Conecteaza-te cu noi

Campulung

De Buna Vestire, Primării fără primari, dar cu miros de peşte

Publicat

in

d9bb6d8f09e8a73139e713ea65be9d0b.jpgCine spune că a fi primar este o adevărată corvoadă şi o muncă stresantă, epuizantă, istovitoare şi fără prea mari beneficii greşeşte enorm. Poate, în localităţile în care se munceşte cu adevărat şi primarii sunt implicaţi în supervizarea tuturor activităţilor, acolo se poate discuta de stres şi volum mare de lucru, însă acest lucru se oglindeşte şi în modul îngrijit în care arată respectivele aşezăminte. Nu este cazul multor comune din zona Muscelului, unde, la zi de sărbătoare, aproape niciun primar nu era la datorie, în Primărie, iar nici angajaţii nu păreau a se istovi prea tare.
Marţi, de Buna Vestire, gândindu-ne că, fiind sărbătoare, edilii-şefi nu ar avea prea mult de muncă, am încercat să obţinem câteva informaţii de la primarii din Boteni, Hârtieşti, Vultureşti, Davideşti, Ţiţeşti, Stâlpeni, Mihăeşti şi Schitu Goleşti, însă nu am avut rezultatul aşteptat, întrucât 6 dintre aceştia nu au fost de găsit. Dacă primarii nu ne-au putut întâmpina, cum a fost dezlegare la peşte, ne-a întâmpinat o atmosferă de sărbătoare, un miros pregnant de peşte şi angajate care mutau farfurii dintr-o parte în alta, semn că nu e chiar aşa rău să munceşti în Primărie. S-ar părea că angajaţii sunt bine antrenaţi să nu divulge nicio informaţie legată de absenţa primarului, chiar şi unde am putut găsi la serviciu viceprimarii comunelor, la Boteni şi la Schitu Goleşti, absenţa primarilor a fost învăluită de mister. La Boteni, de exemplu, viceprimarul Constantin Popescu ne-a mărturisit sec şi vizibil iritat de întrebare că primarul este plecat într-o excursie. Că o fi vorba de excursie de lucru sau pentru a se relaxa, asta nu putem şti. Nici la Schitu Goleşti nu am primit vreo informaţie legată de absenţa primarului, doar că a fost la serviciu, dar a plecat şi nu a spus unde se duce. Nici în celelalte comune, unde nici primarii, dar nici viceprimarii nu au fost de găsit, situaţia nu a stat diferit. Câte un angajat care îşi făcea de lucru prin Primărie ne-a dat răspunsul standard: “Domnul primar este pe teren, nu ştim când se întoarce”, doar la Vultureşti putând afla că primarul este la Prefectură, iar viceprimarul pe teren.
Hârtieşti şi Davideşti au fost singurele comune în care primarii Petre Andrei şi Ion Sandu au rezistat vremii primăvăratice de afară şi au rămas la serviciu. Cu toate beneficiile de a fi primar, cu program care ar face invidios pe oricine şi cu salarii majorate, cine nu ar dori să fie primar de comună?

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Manager de Spital din Argeș: „Jurnaliști și peneliști mi-au cerut să le angajez neamurile în Spital !

Publicat

in

De

Managerul suspendat al Spitalului din Câmpulung, Nicolae Alexe, a declarat aseara, in direct, la emisiunea Chestiuni Arzătoare de la SUPER TV că nepotismul e in floare la unitatea spitaliceasca din orașul de sub Mateiaș. Mai mult, după ce a dat exemple ale păinjenisului de nepotisme de acolo si despre angajarile dubioase, unele contra unor sume de bani, Alexe a dezvaluit ca la usa lui s-au perindat și ziariști din presa locală care i-au cerut sa le fie angajate neamurile. ” PSD nu a venit niciodată să facă asta. Au venit ziaristi din Câmpulung care mi-au cerut favoruri, in special sa le angajez anumite neamuri la spital. Si de la PNL au venit sa imi ceara acelasi lucru!”, a declarat Nicolea Alexe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! Plângere penală pe numele prefectului Soare, anunțată de fostul manager al Spitalului Câmpulung

Publicat

in

De

Prezent aseară în studioul emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, managerul suspendat al Spitalului Municipal Câmpulung, Nicolae Alexe, a lansat o serie de acuzații asupra prefectului de Argeș pe care il vede vinovat, alaturi de o parte a presei, atât de debarcarea sa de la șefia spitalului dar si de problemele din sistemul de sănătate muscelean. Nicolae Alexe a anunțat că va formula și depune plângere penală împotriva prefectului Emanuel Soare pentru zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, Nicolae Alexe, va sesiza si Avocatul Poporului privind presupuse ilegalități în luarea deciziilor de către Prefectura Argeș.

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – GUVERNUL LANSEAZA RECLADIREA ROMÂNIEI IN PLINĂ EXPLOZIE DE INFECȚII COVID 19 — SCANDAL MONSTRU PE ȘEFIA SPITALULUI – SUNĂ IN DIRECT la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – GUVERNUL LANSEAZA RECLADIREA ROMÂNIEI IN PLINĂ EXPLOZIE DE INFECȚII COVID 19 — SCANDAL MONSTRU PE ȘEFIA SPITALULUI – SUNĂ IN DIRECT la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

Publicată de Profit 24 TV pe Joi, 2 iulie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend