Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

De ce avem nevoie de un ventilator industrial?

Publicat

in

Fiecare om stie ca atunci cand munceste are nevoie de cele mai bune conditii pentru a putea obtine rezultatele dorite. Nu conteaza ce lucram sau unde, conteaza, in schimb, ca acolo unde ne desfasuram activitatea sa avem in permanenta un aer curat si proaspat.

In urma proceselor tehnologice, de cele mai multe ori, sunt emise diferite noxe cum sunt gazele sau pulberile fine. Pentru a putea pastra un mediu sanatos propice vietii in astfel de locuri aveti nevoie de un ventilator industrial. Doar in acest fel veti putea sa creati pentru intreg personalul conditiile necesare desfasurarii activitatilor de zi cu zi.

Ventilatoarele industriale sunt construite in asa fel incat sa poata lucra la turatii foarte mari. De asemenea, ele sunt folosite in locuri inaccesibile sau in spatii cu temperaturi foarte scazute ori, dimpotriva, foarte ridicate. Toate aceste cerinte impun folosirea in constructie a unor materiale mai rezistente. Iata motivul pentru care trebuie sa fiti atenti la raportul dintre calitate si pret, dar si la functionarea fara sincope a acestora.

Este foarte neplacut sa constati ca ventilatorul ales de tine nu face fata volumului de aer ce trebuie inlocuit sau chiar se defecteaza foarte repede. In piata se gasesc multe ventilatoare construite din materiale de foarte proasta calitate sau care nu iti asigura eficienta si utilitatea dorita.

Rezultatele cele mai bune le obtineti doar atunci cand veti apela la o firma cu experienta in domeniul ventilatiei si climatizarii cum este pro-vent.ro. Acestia va pun la dispozitie o gama diversificata de ventilatoare de la cei mai importanti furnizori din piata mondiala a sistemelor de ventilatie si climatizare.

Tot ei va pot asista in alegerea corecta a sistemului de ventilatie care sa fie corespunzator dorintelor voastre si in acest fel sa isi arate eficienta. Veti putea opta pentru acea categorie de ventilatoare care se preteaza cerintelor spatiului ce trebuie ventilat. Aici veti gasi ventilatoare centrifugale, ventilatoare de acoperis, ventilatoare axiale, ventilatoare carcasate, ventilatoare pentru tubulatura. De asemenea veti putea opta pentru ventilatoare rezistente la foc.

Solutia pentru care veti opta trebuie sa va ajute la imbunatatirea calitatii aerului prin indepartarea in totalitate a noxelor, sa se plieze pe arhitectura existenta, dar si sa fie usor de intretinut. Cum in perioada rece ventilatia iti poate aduce si o pierdere mare de caldura este bine sa ai in vedere o ventilatie cu recuperare de caldura. In acest fel aerul proaspat beneficiaza de transferul caldurii aerului viciat fara a intra in contact cu acesta.

Nu uitati ca de voi depinde bunastarea angajatilor si desigur modul in care acestia isi vor indeplini sarcinile de serviciu, prin urmare asigurati-va ca le oferiti cele mai bune conditii in care sa lucreze.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Guvernul Orban- necesar record de împrumuturi. Pentru prima dată când necesarul de finanțare trece de 100 de miliarde de lei

Publicat

in

De

Necesarul de împrumut al statului pentru anul 2020 a urcat la 120 miliarde de lei (24,7 miliarde euro), o sumă record, echivalentă cu peste 10% din PIB, după ce Guvernul a revizuit ținta de deficit bugetar de la 3,6%, cât anticipa anterior, la 6,7%, în contextul în care statul alocă tot mai multe resurse pentru sistemul de sănătate și pentru sprijinirea economiei, iar veniturile scad din cauza restricțiilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului. La un deficit estimat la 3,6%, necesarul de împrumut era de 87 miliarde de lei pentru anul acesta.

Trebuie menționat că mulți economiști consideră prea optimist chiar și nivelul de 6,7%, bazat pe o scădere economică estimată la numai 1,9%. FMI estimează pentru România o scădere a PIB de 5%. Este pentru prima dată când necesarul de finanțare trece de 100 de miliarde de lei. Anul trecut, necesarul de finanțare a fost de 91,6 miliarde de lei, din care 48,3 miliarde de lei pentru deficitul bugetar și restul pentru rostogolirea datoriei, adică pentru plata datoriilor mai vechi care ajung la scadență în cursul acestui an. O creștere atât de puternică a necesarului de împrumut ar fi ridicat probleme de finanțare și într-o perioadă normală, dar, în actualul context, situația este cu mult mai dificilă. De altfel, Finanțele caută deja bani și pe la instituțiile internaționale, de unde, dacă reușesc să ia bani, aceștia sunt de obicei la dobânzi mult mai mici comparativ cu ce poate obține România direct din piață. După rectificarea bugetară, Guvernul a anunțat că are nevoie de 72,5 miliarde de lei pentru a acoperi deficitul din acest an. Anterior, pentru deficit planificase 40,5 miliarde de lei. Rămâne neschimbată suma pe care statul trebuie să o împrumute pentru plata datoriilor ajunse la scadență, de 47 miliarde de lei (suma aceasta exprimată în lei poate înregistra variații ușoare, din cauza componentei în valută).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Patronii de hoteluri se pregătesc să dea în judecată Guvernul

Publicat

in

De

Mai mulți patroni de hoteluri din România anunță că vor da în judecată statul român. Aceștia își doresc recuperarea pierderilor și daune în lipsa unor măsuri care să îi sprijine în această perioadă. „Deocamdată suntem în curs de a forma un consorțiu procesual din 15 patroni de hoteluri. Săptămâna viitoare voi face anunțurile. Ei sunt deciși să dea statul român în judecată, pe de o parte prelungirea nejustificată a stării de urgență sub numele de stare de alertă, în condițiile în care toate țările din jur și au deschis turismul. Și mai doresc să dea în judecată statul pentru că nu există o motivație reală pentru care să se păstreze această închidere a economiei României, ceea ce îi va duce în curând în faliment”, a declarat Ghoerghe Piperea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend