Conecteaza-te cu noi

Campulung

Dacă vreau să-i arăt copilului maimuţe, îl duc la Grădina Zoologică!

Publicat

in

Un episod inedit s-a derulat cu ocazia conferinţei de presă susţinută de organizaţia UNPR Câmpulung, la care au participat alături de senatorul Iulian Cristache – preşedintele UNPR Argeş, preşedintele interimar al organizaţiei Câmpulung, Spiridon Oprea, dar şi liderii progresişti din Rucăr, Dragoslavele, Albeştii de Muscel şi Bughea de Sus. În momentul în care a fost invitat să prezinte stadiul în care se află organizaţia din Câmpulung, Spiridon Oprea a început prin a-şi da cu părerea despre cât de mult bine ar putea să facă presa, dar mai ales cât rău. Dumneavoastră, presa, prin exerciţiul pe care-l faceţi, puteţi să faceţi mult bine Câmpulungului, puteţi să faceţi mult rău Câmpulungului. Întrerupt de o remarcă “răutăcioasă” care-i spunea că noi, presa, putem să facem mult rău, dar nu mai mult decât politicienii, domn Spirică a luat-o în nume personal: “Eu, rău? … Într-adevăr sunt mulţi care vin şi doresc să fie candidaţii anumitor partide, dar mare majoritate sunt cei care, de-a lungul anului au fost viceprimar, primar, şi au avut alte funcţii. Dar, numai ei sunt buni în Câmpulungul ăsta? Numai patru persoane are acest Câmpulung? Dar dumneavoastră presa de ce vă ocupaţi numai de noii veniţi, şi nu vă ocupaţi de toţi? De liberalii care au casă de la stat, care au maşină de la stat, care la 39 de ani n-au făcut nimic, soţia lucrează la stat, ce liberali sunt ăştia? De ce nu vă ocupaţi de ei? … Dacă vrei să fiu puţin mai direct, tu personal văd că ai o mare grijă faţă de mine, mai ai puţin şi mă iei acasă. Nu înţeleg de ce. … suntem foarte bine intenţionaţi, consider că suntem mult mai buni decât alţii, şi vom face treabă. Vom conta la aceste alegeri.”

Trecând peste faptul că astfel de răbufniri nu-i fac bine nici unui politician, chiar dacă reproşurile sale ar fi îndreptăţite – ceea ce nu este cazul, Spiridon Oprea încă nu a înţeles multe din statutul de persoană publică. De menţionat că încă din prima sa întâlnire cu presa locală a încercat să ne spună el ceea ce ar trebui să facem noi. Ce nu ştie domn Spirică, şi se pare că nici nu se lipeşte nimic de el, este faptul că un jurnalist scrie ceea ce vede, ce crede şi ce gândeşte, nu ceea ce-şi doreşte un politician, ori o altă persoană publică. Uită fostul cadru militar că nu se mai află în vârful lanţului de comandă? Nu a aflat încă domnia sa că odată intrat în lupta politică, trebuie să îţi asumi şi criticile, nu doar “să trăiţi, am înţeles”? Iar dincolo de toate aceste considerente de ordin relaţional, noii veniţi în politică trebuie să înţeleagă foarte clar că, noi truditorii pe ogorul presei, în secolul în care ne aflăm, dacă vrem să arătăm copiilor noştri maimuţe, atunci mergem şi vizităm Grădina Zoologică, în nici un caz nu-i luăm acasă pe politicieni. S-avem, PARDON !

Advertisements

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN CURTEA DE ARGEȘ CONFIRMAT POZITIV cu COVID 19 – Se fac teste și celor cu care a intrat în contact

Publicat

in

De

Un cunoscut om de afaceri din Curtea de Argeș a fost depistat cu noul coronavirus după ce a fost testat de personalul medical. Cum acesta activeaza intr-un domeniu sensibil in acest context, toti cei cu care a luat contact – clienti sau parteneri de afaceri – înainte de a se afla că are infecţia, sunt testati sau au intrat deja in izolare pana la aflarea restultatelor testelor PCR.

Potrivit informatiilor, unul dintre angajatii sai, a fost deja testat pozitiv si are somptome specifice COVID 19.

Advertisements

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Manager de Spital din Argeș: „Jurnaliști și peneliști mi-au cerut să le angajez neamurile în Spital !

Publicat

in

De

Managerul suspendat al Spitalului din Câmpulung, Nicolae Alexe, a declarat aseara, in direct, la emisiunea Chestiuni Arzătoare de la SUPER TV că nepotismul e in floare la unitatea spitaliceasca din orașul de sub Mateiaș. Mai mult, după ce a dat exemple ale păinjenisului de nepotisme de acolo si despre angajarile dubioase, unele contra unor sume de bani, Alexe a dezvaluit ca la usa lui s-au perindat și ziariști din presa locală care i-au cerut sa le fie angajate neamurile. ” PSD nu a venit niciodată să facă asta. Au venit ziaristi din Câmpulung care mi-au cerut favoruri, in special sa le angajez anumite neamuri la spital. Si de la PNL au venit sa imi ceara acelasi lucru!”, a declarat Nicolea Alexe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend