Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Daniel Zamfir: ‘Guvernul Ciucă nu va fi niciodată un guvern stabil. Vă asigur că PSD nu și-a pierdut mințile și nu va susține timp de 3 ani de zile acest guvern minoritar’

Publicat

in

Senatorul PSD Daniel Zamfir a declarat că social-democrații nu vor putea susține un guvern minoritar format din PNL și UDMR și condus de generalul Nicolae Ciucă până la alegerile din 2024. Acesta susține că după o scurtă guvernare a premierului desemnat de către președintele Klaus Iohannis, adică în jur de 6 luni, România va trebui să „revină la votul popular, astfel încât oamenii să fie cei care decid cine să îi guverneze pentru o perioadă de 4 ani”.

„Îi invit pe cei care ne urmăresc să ne spună dacă resimt o bunăstare oferită de domnul Cîțu. Domnul Cîțu, în lumea lui, o simți bunăstarea. El mereu a fost în lumea lui, n-a avut o legătură cu realitatea. Să ne aducem aminte cum tot anunța că românii trăiesc din ce în ce mai bine, dar Slavă Domnului că domnul Cîțu este istorie. Nu mai are pârghiile guvernării și sper din suflet să trecem peste această guvernare și să revenim la votul popular, să decidă oamenii cine să îi guverneze pentru o perioadă de 4 ani, o perioadă în care să avem o stabilitate. Dacă oamenii au fost mulțumiți de cum a guvernat domnul Cîțu îl vor alege, dacă nu, eu cred că trebuie o altă majoritate parlamentară care să rezulte din votul oamenilor pentru a avea într-adevăr un guvern stabil.

Guvernul Ciucă nu va fi niciodată un guvern stabil. Eu nu cred că PSD își va permite să susțină așa, sine die, acest Guvern monocolor, așa cum se intenționează a se face, PNL-UDMR. Nu știu sigur dacă va fi așa, dar vă asigur că PSD nu și-a pierdut mințile și nu va susține timp de 3 ani de zile acest guvern minoritar”, a declarat  Daniel Zamfir, în studioul Puterea Știrilor, informează psnews.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Vești bune! Marius Budăi: ‘Niciun pensionar nu o să încaseze mai puțin de 1000 de lei’

Publicat

in

De

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, a declarat că a semnat cele două ordonanțe care se referă la majorările de la 1 ianuarie 2022.

„Ieri am semnat cele două ordonanțe de urgență, una împreună cu doamna ministru Firea, care se referă la distribuirea celei de-a 13-a indemnizații pentru persoanele cu dizabilități și majorarea alocațiilor, care intră în vigoare la 1 ianuarie 2022 și a doua care se referă la majorarea punctului de pensie, de la 1.442, la valoarea de 1.586 de lei și majorarea pensiei minime de la 800 la 1000 lei. Începând de astăzi își urmează cursul în avizarea interministerială să le putem aproba pe ambele în ședință de Guvern, să fie bază pentru construcția bugetului pe anul 2022. Suntem deja la Casa Națională de Pensii pregătiți cu infrastructura, calculele sunt făcute, totul este oficial”, a declarat Marius Budăi la Realitatea PLUS.

„Este un curs firesc, nu se poate construi bugetul dacă nu sunt actele normative aprobate în guvern. La construcția bugetului se ia în calcul acest lucru. Cu siguranță această coaliție și-a asumat în programul de guvernare și aceste lucruri vor fi puse în practică.

Orice persoană care din contribuție îi iese o pensie mai mică de o mie de lei se completează suma până la o mie de lei, astfel încât niciun pensionar să nu încaseze mai puțin de 1000 de lei”, a mai spus ministrul Muncii.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Vaccinarea europenilor – un serial fara sfarsit previzibil: ministrul german al sanatatii spune ca dupa booster urmeaza campania de vaccinare anti-Omicron

Publicat

in

Karl Lauterbach e noul ministru al Sanatatii din Germania, iar prima sa declaratie in calitate de sef la Sanatate, a fost ca vaccinarea e prioritatea absoluta a guvernului. De altfel, Germania se pregateste sa introduca vaccinarea obligatorie in anumite sectoare de activitate. Lauterbach a declarat ca dupa campania de administrare a celei de a treia doze de vaccin, va incepe o noua campanie: cea de administrare a vaccinului impotriva mutatiei Omicron. Pfizer/BioNTech lucreaza deja la adaptarea actualului ser, astfel incat sa fie eficient si impotriva noii variante. Despre Omicron, se stie, deocamdata, ca provoaca forme usoare de imbolnavire, desi mutatia e mai contagioasa. Despre perspectiva vaccinarii inca multa vreme de acum inainte toate detaliile aici https://newsin.ro/noul-ministru-al-sanatatii-din-germania-face-declaratii-socante-dupa-booster-incepe-vaccinarea-anti-omicron/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend