Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dănuț Pop, președintele PER: Actualii guvernanți sunt depășiți de situație iar răbdarea românilor este din ce în ce mai mică

Publicat

in

Pentru mine este clar că actualii guvernanți sunt depășiți de situație iar răbdarea românilor este din ce în ce mai mică. Jocul de glezne privind aplicarea unor soluții potrivite la crizele actuale, este în defavoarea tuturor. Cum să mai discutăm acum despre plafonare, cand prețurile au crescut atât de mult?, susține președintele PER, Dănuț Pop.

”Nu sunt decât 2 soluții pentru a reveni și a ține sub control prețurile la energie și la gaze, având în vedere că statul este producator: naționalizarea prin răscumpărare sau crearea unei societăți unice de distribuție care să bage energia de la Nuclear, de la Hidro etc, în același coș, să facă un preț mediu, ca să poată rezista pe piață și să reducă profiturile. In felul acesta se poate controla prețul la producător.

Nu puțini au fost specialistii care au spus clar că România este un caz aproape unic la nivel euro­pean în care statul şi-a sabotat de unul singur sec­torul strategic al energiei. Țara noastră a închis centrale fără a pune nimic în loc! După ce Germania a anunțat că va lua măsuri de urgență pentru utilizarea sporită a cărbunelui, Austria a anunțat și ea reactivarea unei centrale pe cărbune care fusese dezafectată, pentru a evita o eventuală penurie. Am mai scris că asistăm la o schimbare de paradigmă! Pare că razboiul a anulat Green Dealul! Să redeschidem odată termocentralele și să facă ce trebuie pentru români și România!”, a mai spus Dănuț POP, Președinte PER.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

LiveScore CSU Craiova, CFR Cluj și FCSB joacă în prima manșă a play-off-ului Conference League

Publicat

in

De

CS Universitatea Craiova, CFR Cluj și FCSB joacă joi în prima manșă a play-off-ului Conference League. Meciurile echipelor din România sunt transmise în format LiveScore pe HotNews.ro.

UEFA Conference LeagueFoto: Matthieu Mirville/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

CSU Craiova – Hapoel Beer-Sheva (de la ora 20:30), în play-off-ul Conference League

Meciul este transmis în direct pe DigiSport 1 ș Prima Sport 2.

Echipele de start:

CSU Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Screciu – Hanca, Crețu, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic, Ivan. Antrenor: Mirel Rădoi

Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpățînă, Roguljic, Martic, Vînă

Hapoel Beer-Sheva: Giazer – Tibi, Elhamed, Miguel Vitor, Helder Lopes – Bareiro, Micha, Keitjens, Abu Abaid, Ansah – Hemed. Antrenor: Elyaniv Barda Felix

Rezerve: Harush, Eliasi, Safuri, Shechter, Jehezkel, Madmon, Yosefi, Elias, Selmani, Andre Martins, Dadia, Hatuel.

Maribor – CFR Cluj (de la ora 21:15), în play-off-ul Conference League

Partida poate fi urmărită în direct pe DigiSport 2 și Prima Sport 1.

FCSB – Viking (de la ora 21:30), în play-off-ul Conference League

Meciul este transmis în direct pe PRO Tv.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Rusia respinge vehement propunerea ONU: ‘Nu suntem de acord cu demilitarizarea centralei de la Zaporojie. Va face stația și mai vulnerabilă’

Publicat

in

De

Moscova consideră inacceptabile propunerile de creare a unei zone demilitarizate în zona centralei nucleare de la Zaporojie, a declarat Ivan Neceaev, directorul adjunct al Departamentului de Informații și Presă al Ministerului rus de Externe.

„Propunerile pentru o zonă demilitarizată în jurul centralei nucleare Zaporojie sunt inacceptabile. Implementarea lor va face stația și mai vulnerabilă”, a declarat Nechaev, joi, în cadrul unui briefing, citează Interfax.

El a menționat că, așa cum era de așteptat la Moscova, călătoria la Zaporojie a experților AIEA va avea loc „în viitorul foarte apropiat”.

La începutul lunii august, secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a cerut retragerea întregului personal militar și a echipamentului militar de la centrala nucleară Zaporojie și „evitarea oricărei alte desfășurări de forțe militare sau echipamente militare pe acest teritoriu”. El a mai spus că este necesar să oprească toate ostilitățile din zonă și să nu vizeze facilitățile stației și împrejurimile acesteia.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend