Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Dansatorii sprijiniţi de Victor Suhan, printre primii din ţară

Publicat

in

Trupa de dans Identic Crew o ţine din competiţie în competiţie, însă cu rezultate de invidiat. Sprijiniţi de Victor Suhan, cei nouă membri s-au clasat recent în primele locuri pe ţară, la concursul Red Bull BC 1, în proba de 1 la 1.Concursul a adunat peste 300 de dansatori profesionişti din toată ţara, iar juriul a fost alcăuit din campioni mondiali din SUA şi Finlanda. Asftel, liderul trupei, Florin Bontea (cunoscut ca Floppy) s-a clasat pe locul 25, iar ceilalţi membri ai formaţiei s-au aflat în primii 50 dansatori de break-dance din ţară. “A fost o experienţă extraordinară şi pot spune că am învăţat într-o zi cât aş fi învăţat într-un an. Este foarte important pentru noi să participăm la astfel de competiţii şi trebuie subliniat că nu am fi reuşit fără sprijinul domnului Victor Suhan, care ne-a asigurat transportul şi cheltuielile necesare deplasării. Nu poţi să progresezi dacă nu te sprijină cineva şi noi îi mulţumim foarte mult că ne acordă încredere şi ne stimulează să devenim şi mai buni. Victor Suhan merită tot respectul nostru”, ne-a declarant Floppy.

Merg la „Românii au talent”

Mai trebuie spus că membrii echipei sunt elevi de şcoală generală sau liceu şi nu au alte venituri decât susţinerea financiară a celor care cred în ei. De altfel, sunt decişi să nu rateze nicio provocare, iar în vară vor merge la preselecţia pentru cunoscuta emisiune “Românii au talent”.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Președintele dă primul semn de împăcare cu social-democrații. Klaus Iohannis a vorbit pentru prima dată de PSD-ul de pe vremea lui Dragnea

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre formarea unei noi majorități parlamentare pentru a învesti Guvernul Ciucă. Acesta a vorbit pentru prima dată de PSD-ul de pe vremea lui Liviu Dragnea, și nu PSD cum obișnuia în mesajele publice. 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, despre şansele unui guvern minoritar PNL-UDMR, care să aibă sprijinul PSD în Parlament, că

”Trebuie să vedem lucrurile aşa cum le văd şi românii, trebuie să se termine criza politică care nu este despre români, este despre unii care au vrut să arate cât de importanţi sunt şi au arătat cât de neimportanţi sunt, ca să o spun foarte franc.

El a arătat că l-a desemnat pe Nicolae Ciucă, pentru ca Guvernul să se apuce şi să rezolve problemele românilor, pandemia, criza energetică, venirea iernii şi reformele. 

”Eu mi-am asumat aceste reforme încă din 2014 şi sunt în continuare hotărât să mă implic total pentru a avea o reformă în justiţie. Avem nevoie de o justiţie independentă, corectă, dreaptă. Avem nevoie de schimbări, legile justiţiei sunt încă aşa cum erau pe vremea PSD-ul lui Dragnea. Nu putem să rămânem aşa. Avem nevoie de reformă în administraţie şi de reformă în domeniul pensiilor. Avem nevoie în domeniul salarizării publice. Toate acestea au rămas în nelucrare, cum se numeşte”, a comentat preşedintele.

Klaus Iohannis a afirmat: ”Coaliţia care a guvernat până acum nu a rezolvat aceste reforme, nu are rost să vă explic eu de la Bruxelles de ce nu au reuşit, dar zilele trecute s-a văzut care au fost crizatorii, cei care în loc să facă reforme, au produs crize”. 

Preşedintele a menţionat că acum Guvernul trebuie să se apuce de treabă. ”Trebuie să ne apucăm de treabă cu cei care vor să fie cu noi. Unde să căutăm majorităţi decât în Parlamentul României. Cineva trebuie să guverneze şi cineva trebuie să sprijine Guvernul, prin majorităţi”, a spus şeful statului, arătând că acesta este ”calculul politic, pe care l-a făcut pentru România şi pentru români şi aşa se va întâmpla”.

”Dacă Guvernul va fi în această componenţă un an sau doi sau trei vom vedea, dar problemele trebuie rezolvate şi cineva trebuie să guverneze”, a mai declarat Klaus Iohannis.

Şeful statului a fost întrebat despre informaţiile potrivit cărora el a fost cel care a venit cu propunerea Nicolae Ciucă premier. 

”Ştiţi, asta cu vehiculatul este cam aşa, am luat o decizie, se formează un Guvern şi nenumăraţi îşi exprimă opinii. Este drăguţ, dar problema practică este de formare a Guvernului, şi domnul Ciucă a fost propus de PNL, cum ştim cu toţii”, a răspuns preşedintele, informează News.ro.

Vezi și:

CTP: ‘Ciucă nu este propunerea PNL, este propunerea președintelui Iohannis. Cea mai meschină și sinistră imagine’

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu și-a luat ‘inima’ în dinți: ‘Eu am făcut propunerea colegilor mei, în PNL’

Publicat

in

De

Liderul PNL Florin Cîţu a declarat joi, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea premierului, că propunerea liberalilor pentru acest post este Nicolae Ciucă, acesta urmând să conducă un guvern minoritar, alături de UDMR.

”România trece printr-o criză politică şi de sănătate. PNL, astăzi, a dat dovadă de maturitate şi responsabilitate, şi s-a prezentat cu o propunere de premier pentru a debloca criza politică şi a avea un guvern cât mai rapid, pentru a gestiona criza pandemică. Propunerea este ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, alături de partenerii de la UDMR, cu care am gestionat şi până acum criza”, a anunţat după consultări Cîţu.

Preşedintele PNL a arătat că mizează pe responsabilitatea parlamentarilor români, pentru a avea un guvern cât mai rapid, prentru a gestiona această situaţie.

Despre cum s-a ajuns la propunerea Nicolae Ciucă, Cîţu a spus: ”Este propunerea pe care au am făcut-o în Biroul Politic, pentru a debloca această criză. Vrem să facem politică pentru români, mai important este să avem un guvern cu puteri depline. Eu am făcut propunerea colegilor mei, în PNL, o propunere care a fost acceptată de BP în unanimitate”.

”Suntem într-o criză politică, ne-am uitat la probabilitatea de a trece un Guvern în acest moment şi credem că această propunere poate debloca criza. Este o criză pe care nu a generat-o PNL, dar pe care o rezolvă PNL, a mai arătat preşedintele PNL.

El a spus că propunerea Ciucă a venit în contextul unei crize politice pe care nu PNL a generat-o, ci alte partide, care au demonstrat că nu pot avea o majoritate. 

”Sunt sigur parlamentarii doresc să trecem acest moment, sunt sigur că vom avea susţinere în Parlament,” a mai spus Cîţu, conform news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend