Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dan Stevens s-a alăturat distribuţiei filmului ‘Eurovision’

Avatar

Publicat

in

Dan Stevens s-a alăturat luni distribuţiei filmului ‘Eurovision’, o comedie despre cel mai mare concurs de muzică din lume pe care îl pregăteşte Netflix şi în care vor mai juca Will Ferrell, Pierce Brosnan şi Rachel McAdams, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Potrivit revistei de specialitate Deadline, Stevens (‘The Beauty and the Beast’) va juca rolul reprezentantului Rusiei şi principalul rival al concurenţilor din Islanda, duetul de cantautori Lars Erickssong şi Sigrit Ericksdottir, interpretaţi de Ferrel şi McAdams.

Publicitate

Citește și: Actorul Tim Roth va primi trofeu onorific la Sarajevo

Filmul prezintă povestea lui Lars Erickssong şi Sigrit Ericksdottir, doi aspiranţi muzicieni din Islanda, interpretaţi de Will Ferrel şi Rachel McAdams, care vor avea oportunitatea de a reprezenta ţara la acest concurs şi de a-şi îndeplini astfel visul. 

La rândul său, Pierce Brosnan, fostul agent 007, va interpreta rolul lui Erick Erickssong, seducătorul tată al lui Lars. 

Will Ferrell, care la ediţia ‘Eurovision’ desfăşurată anul trecut la Lisabona a demonstrat că este un fan al acestui concurs la care a venit ca spectator, semnează de asemenea scenariul, scris la patru mâini împreună cu Andrew Steele. 

Producţia a început deja să se filmeze în Marea Britanie şi în Islanda sub regia lui David Dobkin (‘The Judge’).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Un nou focar de Covid-19 în Giurgiu la Centrul de Îngrijire de la Onceşti: 16 din cei 29 de beneficiari au fost confirmați pozitivi

Avatar

Publicat

in

De

Mai mult de jumătate din beneficiarii Centrului de Îngrijire Persoane Vârstnice de la Onceşti, judeţul Giurgiu, au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19, respectiv 16 din cei 29. De asemenea, numărul cazurilor confirmate în rândul salariaţilor a ajuns la patru dintr-un total de 33 de angajaţi, după ce o infirmieră a fost confirmată pozitiv la finalul lunii iulie, relatează Agerpres.

Citește și: Nelu Tătaru INVITĂ românii să ia cu asalt secțiile ATI: Să vadă cu ochii lor că există virusul

Publicitate

“O infirmieră din cadrul Centrului pentru Persoane Vârstnice Onceşti a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 în data de 31 iulie 2020, astfel încât toţi angajaţii care se aflau de serviciu au fost plasaţi în carantină instituţionalizată la locul de muncă, iar în data de 1 august a fost demarată ancheta epidemiologică în cadrul centrului. Echipa DSP Giurgiu s-a deplasat în cadrul centrului de îngrijire de unde a recoltat probe tuturor beneficiarilor şi personalului de serviciu, 34 de probe în total. În urma recoltării probelor au fost confirmate nouă cazuri pozitive din rândul beneficiarilor şi un caz din cadrul personalului de la pază. Recoltarea probelor a continuat şi în data de 2 august, când au mai fost confirmate încă şapte cazuri din rândul beneficiarilor, iar în data de 3 august au mai fost confirmate încă două persoane din rândul salariaţilor”, se arată într-un comunicat de presă remis, marţi, de DSP Giurgiu.

Potrivit sursei citate, ancheta epidemiologică continuă şi au mai fost recoltate 30 de probe de la angajaţi şi de la beneficiarii centrului, pentru care rezultatul a fost negativ la prima testare.

Directorul DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu, a spus că reprezentanţii DSP au făcut doar testările în centru.

“În cadrul Centrului de Îngrijire Persoane Vârstnice de la Onceşti sunt 29 de beneficiari şi 33 de salariaţi, angajaţii DSP nu au efectuat nicio anchetă epidemiologică, doar personalul care a efectuat testele s-a deplasat în centru”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, Cătălin Lupu.

La ora actuală, beneficiarii confirmaţi pozitiv, precum şi personalul de la pază testat pozitiv se află sub supraveghere medicală, în unităţi spitaliceşti, iar în cadrul centrului au fost dezinfectate toate suprafeţele din interior şi a fost făcută dezinfecţie şi în exteriorul clădirii. Beneficiarii testaţi negativ au fost repartizaţi câte unul în cameră.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Gabriela Firea face bilanțul: ‘Acum patru ani, am găsit un șantier început și abandonat de constructorul care intrase în insolvență’

Avatar

Publicat

in

De

Pe final de mandat, primarul general al Capitalei prezintă principalele lucrări realizate în București în ultimii patru ani. Gabriela Firea afirmă că, pe Șoseaua Pantelimon, în urmă cu patru ani lucrările erau blocate.

„Mii de bucuresteni sau cei care ne viziteaza pot circula civilizat intr-o zona importanta a Capitalei. Cum arata acum si ce am gasit. Ma refer la lucrarile de reabilitare a sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șoseaua Pantelimon.

Publicitate

Acum patru ani, am găsit un șantier început și abandonat de constructorul care intrase în insolvență. Multe dintre lucrări nici măcar nu erau începute.

Linia de tramvai, iluminatul public, semaforizarea sau parcările nu erau finalizate.

Locuitorii din zonă nu mai puteau circula cu tramvaiul ceea ce le-a îngreunat viata de zi cu zi.

Despre parcarea de tip Park&Ride de la Cora Pantelimon nici nu se vorbea.

Cu ajutorul colegilor mei, am finalizat lucrările.

Șoseaua Pantelimon are acum trei benzi pe fiecare sens, locuri de parcare pentru riverani, linie de tramvai înverzită și se lucrează intens la finalizarea Park&Ride din zona Cora”, scrie Firea pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend