Conecteaza-te cu noi

Invatamant

De ce să alegi grădinița privată în Ploiești

Avatar

Publicat

in

Este dificil să îți încredințezi copilul pe mâna străinilor, deoarece ești părinte și ești grijuliu. Este dificil, pentru că este important să îți lași copilul într-un loc sigur, un loc în care va fi iubit și îngrijit cu tandrețe și atenție.Un astfel de loc, este grădinița privată în Ploiești, Seva, un loc în care copilul tău va fi educat după modelul finlandez. Fă acest pas și ai încredere în profesioniști.

Pentru părinți, fiecare alegere făcută este o responsabilitate exclusivă. Însă, la grădinița privată din Ploiești grija pentru copii nu este doar o treabă, ci este o vocație și o dorință de a face ca acești copii să crească înconjurați de  dragoste și tandrețe, căldură și atenție. Este extrem de important pentru profesorii de aici, ca micuții să fie crescuți și învățați cu calm și libertate. De aceea, echipa grădiniței private în Ploiești mărturisește principiile empatiei și comunicării non-violente.

Nu trebuie să crezi orbește în cuvintele cuiva

Mergi și vezi singur despre ce este vorba.  De cum vei păși pragul grădiniței,  vei fi impresionat de confort și calmitate, precum și de copiii care cresc și învață în grădinița privată Seva Ploiești. Grădinița este o etapă importantă în dezvoltarea unui copil. Deși astăzi nu toți părinții sunt pregătiți să-și trimită copiii la grădiniță, pentru multe familii, grădinița este un sprijin real pentru ca  ei să poată merge la serviciu sau de a câștiga puțin timp pentru alte activități. Însă, pentru copil acesta este primul pas către socializare, întâlnirea cu alți copii și comunicarea cu profesorii. Grădinița privată în Ploiești este singura oportunitate de a descoperi ceea ce stă ascuns în interiorul copiilor tăi, pentru că aici, copii sunt ajutați să-și dezvolte abilitățile și să se descopere pe ei înșiși, fără presiune, ci doar cu blândețe.

Cum aleg părinții o grădiniță pentru copilul lor?

În multe cazuri, părinții preferă să aleagă grădinițele din sistemul public, deoarece costă mult mai ieftin. Dar astfel de grădinițe au multe dezavantaje – grupuri prea mari, educatori prea nervoși, boli frecvente în copilărie. Chiar dacă prețul este ridicat, acest lucru nu este o certitudine a calității, deoarece, doar la centrul educaţional Seva se poate învăța și educa în stilul învățământului finlandez. Prin urmare, atunci când alegi o grădiniță privată, familiarizează-te în primul rând, cu recenziile altor familii.

Unul dintre principalele criterii pentru alegerea unei grădinițe este comportamentul profesorului față de copii. Profesorii sunt cei care creează un mediu confortabil și prietenos, în care copiilor le place să se întoarcă din nou și din nou. Dragostea pentru copii și interesul pentru dezvoltarea lor, nu pot fi inventate.

Al doilea punct important atunci când alegi o grădiniță, este metoda de predare. O privire mai atentă asupra sistemului, poate dezvălui faptul că grădinița private în Ploiești are propriile metode de predare. Prin urmare, părinții aleg ceea ce este mai important pentru copiii lor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marius Dunca sare la gâtul coaliției de guvernare: ‘Cum este posibil ca peste 1.000 de directori de școală să fie schimbați peste noapte. Este cea mai mare operațiune de politizare a învățământului românesc după Revoluție’

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a susţinut, marţi, referindu-se la schimbarea directorilor de şcoli, că ‘asistăm la cea mai mare operaţiune de politizare a învăţământului românesc după Revoluţie’.

„Cum este posibil ca peste 1.000 de directori de şcoală să fie schimbaţi peste noapte de actuala guvernare, fără concurs, fără criterii profesionale, doar după bunul plac al politicienilor din noua coaliţie? Este cea mai mare operaţiune de politizare a învăţământului românesc după Revoluţie. Dacă ar avea onoare şi respect faţă de alegătorii lor, miniştrii USR-PLUS ar trebui să îşi dea imediat demisia, mai ales că, la formarea guvernului, declarau ferm că „depolitizarea este o condiţie pentru guvernarea alături de PNL”, a afirmat Dunca, într-un comunicat de presă.

Conform acestuia, în timp ce „Coaliţia ţeparilor” e preocupată cu instalarea „politrucilor” la conducerea unităţilor de învăţământ, peste 65.000 de elevi nu au avut acces la cursurile online şi, din acest motiv, riscă să rămână cu mediile neîncheiate.

„În judeţul Braşov, 3.000 de şcolari se află în această situaţie. Din păcate, se pare că guvernanţii de dreapta au ei înşişi reale probleme cu matematica: 233.000 de copii nu aveau tablete, s-au distribuit 250.000 şi acum 287.000 de copii nu au tablete! În loc să discute despre redeschiderea şcolilor, actuala coaliţie de la guvernare este mai preocupată de împărţirea funcţiilor. „Ciolaniada” este mai importantă decât viitorul copiilor noştri. Generaţiile viitoare vor plăti pentru incompetenţa acestei guvernări, dar nu este oare un preţ prea mare? Se doreşte să devenim un popor incult, uşor de manipulat? Un lucru este sigur: pentru şcoala românească, guvernarea Dreptei începe mereu cu stângul!” a concluzionat senatorul Marius Dunca, informează agerpres.ro

Citește și:

EXCLUSIV Bătaie pe funcțiile din Guvernul Cîțu! USR-PLUS-iștii se autopropun pentru ocuparea unor poziții-cheie!

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi detalii! Ce se întâmplă cu pensiile

EXCLUSIV De azi, polițiștii vor da cu preponderență avertismente, în loc de amenzi! Încep acțiunile de protest împotriva Guvernului Cîțu!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

„Pleacă ai voștri, vin ai noștri!”- 39 de directori de școli din Argeș au fost schimbați – VEZI LISTA COMPLETĂ

Avatar

Publicat

in

De

După regula pur româneasă „pleacă ai voștri, vin ai noștri”, șefa liberală a ISJ Argeș, Liliana Murguleț, a anunțat marea ușuială din învâț[mântul argeșean: 39 de directorii de școli și licee din județul Argeș au fost schimbați din funcții la început de an. Printre directorii unităților de învățământ schimbați recent se numără în special cei considerați „simpatizanți” ai fostei puterial. ISJ Argeș a anunțat lista celor 39 dar a omis, ce să vezi, să prezinte si criteriile solide care au stat la baza acestor schimbări taman în cel mai delicat moment prin care trece sistemul de învățământ. Dacă vă mai spunem că printre directorii schimbați se numără si cei ai unor reputate școli sau licee din Argeș, cum ar fi LPS Viitorul Pitești, Școala Gimnazială Nanu Muscel Câmpulung, Colegiului Zinca Golescu Pitești sau Școala Gimnazială Regina Maria Curtea de Argeș. vă dați seama de pârghiile politice care au produs aceasta schimbare.

Oficial, ISJ Argeș a prezentat și lista unităților de învățământ unde directorii plini sau adjuncți au fost schimbați din funcție. Iată. mai jos, lista care va fi completată în aceasta lună cu alte demiteri:

 • Liceul Teoretic Stâlpeni- director general
 • Liceul Teoretic Domnești- director general
 • Liceul Teoretic Construcții de Mașini Mioveni- director general
 • Liceul Teoretic Costești- director general
 • Școala Generală Alexandru Davila Pitești- director general
 • Școala Gimnazială Basarab I Curtea de Argeș- director general
 • Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu- directorul adjunct
 • Școala Gimnazială I.L.Caragiale Pitești- director general
 • Școala Gimnazială Lăzărescu Țițești- director general
 • Școala Gimnaziala Ion Pillat Pitești- director general
 • Școala Gimnazială Coșești- director general
 • Școala Gimnazială Matei Basarab- directorul adjunct
 • Școala Gimnazială Nanu Muscel Câmpulung- director general
 • Școala Gimnazială Corbi- director general
 • Școala Gimnazială Ștefănești- director general
 • Clubul Copiilor Topoloveni- director general
 • Colegiul Economic Maria Teiuleanu- întreaga echipă managerială
 • Colegiul Național Dinicu Golescu Câmpulung- director general
 • Colegiul Național Zinca Golescu- director general
 • Colegiul Tehnic Costin D.Nenițescu- toată echipa managerială
 • Grădiniță Program Normal Mioveni- director general
 • Grădiniță Program Normal Topoloveni- director general
 • Grădinița Micul Prinț Pitești- director general
 • Grădinița cu Program Prelungit Sfântul Nicolae Câmpulung- director general
 • Grădinița Specială Sfânta Elena Pitești
 • LPS Viitorul Pitești
 • Liceul de Arte Dinu Lipatti
 • Școala Gimnazială Oprea Iorgulescu Câmpulung
 • Școala Gimnazială Radu cel Mare Bogați
 • Școala Gimnazială Virgil Calotescu- întreaga echipă managerială
 • Școala Gimnazială Călinești
 • Școala Gimnazială Godeni
 • Școala Gimnazială Vlădești
 • Școala Gimnazială Regina Maria Curtea de Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend