Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

CUTREMUR în fotbal: Fundașul lui Bayern Munchen și al naționalei Franței a fost condamnat la închisoare cu executare

Publicat

in

Un tribunal din Madrid l-a condamnat pe Lucas Hernandez, fundașul echipei Bayern Munchen și al naționalei Franței, la șase luni de închisoare, pentru că nu a respectat un ordin de restricție, în urma unei condamnări din 2017, pentru violență domestică împotriva soției sale.

Un document judiciar, publicat miercuri, precizează că lui Hernandez, în vârstă de 25 de ani, i-a fost respins un apel de către un tribunal penal din Madrid, împotriva unei sentințe anterioare, de închisoare cu suspendare, pentru sfidarea ordinului de restricție, relatează Reuters.

Documentul precizează că lui Hernandez i-a fost refuzat apelul deoarece a primit două sentințe penale anterioare, ambele legate de incidentul din februarie 2017.

Bayern și reprezentanții lui Hernandez nu au răspuns imediat la o solicitare de a comenta incidentul, la solicitarea Reuters.

El este obligat să se prezinte la tribunalul din Madrid pe 19 octombrie și are la dispoziție 10 zile pentru a intra voluntar în închisoare.

Hernandez a făcut apel împotriva ultimului ordin.

Fernandez a fost condamnat la 31 de zile de muncă în folosul comunității pentru că și-a agresat, în februarie 2017, pe atunci iubita, devenită între timp soție, când încă era jucător la Atletico Madrid.

De asemenea, el a primit un ordin de restricție care îi interzice să se afle la mai puțin de 500 de metri de partenera sa, care a primit, de asemenea, 31 de zile de muncă în folosul comunității pentru violență, agresiune și daune materiale.

Hernandez a fost arestat în iunie 2017 pentru că a sfidat ordinul de restricție, după ce a aterizat la Madrid împreună cu soția sa, în urma căsătoriei și a lunii de miere petrecute împreună.

Hernandez a debutat ca jucător profesionist pentru Atletico în 2014, ajungând la Bayern în 2019 pentru 80 de milioane de euro. El a jucat 29 de meciuri pentru Franța, cu care a câștigat Cupa Mondială 2018 și a ridicat duminică trofeul UEFA Nations League 2021.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

FOTO Sfântul Ierarh Nicolae a fost sărbătorit în Biserica Vintilă-Vodă, monument istoric

Publicat

in

De

Parohia Vintilă-Vodă (Popești-Leordeni, județul Ilfov) și-a cinstit unul dintre ocrotitori, pe Sfântul Ierarh Nicolae. Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, conform basilica.ro.

Biserica, monument istoric, datează din anul 1676, anul acesta împlinindu-se 345 de ani existență a parohiei.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Cristian Diaconescu: Modificarea Constituției, o necesitate imperativă în funcționarea Statului

Publicat

in

De

Parlamentul marchează 30 de ani de la adoptarea Constituției României, după Revoluția de la 1989. PMP transmice că momentul este unul dedicat reflecției privind modul de funcționare al actului constituțional, aplicarea acestuia și mai ales, a rolului său în modernizarea societății românești.

PMP consideră că actuala putere trebuie să aibă voința parlamentară privind amendarea Constituției în Parlament.

În continuare voința poporului, care s-a exprimat, prin referendumul din 2009, pentru un Parlament uninominal și scăderea numărului de aleși, la maximum 300 NU este respectată, se arată într-un comunicat al PMP.

„Este nevoie de eliminarea tuturor ambiguităților din actuala Constituție care au creat adevărate dificultăți în funcționarea democrației din România. Este necesară o nouă filosofie de exprimare imperativă a termenilor constituționali, care să elimine dihotomiile privind funcționarea instituțiilor statului”, consideră Președintele PMP, Cristian Diaconescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend