Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru David Popovici: ‘Scuze! Lucrăm de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut’

Publicat

in

Sportivul David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie, competiţie care se desfăşoară la Budapesta. Popovici a obţinut la CM şi aurul la 200 m liber. Popovici a devenit o adevărată vedetă internațională. Prezentatorul TV Dani Oțil a postat un mesaj emoționant despre modul în care societatea se raportează acum la Popovici. Vedeta TV îi cere sportivului să profite din plin de acest moment.

NATIONAL

Cristina Ich, prima reacție după problemele din familia Pițurcă: Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți

Publicat

in

Cristina Ich a fost întrebată despre reținerea de către DNA a lui Victor Pițurcă, tatăl lui Alex Pițurcă , fostul său soț, cu care are un copil, notează digisport.ro.

Citeste mai mult

NATIONAL

Antrenorul CSM Bucureşti: ‘Cred că multe echipe europene au urmărit derby-ul cu Rapid’

Publicat

in

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a afirmat, luni, la finalul derby-ului cu CS Rapid din etapa a 14-a a Ligii Naţionale, câştigat cu 27-26, că este convins că multe formaţii din Europa au urmărit confruntarea de la Sala Polivalentă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend