Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dănuț Pop, președintele PER, critică dur Legea Porcului: ‘Este inadmisibil! Unicul scop este îngenunchierea țăranului român’

Publicat

in

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER), a criticat extrem de dur Legea Porcului votată în Parlamentul României de către senatori.

“Văd că an de an, prin decembrie, se rostogolesc regulile europene despre cum să- şi crească românii porcii în gospodărie. Anul acesta deja s-a trecut la fapte, Legea Porcului a trecut deja prin Senat şi pune botniță românilor! Este inadmisibil! Sper ca parlamentarii din Camera Deputatilor să împiedice adoptarea unei astfel de legi, împotriva românilor!

‼️ Țăranii românii nu pot avea decât 5 porci pentru îngrăşare, consum propriu, dar nu mai pot deține scroafe. Se interzice hrănirea acestora cu resturi alimentare, actiune practicată de când lumea in zonele rurale din România! Nu există termen de comparație a gustului de carne al porcului de țară față de cel din import!

Cei care vor sa practice comercializarea sunt vizați de alte regului!

Eu sunt împotriva acestor regului europene pentru că unicul scop este îngenunchierea țăranului român şi abonarea României la produse de import!

Părinții şi bunicii nostri erau mult mai sanatosi si mai ecologisti ca noi! Gestionau circuitul produselor în natură, ceea ce astăzi se cheamă reciclare! Erau sănatoşi şi agricultura precum şi creşterea porcinelor, ovinelor şi bovinelor reprezentau siguranța lor existențială, o garanție!

‼️ Iar facem legi pentru şmecherii din industrii si cei de la Bruxelles? Țăranul român cui rămâne? România noastră e preponderent rurală!

Pensii mici, locuri de muncă rare, salarii mici acum vor să-i îngenunchieze de tot! “Grija” asta o mai aveau pentru români! RUŞINE!”

Dănuț Pop

Preşedinte PER

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Coronavirus în România, date parțiale: Puțin peste 14.000 de cazuri de COVID-19, după trei zile cu peste 19.000 de îmbolnăviri

Publicat

in

De

Puțin peste 14.000 de cazuri de COVID-19 au fost raportate duminică în România, după trei zile în care au fost peste 19.000 de îmbolnăviri, însă în weekend numărul testelor este mult mai mic. De asemenea, s-au înregistrat 22 de decese, arată datele parțiale anunțate de către autorități.

Conform datelor existente la data de 23 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore au fost raportate 14.088 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 22 decese. Nu au fost raportate decese anterioare.

Datele complete vor fi transmise de autorități la ora 13.00.

Cu o zi în urmă, au fost raportate 19.371 de cazuri de COVID-19. Vineri, au fost raportate 19.649 de cazuri noi de coronavirus – un record absolut de la începutul pandemiei – , după ce joi fuseseră peste 19.100 de îmbolnăviri. Recordul de cazuri COVID într-o singură zi în România fusese până atunci în 19 octombrie 2021, când au fost raportate 18.863 de îmbolnăviri.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

‘Rapsozii Botoșanilor’ va susține un concert de muzică populară dedicat împlinirii a 163 de ani de la Unirea Principatelor Române

Publicat

in

De

Orchestra Populară “Rapsozii Botoşanilor” va susţine, luni, un concert dedicat împlinirii a 163 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Concertul este intitulat “Unire pe vecie!” şi va avea loc, de la ora 17,30, în sala de spectacole a Cinema Unirea din municipiul Botoşani.

În spectacol vor evolua soliştii vocali şi instrumentiştii Orchestrei Populare “Rapsozii Botoşanilor”, avându-l ca dirijor pe Ion Oloieru.

În deschiderea spectacolului, istoricul Gheorghe Median va vorbi despre importanţa Unirii Principatelor Române.

Intrarea la spectacol va fi liberă în limita locurilor disponibile. Pentru cei care nu vor putea participa la spectacol din cauza restricţiilor şi a numărului limitat de locuri, va exista posibilitatea de a urmări live spectacolul pe pagina de Facebook a orchestrei.

Fiecare persoană va prezenta la intrare certificatul verde sau testul PCR negativ, respectând măsurile de prevenire şi control al răspândirii coronavirusului

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend