Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DATE CIUDATE ? În Argeș, 500.000 Euro BONUS pentru 1000 cadre medicale, la doar 135 argeșeni infectați, in luna aprilie –

Avatar

Publicat

in

500 euro lunar pe cap de medic, aceasta este valoarea stimulentului de risc acordat medicilor şi personalului medico-sanitar şi paramedical din Arges, personal care s-a ocupat de transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor infectaţi cu COVID -19, aferent lunii aprilie 2020. Potrivit informatiilor oficiale, acesta a fost platit de către Guvern, dar nu s-a spus si cate cadre medicale au primit acesti bani. Potrivit informațiilor obtinute de ziarul PROFIT, cifrele sunt spectaculoase in Argeș si ar putea ridica semne de intrebare.

Astfel, pentru cei 135 argeseni infectati cu COVID, 976 cadre medicale au fost platite cu 500 Euro, pentru luna aprilie.

Valoarea totală a stimulentelor primite de cele aproape 1000 de cadre medicale se ridica la circa 500.000 Euro. In acelasi timp, statul cheltuit maxim 65.000 Euro pentru testarea a circa 1000 argeseni. Date valabile pentru luna aprilie, luna pentru care au fost platite cu 500.000 euro cele aproape 1000 de cadre medicale.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Joi, prima ședință ordinară din 2021 a CL Curtea de Argeș – Desemnarea managerului Centrului de Cultură și alte 10 puncte pe ordinea de zi

Avatar

Publicat

in

De

Aleșii locali din Curtea de Argeș au fost convocați joi, 28 ianuarie 2021, la prima ședință şedinţa ordinară din acest an a Consiliului Local. Pe ordinea de zi figureaza 11 proiecte de hotărâri care vor fi dezbătute și supuse votului CL. Cele mai importante par a fi proiectele care vizează organizarea si desfășurarea concursului pentru funcția de manager al Centrului de Cultură şi Arte “George Topîrceanu” și cel referitor la concesionarea prin licitație a unui imobil .

Iată ordine de zi completă a ședinței C.L. Curtea de Argeș din data de joi, 28 ianuarie 2021:

 1. Proiect de hotărâre pentru conferirea unor diplome.
 2. Aprobarea proceselor verbale încheiate în şedinţele anterioare.
 3. Proiect de hotărâre privind prelungirea termenului de dare în folosinţă gratuită către Clubul Copiilor Curtea de Argeş a unui spaţiu locativ.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de atribuire pentru concesionarea prin licitaţie publică a unui bun imobil.
 5. Proiect de hotărâre privind închirierea unui spaţiu locativ cu destinaţia de sediu de partid.
 6. Proiect de hotărâre privind prelungirea termenului unor contracte de închiriere.
 7. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a unui bun proprietate publică.
 8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management a conducerii Centrului de Cultură şi Arte “George Topîrceanu”, pentru aprobarea calendarului concursului şi pentru desemnarea reprezentanţilor autorităţii deliberative în comisia de concurs şi în comisia de soluţionare a contestaţiilor precum şi pentru aprobarea condiţiilor cumulative necesare unei persoane fizice pentru participare la concurs.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni sau lucrări de interes local pentru anul 2021 care urmează a fi prestate de beneficiarii de ajutor social.
 10. Proiect de hotărâre privind utilizarea parţială a excedentului bugetului local pentru finanţarea unor obiective de investiţii.
 11. Diverse

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

În Argeș urmează o săptâmână cu umezeală – VEZI PROGNOZA PE ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

Avatar

Publicat

in

De

După un weekend de primăvară, vremea in județul Argeș schimba foaia si aduce in judet o vreme capricioasă de toamnă tîrzie, potrivit datelor oferite de satelitul EUMETSAT. Astfel, luni, prima zi a acestei saptamani, va fi dominata de ploi insemnate cantitativ si temperaturi in scadere situate in jurul valorii de maxim 5 grade Celsius. Marti, continua procesul de racire usoara, cerul va fi mai mult noros iar in cursul noptii de marti spre miercuri ploile se transforma in lapovita si ninsoare.

La jumatatea saptamanii, miercuri si joi, temperaturile pe timpul zile vor coborî pana la maxime de cel mult 2 Grade Celsius iar in cursul noptilor de miercuri si joi se vor semnala lapovițe și ninsori. Abia spre spre sfarsitul acestei saptamanii vreme isi revine iar soarele va predomina vineri si sambata.

Detalii pentru aceasta saptamana, in graficul de mai jos.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend