Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

De-a râsu plânsu: Hai, vino iar în gara noastră mică!

Publicat

in

Într-o emisiune televizată, un consilier local din PNL întrebat de către moderator despre situația deplorabilă în care se află gara din Curtea de Argeș, acesta răspunde: ,,Dacă ne-ar da nouă gara, am ști noi ce să facem cu ea!”Acum, să ne gândim ce ar putea face cu celebra bijuterie arhitectonică. Păi, fiind oameni de afaceri, ar transforma-o într-un bar luxos sau un restaurant unde să se-ntâlnească toți membri opoziției – chiar și cei din PSD, că doar sunt prieteni foarte buni-și să stabilească planuri pentru ședințele Consiliului Local, scenarii, pentru că am vorbit despre piesele de teatru din ședințele de Consiliu Local, altfel-spus, să discute soarta municipiului. Unde este cel mai bun loc pentru o discuție, dacă nu într-un restaurant, acolo oamenii vorbesc fără nicio teamă, spun deschis tot ce au pe suflet-in vino veritas! În acest mod va mai prinde viață și gara noastră mică care pe zi ce trece devine tot mai tristă. Consilierii din opoziție le vor fredona celor din PSD-ALDE șlagărul lui Gabriel Dorobanțu ,,Hai, vino iar în gara noastră mică!”Din păcate, cunoscutul consilier nu a dezvăluit planurile pentru viitorul gării, că vorba domniei sale ,,Dacă ne-ar da nouă gara…!”

Nota Bene! Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO! TURCESU A TRECUT LA PNL, anunță un lider PMP care îl face praf pe fostul jurnalist

Publicat

in

De

Invitat al emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV din această seară, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP, Cătălin Bulf, a făcut o serie de dezvăluiri despre activitatea de partid a deputatului Robert Turcescu. După ce a anunțat ca”Robert Turcescu nu mai e la PMP, ci la PNL”, Cătălin Bulf l-a atacat pe fostul jurnalist susținând ca a stat mai mult pe la televizor decât pe la partid, povestind despre periplul acestuia prin PMP Constanța. „Eu nu muncesc pentru Robert Turcescu!”, a spus Cătălin Bulf, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP.

BULF DESPRE ROBERT TURCESCU, DE LA MIN 32:30

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adresă către toate centrele de coordonare din România! Dezvăluirea făcută de Raed Arafat

Publicat

in

De

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a dezvăluit, vineri seara, că au fost trimise adrese către toate centrele de coordonare județene.

Conform adreselor, persoanelor care nu vor să mai stea în izolare sau carantină, sau să fie internate în spital, după decizia CCR privind neconstituționalitatea acestor măsuri trebuie să li se explice că intră sub incidența Codului Penal, dacă vor îmbolnăvi alte persoane.

Din cauza asta, noi am emis astăzi o adresă către toate centrele de coordonare județene, prin care am explicat situația actuală și că persoanele care vor să facă acest lucru (n.r. – să se externeze din spital, deși au coronavirus) sau care vor să iasă din carantină, sau nu mai vor să respecte autoizolarea, să li se explice că, în cazul în care se dovedește că ei au dus la infectarea altor persoane sau, cum spune Codul Penal, că ei au dus la zădărnicirea combaterii bolii, atunci ei intră sub incidența Codului Penal.

La acest moment, ei rămân în spital doar ca recomandare. Se lucrează la proiectul de lege care să corecteze aceste chestii, sper și să-l vedem cât mai repede aprobat, că este singura soluție care rămâne, să se emită o nouă lege care să stabilească aspectele care au fost considerată că nu sunt clare în legea actuală”, a declarat, la Digi 24, Raed Arafat.

Vezi și

EXCLUSIV Victorie mare pentru Dumitru Coarnă! Se majorează salariile polițiștilor! Cine va beneficia de mărire

VIDEO Cum au ajuns clanurile să dețină monopolul pe piața măștilor medicale. Nume grele implicate

Veste bună! Anumiți angajați vor avea parte de o nouă zi liberă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend