Conecteaza-te cu noi

Pitesti

DE CASCADORII RÂSULUI ! Gorunescu ramâne şef la Ape, Moisescu eliminat din concurs

Avatar

Publicat

in

– Culmea examenelor: să candidezi de unul singur şi sa ieşi pe locul doi

Continuă un nou episod din cascadorii râsului la ABAAV Argeș ! După ce au amânat concursul pentru șefia celei mai importante adminsitratii bazinale din țara pentru a reuși rocada Gorunescu-Victor Sandu, și după ce acesta din urmă, din postură de șef al Apelor Române a renunțat la șefia de la Pitești, totul părea în favoarea lui Adrian Moisescu. Acesta a rămas, efectiv, singur în cursă și părea floare la ureche obținerea șefiei ABAAV. Surprize, însă ! La consursul în sine în care a candidat de unul singur, Adrian Moisescu a iesit pe locul doi, adica nu a câștigat nimic. Ba mai mult, conform documentului oficial, el a fost eliminat din sală, pierzând astfel șansa de a deveni mare șef. Liberalul a contestat decizia comisiei de examinare, a făcut scandal pentru că nu a considerat că membrii au fost puși din ordinul cuiva, astfel încât examinatorii au decis să îl dea afară din sală. De precizat că Adrian Moisescu are la activ mai multe probleme cu legea, dat fiind faptul că DNA a cerut de la ABAAV Argeș mai multe documente care atestă modul în care s-a realizat reglementarea regimului juridic al unor terenuri.

Varianta lui Moisescu: Nu puteam să dau examen cu o comisie ilegală

“În ziua concursului, 19.04.2018, m-am prezentat la ora fixată pentru examen și am constatat că nu se schimbase nimic în componența comisiei de examinare. Această comisie era aceeași, care i-a aprobat (admis) dosarul candidatului Victor Sandu, dir.gen.A.N.A.R. și deci, implicit șeful lor direct. Acestea fiind spuse, am depus contestația și am plecat. Nu puteam să dau examen cu o comisie care nu respectă prevederile art.11,pct.c, din H.G.286/2011. Nu am participat la examen, deci implicit nu puteam să fiu eliminat. Nu am văzut subiectele și nu mi-am exprimat intenția pentru alegerea unei variante, întrucât voiam să dau examen numai cu o comisie schimbată, fapt adus la cunoștință și comisiei pe care o contestam. Nu am făcut nimic pentru a fi eliminat. Pur și simplu, am plecat. Toate acestea sunt înregistrate cu camera de filmat, aflată în sală.”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Familia notarului Aurel Granciu, victima unui FAKE NEWS ordinar! AUREL GRANCIU ESTE BINE și transmite un mesaj celor care au lansat zvonul morții sale

Avatar

Publicat

in

De

Un zvon pornit de sâmbătă dimineața, pornită de la un argeșean care are probleme cu vederea, a fost luat de bun de alții care au dovedit ca au probleme mult mai serioase si care nu s-au sfiit sa împrăștie zvonul fals peste tot fără o minimă verificare. Astfel, lumea a fost indusă în eroare cu informația falsă potrivit căreia cunoscutul notar public Aurel Granciu ar fi murit. Cum redactorii PROFIT tocmai ce vorbiseră cu Aurel Granciu aseara, l-am sunat iar, în aceasta duminică, să îl atentionam că facebook-ul este plin de postari in care anunță că a murit. Acesta a fost de-a dreptul șocat și ne-a mărturisit ca nu are o pagina functionala de facebook dar a fost ingrozit după ce rude de-ale lui au fost sunate ca sa li se transmită condoleanțe. ” Nu pot crede că s-a ajuns aici iar unii pot fi atât de mojici. O să încerc să aflu cine a facut asta public si-l voi acționa in instanță, pentru că nu se poate ca familia mea să ajungă bătaia de joc în suferință din cauza unora care viseaza cai verzi pe pereți. Am si eu o familie, am copil, am rude peste tot…”, ne-a declarat Aurel Granciu în această dimineață. Acesta a precizat ca este bine dar are niste probleme de sanatate mai vechi care trebuiesc tratate sub supraveghere medicală, motiv pentru care și-a luat cateva zile libere.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un medic legist face lumină în cazul morții bărbatului pus la pământ de polițiști: ‘Moartea a fost violentă, survenită unui politraumatism, cauza imediată de deces a fost asfixiere mecanică’

Avatar

Publicat

in

De

Şeful Serviciului de Medicină Legală Argeş, medicul primar de medicină legală Dan Manu, a declarat că bărbatul decedat în urma intervenţiei poliţiştilor de la Piteşti a murit prin asfixiere, moartea lui fiind una violentă. De asemenea, în urma probelor de laborator a rezultat că acesta avea o alcoolemie de peste doi la mie.

”Autopsia a fost făcută în cursul dimineţii de astăzi în baza ordonanţei dată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. În urma autopsiei, cu toate procedurile macroscopice, am constatat că moartea a fost violentă, survenită în urma unui politraumatism. Cauza imediată de deces a fost asfixiere mecanică, iar ce a cauzat asfixierea mecanică, a fost comprimarea părţilor moi şi a toracelui. Sunt prelevate probe biologice. Ce pot să vă mai spun, laboratorul de toxicologie medico – legală m-a informat că are o alcoolemie de peste  doi la mie”, a declarat medicul Dan Manu, duminică, într-o conferinţă de presă.

Manu a adăugat că pe trupul bărbatului au fost descoperite şi traumatisme cranio-cerebrale care puteau fi produse prin cădere.

”Sunt traumatisme şi cranio-cerebrale care au putut fi produse prin cădere şi lovire, dar şi aceste leziuni traumatice care au dus la asfixiere, traumatismul cervical şi al toracelui”, a declarat medicul.

Întrebat dacă bărbatul decedat suferea de vreo boală, având în vedere că în bagajul său au fost descoperite anumite medicamente, medicul Dan Manu a explicat că au fost prelevate probe biologice pentru posibile substanţe toxice, însă rezultatul analizei va fi finalizat în câteva săptămâni.

Prim-procurorul Marius Ştefan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a declarat, de asemenea, în conferinţa de presă de duminică, faptul că în cadrul anchetei s-a făcut cercetarea la faţa locului şi au fost audiaţi toţi poliţiştii care au participat la eveniment, inclusiv cei care au ajuns după eveniment la faţa locului.

”După eveniment, ancheta este făcută exclusiv de procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, iar în perioada imediat următoare am înregistrat probe necesare în sensul că a fost efectuată cercetarea la faţa locului, au fost identificate persoanele prezente la faţa locului şi s-a dispus efectuarea unei necropsii ale cărei rezultate au fost stabilite astăzi. (…) Urmează să evaluăm probe pentru a stabili o eventuală participaţie penală a persoanelor implicate. Au fost audiaţi toţi poliţiştii participanţi la faţa ocului, inclusiv cei veniţi după eveniment”, a declarat Marius Ştefan.

Un bărbat care consuma alcool pe terasa unui restaurant din Piteşti şi a refuzat să părăsească zona, când i s-a solicitat acest lucru, în condiţiile în care în bucătăria localului a izbucnit un incendiu, a fost evacuat cu forţa de pe terasă. În acel moment, el a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decedat după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au deschis un dosar penal in rem pentru purtare abuzivă şi ucidere din culpă, conform cu news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend