Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

De anul viitor, Regii României vor veni în fiecare vară la Curtea de Argeş

Publicat

in

Începând cu 2015, mai exact cu sfârşitul lunii iunie a lui 2015, în fiecare an, membrii Casei Regale a României vor fi prezenţi la Curtea de Argeş. Informaţia a fost oferită în cadrul unei conferinţe de presă de către viceprimarul Cristian Mitrofan care a mai ţinut să precizeze că anul 2014 va intra în istorie ca anul în care municipiul nostru a primit titulatura de oraş regal.

De anul viitor, în calendarul Casei Regale va figura câte o zi în fiecare an când regii vor veni să viziteze şi să organizeze diferite activităţi la Curtea de Argeş.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Prima școală din România care va organiza cursuri sub licența celebrei școli hoteliere din Lausanne se deschide la Oradea

Publicat

in

Primăria orașului Oradea împreună cu Winsedswiss Educstion Group (WEG) au decis deschiderea primei academii din țară în domeniul ospitalității, sub denumirea „Oradea Hospitality Management Academy (OHMA)”, care va organiza cursuri sub licența École hôtelière de Lausanne / WEG.

Așadar, începând chiar din toamna acestui an, tinerii interesați să își dezvolte o carieră în industria ospitalității vor putea urma cursurile programului VET by EHL/WEG din cadrul OHMA, la sfârșitul cursului obținând diplome de absolvire certificate sub licența École hôtelière de Lausanne (EHL), cea mai impunătoare instituție de învățământ în domeniul ospitalității din lume.

VET este un program bazat pe modelul cadrului de competență elvețian, destinat tinerilor interesați de o calificare în domeniul ospitalității.

Primăria Oradea, unul din organizatorii principali, pune la dispoziție baza materială necesară pentru funcționarea corectă a școlii în spațiul Colegiului Economic „Partenie Cosma”, cursurile postliceale fiind organizate de unitatea de învățământ, în timp ce curriculumul, instructorii, principiile pedagogice și metodologia vor fi contribuția WEG.

Mai multe detalii despre acest proiect cât și despre înscrierea în program găsiți pe site-ul oficial al municipiului Oradea. (oradea.ro)

Sursa: Oradea.ro

Foto: Visit Oradea

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Noi măsuri vor fi luate pe litoral și în zona de munte. Despescu (MAI): Vom lua decizii ferme

Publicat

in

Pentru siguranța turiștilor, în zonele de pe litoral și de munte care sunt frecventate cel mai des de aceștia, secretarul de stat MAI, Bogdan Despescu, a anunțat că vor fi formate echipe mixte de jandarmi, polițiști, inspectori ITM și de la protecția consumatorilor car vor patrula în respectivele zone.

Într-o conferință de presă susținută alături de ministrul Sănătății, Nelu tătaru, Despescu a anunțat că acestea vor fi niște măsuri ferme.

Acesta a menționat că în zonele aglomerate precum centrele comerciale, mijloacele de transport persoane, piețe, se vor organiza acțiuni cu efective mărite.

Se va implementa inclusiv o linie TelVerde unde cetățenii să sesizeze neregulile constatate pentru a se putea acționa cât mai rapid.

În încheiere, secretarul MAI, a anunțat că dacă măsurile vor fi încălcate se va putea ajunge și până la suspendarea activității operatorilor economici.

Foto: Business Magazin

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend