Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De ce să alegi microbuzul pentru o călătorie în Germania?

Avatar

Publicat

in

Odată cu începerea concediilor sau a vacanțelor, oamenii sunt dornici să creeze noi amintiri și să viziteze locuri noi, mai ales cei care obișnuiesc să facă asta în fiecare an sau au un job care le permite acest lucru.

Fiecare dintre noi are cel puțîn o țară pe lista noastră de dorințe care ne atrage să ne facem  vacanță acolo din diferite motive. Este greu să te hotărăști asupra unei destinații deoarece fiecare țară are frumusețile ei, dar de obicei în ultimii ani Germania se află în topul preferințelor. Pe de altă parte, mai sunt și persoane care caută transport Germania România, deoarece doresc să își petreacă vacanță alături de familie și prieteni.

Indiferent ce fel de persoană sunteți, acest articol va va ajută să gășiți câteva motive pentru a alege un microbuz atunci când căutați transport România Germania și transport Germania România.

Iată motivele pentru care microbuzul este perfect că mijloc de transport România Germania!

Biletele de microbuz sunt mai ieftine decât biletele de avion și sunt mai mereu la prețuri reduse. Nu mai luăm în considerare diferența de cost în comparație cu o călătorie cu propria mașînă. În plus, există reduceri și chiar promoții personalizate pentru clienții fideli, studenți, pensionari și copii sub anumite vârste.

Veți beneficia de câteva opriri în care te poți mișcă pentru a nu înțepeni pe scaununul din microbuz, deoarece durata călătoriei este destul de mare.

Nu este necesar să îți faci rezervarea cu mult timp înainte cum se practică în cazul zborului cu avionul când trebuie să îți cumperi biletul cu câteva luni înainte.

Puteți ajunge direct la destinație fără a fi nevoie să luați alte mijloace de transport și fără a suportă alte cheltuieli sau a va face griji pentru bagaje.

Nu trebuie să va faceți griji cu privire la bagaje. Dacă știți că microbuzul are suficient spațiu pentru depozitarea bagajelor, atunci puteți lua cât de multe bagaje doriți și aveți nevoie. Ceea ce este cu adevărat satisfăcător este că nu trebuie să plătiți în plus dacă se încadrează în limita a 50 de kg cât este permis în cadrul biletului de călătorie.

Compania WALTRANS asigura transport de persoane către diferite țări la prețuri foarte avantajoase. În plus microbuzele pe care le au și le pun la fiecare cursa sunt moderne și oferă cele mai bune condiții de a călători în siguranță și confortabil. Clienții se pot bucură de o masă caldă și de alte beneficii cum ar fi transportul de la adresa la adresa, așa că îți recomandăm transportul de persoane alături de WalTrans.

Articol publicat de agentia web sicmedia

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu, ‘cadou pentru PSD-iști’: Astăzi mă simt generos. De ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021

Avatar

Publicat

in

De

Florin Cîţu a publicat sâmbătă dimineaţă un mesaj pe Facebook menit să tranşeze disputa de la distanţă pe care a avut-o în această săptămână cu PSD, care l-a acuzat că refuză să meargă în Parlament pentru a prezenta propunerea de buget pentru 2021.

De cealaltă parte, referindu-se la aceeaşi lege, PSD acuză guvernul că ascunde bugetulpe 2021, pentru că ar avea intenţia să mărească TVA-ul, dar nu înainte de alegerile parlamentare.

„Un cadou pentru PSD-iști!

Am văzut atât de mult zbucium în tabăra socialistă după mesajul meu de ieri și mi s-a făcut milă.
Știu sigur că nu ar trebui, dar astăzi mă simt generos.
Așadar, care este raspusul la întrebarea „de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021″?

Pentru că este ILEGAL!

Art 35^1
În cazul în care alegerile generale parlamentare sunt organizate în ultimele 3 luni ale anului, calendarul este următorul:

Ministerul Finanţelor Publice, pe baza proiectelor de buget ale ordonatorilor principali de credite şi a bugetului propriu, întocmeşte proiectele legilor bugetare şi proiectele bugetelor pe anul următor, pe care le depune la Guvern în termen de 15 zile de la învestirea NOULUI Guvern, conform art. 103 din Constituţia României, republicată;

Asta se întâmplă când trei ani de zile ești preocupat DOAR de furat și de schimbat legile justiției ca să nu mergi la pușcărie pentru că ai furat. Nu ai timp să citești legile modificate tot de oamenii tăi.
Credeți că acum socialiștii vor opri propaganda infectă la adresa mea în legătură cu acest subiect? …”, a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook.

În replică, PSD a postat pe pagina de Facebook a partidului un mesaj în care afirmă că aceeaşi lege prevede ca bugetul de stat să fie prezentat dezbaterii Parlamentului până la data de 15 octombrie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Deciziile Guvernului, criticate dur: Lasă lumea să trăiască! Am vândut tot, nu mai avem acces la nimic! Suntem jalnici!

Avatar

Publicat

in

De

Ne sunt îngrădite niște drepturi pentru că de la început s-a greșit. Noi ne-am comportat ca și cum trăim ceva ce nu a mai fost. Domnii care decid ar trebui să mai deschidă câte o carte și să afle că la finalul secolului 13 era noastră a venit un vapor din China de la Genova cu 2 marinari morți și în intervalul de un an a mai rămas 30% din populația Europei. De atunci natura naște ritmic astfel de manifestări

Prostia e următoarea: lumea nu trebuia oprită în loc pentru că aceste lucruri sunt ritmice ca și cutremurile, trebuie luate ca atare. Nu trebuie să ne speriem și să nu mai facem nimic pentru că e sfârșitul lumii, nu e sfârșitul lumii. Din păcate blocajele totale au dus la niște goluri financiare, dezechilibre mondiale. E o enormă prostie și ipocrizie și noi continuăm cu așa ceva. Sunt focare în care sunt concentrate multe cazuri, în rest în Horeca au fost câteva cazuri. De ce nu înțelegem asta?

A opri omenirea, a închide tot… e o formă de ipocrizie. Le-a picat bine multora și din domeniul sanitar, dar mai ales din zonele politice. De ce Dumnezeu te apuci să blochezi un spital întreg… Lasă lumea să trăiască! S-a greșit când s-a oprit lumea pe loc.

Izolând, blocând, amendând, s-au sărit toți caii cu putință
Eu nu sunt afectat deloc de ce se întâmplă acum pentru că am grijă să mă spăl, port mască, am grijă să stau departe de ceilalți și am trecut de 70 de ani. Sunt în grupa de risc. Nu mă opresc din ceea ce am nevoie să fac, dar iau toate măsurile necesare ca să nu mă îmbolnăvesc. Distanțarea socială este o formulare tembelă.

România nu mai are acces la resurse, a trebuit să aducem măști din Turcia, noi de ce nu putem face măști pentru noi? Am vândut tot, nu mai avem acces la nimic! Suntem jalnici!”, a spus Mircea Diaconu, potrivit Antena3. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend