Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

Daca la robinet nu pica, macar trotuarele sa le inunde!

Publicat

in

apa1De cateva zile, pe trotuarul de pe bulevardul principal al Municipiului Curtea de Arges, chiar la cativa pasi de intrarea in Primarie, apa balteste in voie, dar se pare ca nimeni nu observa avaria, cu atat mai putin s-o repare. Cel mai probabil situatia neplacuta provine de la o conducta sparta in subteran, dar siroaiele de apa care se intind spre marginea strazii, dupa cum  se apavede, nu incomodeza niciun responsabil de la Aquaterm, SPGC sau alte servicii care se afla in subordinea primariei. „Trebuie sa fii atent sa nu-ti rupi picioarele pe-aici, mai ales seara, cand este foarte putin vizibila aceasta gaura. Nu inteleg de ce tot opresc apa cand, si asa, nu repara nimic. Chiar nu sesizeaza nimeni ca apa asta curge degeaba aici?”  spune Ilinca V., o pensionara care iese deseori la plimbare prin zona.

inundatiestrNici pe alte strazile din inundatieaquatermcentrul orasului, situatia nu este deloc una fireasca, interventiile la apa provocand pierderi insemnate, dar mai ales greutati in trafic pentru soferii care sunt nevoiti sa treaca prin suvoaie, asa cum s-a intamplat zilele trecute si cum dovedesc imaginile alaturate.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Variola maimutei : primul caz suspect din Grecia e un roman stabilit la Londra

Publicat

in

Barbatul are 29 de ani si se simte rau de joia trecuta. Romanul e stabilit la Londra si se afla in Grecia impreuna cu o partenera. Primele simptome au fost febra si eruptii cutanate pe tot corpul. In prezent se afla internat in spital, in Grecia, si in urmatoarele ore este asteptat rezultatul analizelor de laborator. Partenera sa de calatorie este asimptomatica, in prezent. Variola maimutei este neobisnuita in Europa, dar chiar si in Africa, de unde provine virusul. Se vorbeste tot mai mult despre vaccinarea masiva, la nivel mondial, impotriva acestui virus. Mai multe detalii aici https://www.ucoz.ro/grecia-primul-suspect-de-variola-maimutei-e-roman-stabilit-la-londra/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Loto 6/49, 22 mai 2022. Numerele extrase azi – Vezi dacă te afli printre câștigători

Publicat

in

De

Loto 6/49, 22 mai 2022. Duminică, 22 mai 2022, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, organizate de Loteria Română.

Bugetul.ro vă prezintă numerele extrase Duminică, 22 mai 2022:

Loto 6 din 49:
47, 34, 38, 9, 39, 30

Loto 5 din 40:
22, 32, 27, 19, 6, 26

Joker:
20, 23, 37, 24, 35, +19

Noroc:
9 1 4 8 9 6 6

Super Noroc:
5 8 7 6 1 3

Noroc Plus:
5 4 3 1 7 0

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend