Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DE CE S-A PREZENTAT ION MÎNZÎNĂ LA ȘEDINȚA DE VOT A VICEPREȘEDINȚILOR CJ, DIN MOMENT CE A DOUA ZI ERA PROGRAMAT LA UN TEST COVID? (CP)

Avatar

Publicat

in

Așa cum el însuși ne-a anunțat într-un comunicat de presă, Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, s-a infectat cu Covid 19.
În primul rând, anunțăm că niciun competitor politic nu se poate bucura la auzul unei asemenea știri.
Dorim, totuși, să-i amintim lui Ion Mînzînă că este fix genul de om care, în campania electorală pentru alegerile locale, a declarat că ”ne va strivi pe toți ca pe niște gândaci”. Este cea mai anti-politică declarație pe care a făcut-o vreodată un candidat, iar noi, la acea oră, i-am cerut retragerea din competiția electorală.
De data aceasta, PNL Argeș îi cere lui Ion Mînzînă să clarifice public de ce s-a prezentat la ședința în care au fost votați vicepreședinții CJ Argeș.
Din moment ce știa că s-a întâlnit, în decursul timpului cu multă lume ”prin prisma meseriei”, din moment ce a criticat toate acțiunile guvernului menite să limiteze efectele pandemiei, din moment ce se știu efectele acestei pandemii asupra populației, din moment ce se știu și toate opiniile asumate public de către Ion Mînzînă, îi solicităm public președintelui CJ Argeș să spună de ce s-a prezentat la acea ședință de vot a vicepreședinților CJ Argeș, din moment ce a doua zi trebuia să-și facă un test Covid 19.
Altfel spus, din moment ce urma un astfel de test, Ion Mînzînă avea, cel mai probabil, suspiciuni asupra stării sale de sănătate.
Reamintim tuturor că noul coronavirus este extrem de contagios și, așa cum s-a putut vedea, extrem de periculos.
În încheiere, spunem că nu ne așteptăm la un răspuns din partea lui Ion Mînzînă. Dar noi ne-am făcut datoria de a-l întreba.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL ARGEȘ

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Maia Sandu, lovitură dură pentru Pavel Abraham

Avatar

Publicat

in

De

Pavel Abraham, fostul șef al Poliției Române, a fost retras de către Maia Sandu din funcția de membru al comisiei care desemnează un judecător la CEDO din partea Republicii Moldova. Ea îi reproșează românului probleme de integritate.

Maia Sandu a semnat pe 14 ianuarie o decizie de retragere a lui Pavel Abraham din funcția de membru al comisiei pentru selectarea candidaților la postul de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) din partea Republicii Moldova, scrie Agora.

Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române și personaj controversat, cunoscut în ultimii ani datorită aparițiilor sale TV, a fost numit în comisie pe 10 decembrie 2020 de către fostul președinte Igor Dodon și este susținut de către conducerea pro-rusă a Ministeruui Justiției.

Maia Sandu a decis acum retragerea lui Pavel Abraham pentru că există „unele dubii rezonabile cu privire la integritatea acestuia”, a explicat consiliera prezidențială Olesea Stamate.

Presa de la Chișinău scrie despre reputația îndoielnică a lui Pavel Abraham

”Ținând cont de importanța reprezentării R. Moldova la CEDO de către un judecător onest și profesionist, așteptările societății sunt ca acest concurs să se desfășoare într-o manieră de maximă transparență și corectitudine”, a mai spus Stamate.

În locul românului Pavel Abraham a fost numită judecătoarea Viorica Puică, de la Judecătoria Chișinău.

Ziarul de Gardă prezintă CV-ul generalului Pavel Abraham și precizează că fostul șef al Poliției Române și secretar de stat MAI, în prezent avocat, are o reputație îndoielnică în România, informează stirileprotv.ro

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Sănătății face apel la români: ‘Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni’

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  ecopolitic.ro

Ministerul Sănătăţii, a precizat pe pagina sa de Facebook, că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.

”Vaccinurile împotriva COVID-19 disponibile în România în acest moment, Pfizer BioNTech și Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de așteptare.

În momentul de față, România dispune de vaccinurile împotriva COVID-19 bazate pe tehnologia ARN-ului mesager. Molecula de ARN mesager nu prezintă potențial infecțios și este înlăturată din organism odată ce și-a îndeplinit scopul, acela de a produce proteina Spike care declanșează răspunsul imun (1).

Chiar dacă suntem în mijlocul unei pandemii, nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă, și de aceea este bine să donăm sânge dacă îndeplinim condițiile obișnuite pentru a deveni donatori.

Există posibilitatea programării de la distanță pentru donarea de sânge, telefonic, prin email sau prin intermediul unor aplicații mobile precum Donorium.

Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Pot dona sânge după vaccinarea împotriva COVID-19? Da Ocampanederulatăde o campanie derulată de Observatorul Român de Sănătate È™i Misreport, încurajată de MINISTERULSĂNĂ SĂNĂTĂȚII”

Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend