Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De ce ar trebui să treci la stivuitoare și transpaleți electrici?

Publicat

in

Atunci când ai un spațiu de depozitare, fie că vorbim despre unul industrial, fie că îll folosești în scop personal, este extrem de importantă organizarea acestuia. Și e normal să vrei să-l utilizezi cât mai eficient cu putință, deci cel mai bine ar trebui să optezi pentru anumite utilaje, care să contribuie la gestionarea și manipularea mărfurilor din depozitul tău, cu un minim de timp și efort.

Cum să manipulezi eficient mărfurile dintr-un depozit?

Când ai de așezat paleți cu marfă, este clar că nu există varianta în care să-i manipulezi fără ajutorul unui utilaj. Și pentru că încărcarea și descărcarea mărfurilor în depozit, și așezarea acestora pe rafturi reprezintă o activitate care ia destul de mult timp, poți eficientiza întregul proces folosind transpaleți electrici și motostivuitoare. Acestea te vor ajuta să dai un randament mai mare și să-ți termini treaba într-un timp mult mai scurt . În plus, efortul tău fizic va fi minim. 

Ce să alegi între stivuitoare electrice și transpaleți electrici?

Dacă trebuie să alegi între stivuitoare electrice și transpaleți electrici, trebuie să ții cont de anumite caracteristici ale acestora, care te vor ajuta să decizi de ce ai nevoie mai mare în depozitul tău. Ambele variante sunt utilizate pentru manipularea ușoară, fără efort și într-un timp scurt, a mărfurilor cu greutate sau volum foarte mare. În acest sens, motostivuitoarele sunt vehicule industriale, indispensabile oricărei activități logistice. Acestea maximizează productivitatea prin reducerea timpului și efortului depus pentru manipularea mărfurilor. Avantajul acestora este că se încarcă foarte ușor, funcționând cu un motor diesel. Se pretează foarte bine pe șantiere sau în depozite de mari dimensiuni și bine aerisite, iar manipularea mărfurilor se face cu o furcă acționată hidraulic așezată în fața lui. Acesta poate fi dotat inclusiv cu lamă pentru zăpadă. 

Dacă spațiul din depozitul tău este însă mai redus, atunci poți folosi cu succes stivuitoare electrice și transpaleți electrici. Acestea, spre deosebire de motostivuitor, au dimensiuni mai reduse. Stivuitoarele electrice pot ridica greutăți de până la 1600 kg, la o înălțime maximă de aproximativ 5,3 m. Un dezavantaj al electrostivuitorului este că are o durată de încărcare mai mare, deoarece necesita încărcarea periodică a bateriei. Majoritatea însă vin cu un acumulator de rezervă, așa că vei avea în permanență unul încărcat în așa fel încât să nu fi nevoit să întrerupi activitatea. Acesta nu emite noxe însă în timpul funcționării, așa cum o face motostivuitorul. Chiar dacă sunt ușor de folosit, este necesar să faci o instrucție prealabilă pentru a ști exact cum funcționează fiecare dintre aceste utilaje, cu scopul de a preveni posibilele accidente la locul de muncă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Anamaria Prodan, mesaj suburban pentru logodnica lui Reghecampf: ‘Fă, lua-ți-aș familia în p***! Te omor’

Publicat

in

De

Jurnaliștii din presa mondenă au intrat în posesia unui mesaj trimis de Anamaria Prodan către logodnica lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc.

În săptămâna în care cuplul Corina-Laurențiu are planificat botezul micuțului Liam Simeon, Anamaria Prodan a pornit un adevărat „jihad” cu antrenorul lui Neftchi Baku, care s-a lăsat cu plângeri la poliție de ambele părți, scriu jurnaliștii de la Cancan.ro, cei care prezintă înregistrarea audio cu mesajul trimis Corinei Cauciuc de Anamaria Prodan.

„Fă, lua-ți-aș familia în p** de m** ordinară și de sl*** dracu’ care ești! Fă vabagoanda dracu’… ce morții mă-tii vrei fă că-ți iau mâinile și ți le înfig în p**!

Și-o iau pe mă-ta în p** mea ca să-ți dea limbi și pe tac-tu să-l sugi! Fă, f*-ți mă-tii… Dacă te mai prind o dată că suni sau formezi sau îmi deranjezi familia… dacă nu, te umplu de s*! Fă, toți prietenii tăi se s*** pe tine, băga-mi-aș p*** în familia mă-tii și în nația mă-tii de târâtură, jigodie… Șopârla dracu’ păroasă care ești!

M*** dracu’ care ești! Băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în coșciugul în care v-aș îngropa pe toți! S**** dracu’! Familia Caciuc ți-a pus Bilcon… Băga-mi-aș p* în numele mă-tii și în rasa familiei tale. Fii atentă ce zic eu! O singură dată, m** ce ești!

O singură dată sugăciunea dracu’ mai suni sau mai ceri bani băga-mi-aș p** în mă-ta! Să-ți bag banii în p*! Să-ți ruginească în p**, sărăcia dracu’ care ești! Te omor! Ascultă-mă ce zic! Dacă nu-i pun să te f**, să-ți dea la m** pe toți prietenii mei!

Băga-mi-aș p** în mă-ta că te leg de mașină și te târăsc până sugi toate p** din România că le-ai supt și ăia s-au săturat de tine… Ai venit în Dubai, ai terminat tot Dubaiul! Băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în mă-ta aia, în p* lui mă-ta aia stricată… Și-n tac-tu ăla care sunai că ești la spital cu el să-i dea bani. Băga-mi-aș p*** în familia mă-tii și în neamul mă-tii și în numele mă-tii și în rasa mă-tii! Ține minte la mine… când mai calci tu în Dubai, f***-ți mormântul mă-tii sau când mai ieși tu vreodată la f**** în România… dacă nu te dezbrac în p**** goală și te iau la șuturi, fă, strâmba dracu’ care ești! Stai să vezi!”, este mesajul incredibil primit de Corina Caciuc din partea Anamariei Prodan, conform sursei citate.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Europarlamentarul Eugen Tomac: Guvernarea responsabilă trebuie să fie prioritate și nu festivismul acesta ieftin pe care l-am văzut în ultima perioadă

Publicat

in

De

Europarlamentarul Eugen Tomac a transmis sâmbătă într-o conferință de presă că singurul mod prin care România poate ieși din criză este ca executivul să acceseze fiecare cent din banii puşi la dispoziţie de către Uniunea Europeană, scrie news.ro

„Cu cât fast ne-a anunţat ministrul Fondurilor Europene că au fost semnate contracte de aproape 5 miliarde euro. Probabil nu ştie că România trebuie să acceseze 80! Să nu uităm şi faptul că nu s-a reuşit cheltuirea banilor din exerciţiul financiar 2014-2020. Resursă bugetară există, dar România se împrumută cu dobânzi incredibile, de peste 15%, ajungând la o datorie de peste 50% din PIB. Aceşti bani reprezintă datorii ale României.

Partidele şi politicienii vin şi pleacă, dar acestea rămân. Şi ele vor fi plătite de către români. Ca partid de opoziţie avem datoria să tragem aceste semnale de alarmă, mai ales după sfidarea din această săptămână, când, după ce au mimat grija faţă de cetăţenii acestei ţări, partidele de la putere au dat un vot prin care şi-au majorat salariile, într-un moment de criză majoră”, a declarat europarlamentarul Eugen Tomac.

Liderul PMP a subliniat că, de la 1 ianuarie, România s-a împrumutat cu aproximativ 10 miliarde de euro, iar fondurile, în loc să fie folosite pentru a-i susţine pe oamenii cu venituri modeste, expuşi în faţa crizei, se risipesc către baronii locali.

„Realitatea este că ne împrumutăm cu bani pentru a finanţa aceleaşi proiecte care pot primi finanţare de la UE. Este momentul să oprim risipa banului public, iar PSD-PNL-UDMR să înceapă să guverneze cu responsabilitate faţă de cetăţenii români expuşi în faţa crizelor prin care trecem. Guvernarea responsabilă trebuie să fie prioritate şi nu festivismul acesta ieftin pe care l-am văzut în ultima perioadă, prin care se risipesc bani, în stânga şi în dreapta, în condiţiile în care avem fonduri suficiente de la UE”, a completat el, conform news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend