Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DACIA a donat 50 de tablete performante elevilor merituoși din mediul rural

Avatar

Publicat

in

Este cunoscut faptul că Groupe Renault România susține proiecte de implicare în comunitate care corespund strategiei de responsabilitate socială corporativă, prin inițiativa MOBILIZE sub sloganul  “Ne mobilizăm pentru o lume mai bună”.

Astfel, ”pentru o lume mai bună”, societatea a donat 50 de tablete performante, utilate cu programe esențiale pentru desfășurarea activităților online, elevilor din mediul rural. Această donație vine să puncteze și să continue sprijinul pe care Fundația Dacia Groupe Renault l-a oferit constant elevilor merituoși.

Acțiunea de astăzi, vine în sprijinul nevoii elevilor de a participa la un tip de învățare care să alterneze învățarea online cu cea tradițională, față în față.  Fiecărui  elev trebuie să-i  asigurăm  dreptul fundamental la educație, indiferent de mediul socio-economic din care face parte.

Orice demers este benefic în susținerea educației. Educația este ceea ce aduce plus valoare în societate și cu atât mai mult în societatea contemporană.

Acesta este mesajul comun al reprezentanților celor instituțiilor implicate: Elena-Liliana Murguleț – inspector școlar general al I.Ș.J. ARGEȘ, Gabriel Vieru – director Uzina Mecanică și Șasiuri Dacia, Cristian Urea – manager IT, Monica Ioniță – responsabil comunicare, Nadia Zamfir – afaceri publice, Marian Nucșoreanu – achiziții.

Domnul Gabriel Vieru dorește ca această donație, concretizată prin tablete de ultimă generație, să reprezinte o motivație continuă pentru elevii argeșeni, care vor putea deveni angajații de mâine ai Societății Dacia Group Renault.

Pe de altă parte, s-a evidențiat disponibilitatea Fundației Groupe Renault  de a susține, sub diferite forme, elevii din comunitățile defavorizate care se dovedesc, pe de altă parte, și performanți la învățătură.

Tabletele au fost destinate școlilor din mediul rural, după cum urmează:

  1. Școala Gimnazială Nr. 1 Albeștii de Muscel – 7 tablete;
  2. Școala Gimnazială Nr. 1 Bârla – 8 tablete;
  3. Școala Gimnazială Cicănești – 8 tablete;
  4. Liceul Tehnologic ”Petre Ionescu Muscel”, Domnești – 8 tablete;
  5. Școala Gimnazială Nr. 1 Hârtiești – 9 tablete;
  6. Școala Gimnazială Nr. 1 Schitu Golești – 10 tablete.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Virgil Guran: ‘Se va încheia conflictul din Coaliție. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul senatorilor PNL  Virgil Guran crede că lucrurile se vor rezolva și că Executivul va continua să lucreze la rezolvarea problemelor reale ale românilor: criza economică și cea medicală. EL a comentat și declarația șefei Senatului, care a spus că Guvernul Năstase a fost cel mai performant pe care l-a avut România.

”Se va încheia conflictul din Coaliție. Sunt orgolii, dar se va încerca să se caute soluții în coaliție. Trebuie să ne ocupăm de problemele reale ale României. Poate nu vom ajunge mâine la o soluție, dar vom reuși să ajungem la o înțelegere în zilele următoare.

Doamna Dragu se referea la faptul că a rezistat 4 ani Cabinetul Năstase, nu datorită unei afinități cu PSD. În acel moment nu au fost scandaluri în coaliția de guvernare Năstase. (…) Nu ne gândim să guvernăm singuri, cred că se va ajunge la o înțelegere între PNL și USR-PLUS. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri”.

Virgil Guran consideră că la alegerile prezidențiale din 2024 vom avea tot un președinte liberal, răspunzând astfel la întrebarea dacă Dan Barna are șanse să devină șeful statului la următoarele alegeri”, informează realitatea.net

Citește și:

Anca Dragu, ieșire în forță: ‘Politicile publice fragmentate nu duc la rezultate. Ministerele, în momentul în care se schimbă miniștrii, devin destul de greoaie și reactive

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bilanțul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19! Sub 72.000 de persoane vaccinate, 68 de reacții comune și minore, în ultimele 24 de ore

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit datelor puse la dispoziţia Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia din ziua de 18 aprilie a.c., ora 17.00, este următoarea:

În ultimele 24 de ore, au fost administrate 71.922 de doze de vaccin, dintre care 54.818 – Pfizer, 8.481 – AstraZeneca şi 8.623 – Moderna, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor.

Potrivit unui comunicat al CNCAV, 48.097 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 23.825 de persoane şi cu cea de-a doua. De la începutul campaniei de vaccinare, pe 27 decembrie 2020, au fost administrate 4.231.714 de doze unui număr de 2.626.810 de persoane, dintre care 1.021.906 au primit o doză şi 1.604.904 şi pe cea de-a doua.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 68 de reacţii adverse – 12 de tip local şi 56 de tip general. Totodată, de la începutul campaniei de vaccinare s-au înregistrat 12.891 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, 1.326 de tip local şi 11.565 de tip general.

CNCAV menţionează că 136 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend