Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

De ce Oprea risca sa fie debarcat tocmai pe ratiuni de siguranta nationala

Publicat

in

Vine o vreme in viata fiecarui 007 cand fetele nu-i mai cer un Martini cu maslina si cand agentii inamicului il recunosc de la mare distanta, dupa baston si palarie, ba mai si fac misto de el pe statiile de emisie-receptie.
Vremea asta a venit pentru marele agent al sigurantei nationale, dl. Oprea.
Cine s-a uitat recent pe site-urile inspirare de propaganda rusa a fost surprins ca si ele merg pe linia protestelor din tara: demisia! Nu doar ele, dar si oamenii stipendiati de Moscova in Romania au participat la ofensiva online impotriva vicepremierului. Absolut toata agentura anti-sist si anti-o… citeste mai mult

Vezi sursa

Source Article from http://revistablogurilor.ro/de-ce-oprea-risca-sa-fie-debarcat-tocmai-pe-ratiuni-de-siguranta-nationala/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Prelipceanu, afirmații șocante la Digi 24: ‘Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor’/ VIDEO

Publicat

in

De

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a acordat marți seara un interviu postului de televiziune Digi 24, oficialul fiind nevoit să se delimiteze de afirmațiile șocante ale prezentatorului Cosmin Prelipceanu.

Într-o discuție despre refuzul părinților de a se vaccina sau de a-și vaccina copiii elevi, Cosmin Prelipceanu s-a arătat revoltat de atitudinea a două treimi dintre români, pledând ca statul să-i „salveze” măcar pe copii.

Cosmin Prelipceanu: „Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte.”

Sorin Cîmpeanu: „Din păcate…”

Cosmin Prelipceanu: „N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala.”

Sorin Cîmpeanu: „Nu pot să fiu părtaș la această afirmație.”

Cosmin Prelipceanu: „Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Bursa de Valori Bucureşti a închis în scădere pe majoritatea indicilor şedinţa de marţi

Publicat

in

De

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a închis în scădere pe majoritatea indicilor şedinţa de marţi, iar valoarea tranzacţiilor a ajuns la 74,64 milioane de lei (15 milioane de euro).

Indicele principal BET s-a apreciat cu 0,10%, până la 12.522,92 de puncte, iar BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la Bursă, a închis în scădere cu 0,08%.

Totodată, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a coborât cu 0,06%, în timp ce indicele SIF-urilor, BET-FI, s-a depreciat cu 0,94%.

Indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a încheiat şedinţa în scădere cu 0,22%, iar BET-NG, care măsoară evoluţia celor zece companii energetice şi de utilităţi, a închis pe minus cu 0,28%.

Pe Piaţa Reglementată, cele mai tranzacţionate au fost acţiunile Teraplast, cu 10,78 milioane de lei, urmate de cele ale Nuclearelectrica, care au generat schimburi în valoare de 5,89 milioane de lei, şi de titlurile Băncii Transilvania – 5,68 milioane de lei.

Cele mai bune evoluţii au fost înregistrate de acţiunile Bermas, în creştere cu 9,09%, urmate de cele ale Teraplast (+5,91%) şi de titlurile Condmag (+5,88%), informează Agerpres.ro.

În schimb, cele mai importante scăderi au fost consemnate de acţiunile Mecanica Fină (-8,29%), Sinteza (-5,63%) şi Comelf (-4,52%).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend