ideală ar fi să apelezi la o firmă vânzari auto second hand care îți vor oferi informații veridice și chiar și garanție.

De ce auto rulate import?

Mașinile achiziționate din afară sunt, de cele mai multe ori, mai bine întreținute decât cele de la noi din țară. Apelând la o firmă de vânzări auto second hand vei ști cu siguranță că mașina pe care vrei să o achiziționezi este una de calitate și verificată. De asemenea achiziționarea unei mașini prin intermediul unei firme de vânzări auto se va realiza într-un cadru legal ceea ce te va face și mai sigur de ceea ce ai cumpărat, iar aceștia îți vor oferi și garanție.

Dacă apelezi la import auto la comandă vei putea alege mașina pe care ți-o dorești. Este important să oferi firmei detalii despre mașina pe care o vrei precum marcă, model, an, număr de kilometrii, alte detalii relevante despre mașină și să specifici și bugetul de care dispui. De acolo procesul va fi foarte simplu, deoarece firma se va ocupa de verificările tehnice ale mașinii și de transport auto internațional.

Auto rulate import – avantaje

Atunci când alegi mașini second din import ai o serie de avantaje precum:

  • mașina va fi una fără kilometrii dați înapoi (cu km reali)
  • vei achiziționa o mașina fără daună totală
  • vei putea alege mașina în funcție de specificațiile tale
  • mașina va fi una verificată de profesioniști
  • nu vei face un drum lung și obositor până în țara respectivă

Concluzie

Alegând o mașină rulată din import vei putea sta liniștit în privința calității mașinii pe care o primești deoarece niște profesioniști se ocupă de verificarea ei, iar tu nu va trebui să îți faci griji privind transportul acesteia deoarece firma se va ocupa de aceste aspecte.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Eveniment

Agenti CIA in Ucraina, afirma ziarul american The New York Times

Publicat

in

Prestigiosul ziar american vine cu o dezvaluire bomba: in Ucraina actioneaza multi agenti CIA si comando-uri din tari aliate cu americanii, inclusiv din Franta, Lituania, Marea Britanie si Canada. Se pare ca oamenii occidentalilor care se afla in teren se ocupa de coordonarea livrarilor de armament si de strangerea de informatii. Actiunea acestora e ultra secreta si se concentreaza in capitala Ucrainei, Kiev. Operatiunile ar fi coordonate si centralizate de la baze militare din Germania. Este pentru prima oara cand presa americana apropiata actualei administratii de la Casa Alba scrie despre agentii CIA din Ucraina. Toata povestea aici https://ghimpele.ro/ucraina-e-intesata-de-agenti-cia/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Revine testul PCR, de data aceasta pentru variola maimutei

Publicat

in

OMS cere testare extinsa pentru variola maimutei. Directorul-general al forului ONU, Tedros Adhanom Ghebreyesus, afirma ca e ingrijorat de faptul ca virusul pare sa tinteasca grupurile vulnerabile: copii, gravide si persoane imunocompromise. O firma din Coreea de Sud a pus la punct un test PCR care depisteaza virusul variolei maimutei in 90 de minute. Testele folosite acum pe scara larga nu sunt pe baza tehnologiei PCR si dureaza mult mai mult. Biroul european al OMS atrage atentia ca Europa e epicentrul acestei epidemii ciudate, care era limitata pana acum la zone izolate din Africa centrala si de vest. Mai multe detalii despre testul PCR pentru variola maimutei cititi aici https://www.ucoz.ro/test-pcr-pentru-variola-maimutei/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend