Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

De azi, ADIO RADIO ! Asculti muzica gratis, ce vrei si oricand- Spotify, a fost lansat în România

Avatar

Publicat

in

Serviciul de streaming muzical Spotify a fost lansat astăzi în România, cu un portofoliu de circa 35 de milioane de melodii din repertoriul românesc și cel internațional. Spotify este cea mai mare companie de streaming muzical la nivel mondial și concurează în principal cu Apple și Amazon.com. La începutul acestui an a fost anunțat că Spotify a depășit pragul de 70 de milioane de abonați care plătesc pentru acces. Platforma are o versiune gratuită, susținută prin conținut publicitar, și o versiune superioară, pe bază de abonament lunar în valoare de 4,99 euro.  În paralel, un abonament lunar la Apple Music și Play Music costă în România 5 euro. Odată cu intrarea pe piața din România, Spotify este disponibil în 65 de piețe. În pofida concurenței puternice din parte giganților din domeniul tehnologiei, Apple și Google, și a faptului că nu este disponibil la nivel global, Spotify rămâne liderul detașat al serviciilor de streaming pentru muzică. Spotify are în total 159 de milioane de utilizatori. 88 de milioane dintre aceștia folosesc varianta gratuită a serviciului, care este monetizată pe baza reclamelor.

CLICK AICI SI ASCULTA MUZICA TA PREFERATA

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Doina Pană, după ce expertiza a confirmat că a fost otrăvită: ‘Nu e o singură persoană. Din analize a reieșit că a fost ceva programat, nu o singură doză’

Avatar

Publicat

in

De

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a declarat că pentru ea este o certitudine că cei are au otrăvit-o fac parte din mafia pădurilor, motivul fiind faptul că măsurile luate în timpul mandatului său le-au produs acestora pierderi de sute de mlioane de euro. 

”Eu am această certitudine și sper să se ajungă la momentul în care să se demonteze acest lucru. Nu direct, dar prin persoane din anturajul meu.
Pentru mine a fost un șoc, știam că mă urăsc, că încearcă să mă discrediteze în toate felurile, dar nu m-am așteptat totuși să meargă atât de departe. Cu sănătatea mi-am revenit, dar psihic încă mai am nevoie de timp…

Au existat entități care pierdeau din cauza măsurilor luate de mine sute de milioane de euro. Au încercat să scape de mine în toate modurile, spunând inclusiv că măsurile pe care le iau încurajează tăierile ilegale. Nu mă pot gândi în altă parte decât acolo. Este un gest… nu găsesc un termen care să îl catalogheze.

Există un bilanț trist în rândul celor catre au apărat pădurile, doi morți au apărut după tentativa de otrăvire a mea, e clar că nu se dau în lături de la nimic.
Bănuiesc și cine a fost în spate și prin intermediul cui. Nu e o singură persoană. Din analize a reieșit că a fost ceva programat, nu o singură doză. Când vorbim de acest lucru e clar că există o mișcare în spate. Nu am putut să supăr pe nimeni în viața mea în așa hal decât pe cei pentru care doar banii contează”, a povestit fostul ministru.

Doina Pană a precizat că înrăutățirea stării sale de sănătate a reprezentat și motivul demisiei sale, la acel moment neștiind că a fost otăvită. În legătură cu plângerea depusă mai târziu, fostul ministru susține că nu a vrut să provoace un scandal internațional la momentul respectiv.

”Inițial am făcut plângere la poliție, de unde a fost trimisă la DIICOT. Regret că nu am făcut plângere în timpul mandatului, dar am zis să nu risc un scandal internațional, cu un ministru de guvern otrăvit.

Am demisionat în 3 ianuarie, când nu știam de unde îmi vine tot răul. Demisia mi-am dat-o din cauza stării de sănătate, aveam o presiune fizică uriașă, dificultăți de concentrare, stare de anxietate, îmi curgea sânge din nas noaptea. M-am tratat la mai multe clinici. Într-un final, cineva a avut ideea să mă trimită la toxicologie, în analizele curente care se fac nu se măsoară metale grele. În 15 ianuarie am aflat că sunt otrăvită.

Anul ăsta, din cauza pandemiei, audieri nu s-au prea putut face. A fost audiată foarte multă lume, aproape toți cei din jurul meu și mulți alții. Am răbdare, trebuie probe și chiar nu mă grăbesc. Am încredere în Dumnezeu și că, până la urmă, se va face lumină și se va afla adevărul”, a adăugat fostul ministru, conform cu realitatea.net

Citește și:

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Vești importante pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medic infecționist: ‘Atât fulgii cât și precipitațiile antrenează virusul în atmosferă, cât și la nivelul solului’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Gheorghe Enache de la Spitalul Clinic Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babes”, din București, atrage atenția că poluarea și particulele de praf favorizează coronavirusul, vaccinul rămânând posibilitatea prin care putem opri pandemia.

COVID-19 rezistent la temperaturi înalte

Oscilațiile de temperatură reprezintă o biciure pentru organism. În weekend au fost 15-16 grade, în plină iarnă. Acest lucru ridică probleme și în ceea ce privește coronavirusul, dar și gripa și virozele respiratorii deoarece sunt influențate de aceste schimbări meteorologice . Atât fulgii cât și precipitațiile antrenează virusul  în atmosferă, cât și la nivelul solului. Picăturile de ploaie antrenează și particulele de praf în care se regăsește virisul. Practic, acestea plutec în atmosferă, iar odată cu picăturile de apă sunt antrenate și cad la nivelul solului. Poluarea a varofizat virusul, dacă ne uităm la Milano, orașul cel mai poluat al Italiei, a fost puternic lovit de pandemie. În schimb, zonele premontane unde au existat mai multe ploi au avut rate mai mici de infectare”, explică medicul infecționist Gheorghe Enache.

Cum influență oscilațiile meteo virusul

”Am avut o vară secetoasă, în special în București, am avut mult praf. Odată ce au început ploile, virusul a atins un platou. Există, în schimb, această biciuire a organismului, oscilațiile  între cald și frig, care  favorizeze restul infecțiilor virale, virozele. În această perioadă virozele nu au fost atât de accentuate și datorită măștilorde protecție care ne-au ajutat.Coronavirusul a arătat că poate rezista și la temperaturi de + 70 de grade, dar și de minus 70 de grade. Un exemplu cu temperaturile ridicate este Africa de Sud, acolo unde virusul există chiar cu o formă mutantă”, a mai spus medicul, conform Gândul.ro.

Citește și:

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Vești importante pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend