Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CURTEA DE ARGEȘ | Reparații pe bucăți de… interese PSD- PNL – LIBERALUL AFACERIST A ORDONAT, PRIMARUL PSD A EXECUTAT – trepte lăsate în paragină, spre disperarea batrânilor și copiiilor

Avatar

Publicat

in

La Curtea de Argeș se lucreaza și se modifică proiecte pe bani europeni după mofturile PSD și PNL. Cea mai clară dovadă a venit zilele acestea in zona Sfantu Gheorghe unde asistam la a treia tentativa de incepere a lucrarilor. Una care, din păcate, arata viziunea slabă edililor și care, pe motiv ca brusc s-a modificat proiectul, va lasa in centrul orasului o zona oribila care trebuia reparata oricum de cel putin un deceniu. Ei bine, tocmai acea zona cu trepte rupte si macinate si un colt de trotuar care sta sa se prăbuseasca, aceeași care acum 2 luni era in proiect iar acum a disparut brusc după o înțelegere intre PNL și PSD, va râmâne tot ca o ruină. Raspunsul primăriei referitor la situația ciudata din zona a fost una de tot rasul: am modificat proiectul finanțat de UE.

Situația e de toată jena asta pentru ca zeci de oameni și utilaje au fost pusi pe drumuri de cateva ori de mofturile primăriei și ale unor liberali. Astfel, prima tentativa de începere a lucrarilor s-a consumat acum cateva luni cand echipe de muncitori si utilaje au ajuns in zona si au dat startul lucrarilor. Numai ca, unui vajnic liberal cu afaceri in zona, nu i-a convenit faptul ca afacarea va avea de suferit daca incep lucrarile taman pe terenul pe care pusese el ochii. Ca-n filmele cu Stan și Bran, după certuri si negocieri între PSD și PNL, bietii muncitori au fost nevoiti sa plece din zona cu tot cu utilaje si sa abandoneze lucrarile. Dar asta nu e tot ! La doar doua saptamani dupa penibila situație, muncitorii au revenit iar cu utilajele si uneltele pentru a relua lucrarile. ” Proiectul e proiect si nu mai poate fi modificat pe perioada lucrarilor. E lege la proiecte europene”, spunea inginerul care conducea lucrarile. Dar, sa vezi belea…. Nici nu s-au apucat bine de pornit motoarele si masurat ca primăria lui PIC , la presiunile liberalilor, a oprit iar lucrarile si a ușuit bietii muncitori de acolo unde are afaceri liberalul. Ei bine, azi, primaria anunță că inginerii habar n-au și că proiectul care nu poate fi modificat a fost modificat, intr-un final, Exact pe placul liberalului cu care s-ar fi căzut la mica înțelegere: îți protejăm afacerea dar lăsăm în ruină treptele macinate și o zona inalta de circa 20 mp. Adica exact acolo unde ar fi fost cea mai mare nevoie de reparatii pentru siguranța batranilor si a copiilor care trec zilnic prin acea zona si risca sa cada fie de pe scarile in paragina, fie de pe zona ramasa in aer desupra unui spatiu verde.

CARE DE DE FAPT AFACEREA ? Liberalul AFACERIST VREA SA SE MAI ÎNTINDA CU AFACEREA EXACT PE DOMENIUL PUBLIC , PE ZONA CARE AR FI TREBUIT REPARATA, ASA CUM SE SPECIFICA CLAR ÎN PROIECT. LIBERALUL AFACERIST A ORDONAT, PRIMARUL PSD A EXECUTAT !

FOTO

A iesit cum au stabilit: au lăsat în paragină exact suprafața din fața afacerii liberalului. Motivul: această suprafață a fost promisă de primaria PSD pentru concesionarea afaceristului care va prospera pe domeniul public. COPII ȘI BĂTRÂNII să ocoloească zona !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alina Gorghiu iese la rampă: ‘Nu trebuie să ne lamentăm că este schimbat un ministru și nici nu cred că e necesar să avem atâtea contre politice’

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul PNL Alina Gorghiu precizează că ”Partidul Național Liberal îl susține pe Florin Cîțu” și consideră că ”că USR-PLUS vor da dovadă de responsabilitate și vor merge pe formula menținerii actualei coaliții aflate la guvernare”.

„Cred că nu e o surpriză pentru nimeni că PNL susține în momentul acesta 100% decizia premierului. Încă înainte de a anunța această decizie au tot fost discuții cu liderii coaliției, inclusiv cu Dan Barna. Nu se poate spune că liderii USR-PLUS nu cunoșteau dezbaterile pe subiectele legate de sănătate, semnele de întrebare, chiar și hotărârea premierului de a nu mai tolera eventuale momente de genul celor care s-au tot întâmplat în ultima vreme”, a spus Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu: PNL îl susține pe premier. Nu vedem altă soluție politică decât actuala coaliție

Senatorul mai spune că, deși Partidul Național Liberal îl susține pe Florin Cîțu în decizia de a-l demite pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru, formațiunea sa consideră că actuala coaliție de guvernare este singura soluție politică în acest moment.

„Pe scurt, noi îl susținem în demersul acesta pe premier și credem că e foarte important să transmitem un mesaj care ține de buna guvernare și nu de persoana unui ministrul. E limpede că e atributul constituțional al lui Florin Cîțu, pe care nu îl poate contesta nimeni. Însă, în același timp, vreau să fie limpede pentru toată lumea că PNL nu are, nu vrea să aibă și nu există pentru noi o altă soluție politică de guvernare decât actuala coaliție de guvernare”, mai spune Gorghiu.

Alina Gorghiu a adăugat că este nevoie de maturitate politică și de responsabilitate în actul de guvernare. „Nu trebuie să ne lamentăm că este schimbat un ministru și nici nu cred că e necesar să avem atâtea contre politice în spațiul public și contestări, pentru că tot împreună rămânem”, spune ea.

Gorghiu: Ordinul semnat de secretarul de stat este inacceptabil

Senatorul atrage atenția că luni au fost discuții în ședința de coaliție, în cadrul căreia Florin Cîțu a avertizat că nu mai acceptă decizii unilaterale. Gorghiu spune că ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, transmis la Monitorul Oficial „fără transparență, fără consultări prealabile, fără discuții cu cei implicați și afectați și fără avizul șefului Guvernului”, este inacceptabil.

Alina Gorghiu adaugă că ordinul secretarului de stat nu este singurul lucru „care a deranjat”, ci a fost picătura care a umplut paharul. Ea spune că indiferent de sensibilitățile din coaliție, este important ca partidele aflate la guvernare să vadă tabloul mare, să susțină în continuare efortul național de revenire la normalitate, mai ales că partidele aflate la putere și-au asumat o responsabilitate.

Senatorul mai spune că PNL așteaptă o propunere cât mai rapidă de ministru al Sănătății din partea USR-PLUS, așa cum s-a convenit la momentul în care a fost realizată coaliția.

Senatorul PNL nu crede că USR-PLUS vor ieși de la guvernare

Întrebată de Emma Zeicescu despre ce ar face PNL în cazul în care USR-PLUS s-ar retrage din coaliție, Gorghiu a declarat că nu crede că în politică se poate ajunge la momente de iresponsabilitate din pricina schimbării unui ministru.

„Mi-e greu să cred că cineva, odată ce face politică și a ajuns la guvernare, poate fi atât de iresponsabil încât să spună «eu mă leg cu Vlad Voiculescu de gât și mă duc în opoziție». Eu cred că USR-PLUS vor da dovadă de responsabilitate și vor merge pe formula menținerii actualei coaliții aflate la guvernare, și nu numai pe această formulă, vor veni cu o propunere într-un interval scurt, cu o propunere bună, sunt convinsă, pentru că au soluții articulate din interiorul partidului lor și vor merge mai departe, ducând alături de noi și de UDMR la bun sfârșit programul de guvernare”, a spus Gorghiu, conform celor de la Gândul.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rareș Bogdan reacționează după cerința USR PLUS de demitere a premierului: ‘Vă asigur că președintele României nu are în gând schimbarea lui Florin Cîțu’

Avatar

Publicat

in

De

„Trebuie să primeze interesul național al României. Noi suntem într-o situație complicată din punct de vedere al pandemiei, al sistemului de sănătate și o situație complicată geo-politic și economic. Putem exploata momentul post-pandemie sau putem să îl ratăm.”, a declarat Rareș Bogdan.

„Florin Cîțu este premierul nostru, este, în 31 de ani, premierul care înțelege și știe și macro economie, și relații economice internaționale, și micro-economie. Și este exact acel premier de care România are nevoie pentru a relansa economic și pentru a juca rolul și pe fondul investițiilor venite dintre UE și geo-strategic, în această parte a lumii și Europei.

Nu se pune problema schimbării premierului. Nu a făcut altceva decât să își folosească drepturile constituționale pe care le are. Probabil unii au înțeles că într-o coaliție există trei premieri și nu unul. Cred că au greșit când au gândit acest lucru.

Premierul este unul singur și are atribute depline în a-și schimba echipa guvernamentală atunci când un om nu mai poate să facă parte din această echipă.”

Rareș Bogdan: Președintele României nu are în gând schimbarea lui Florin Cîțu

„Ultimele 72 de ore ne-au arătat două momente care au creat rumoare și tensiune. Este vorba de momentul în care premierul, cu unul dintre miniștri aflați în subordinea sa, au făcut conferință de presă în același timp. Și evenimentul nedorit de aseară, când un ordin foarte important legat de carantinarea localităților, a fost publicat fără știința premierului.

Nu se pune problema nici ca USR-PLUS să părăsească guvernarea. Am mare încredere în liderii USR și PLUS. Am mare încredere că vor reuși împreună să facă ceea ce trebuie și ceea ce așteaptă românii. Pe noi ne-au unit românii. Și dorința de a face în această țară o reforma reală, conform Antena3.ro.

Nu se pune problema ca PNL să îl schimbe pe Florin Cîțu.

Vă asigur că președintele României nu are în gând schimbarea lui Florin Cîțu. Este o susținere totală de care se bucură din partea președintelui României.”

Vezi și: Rareș Bogdan intervine, în direct, în scandalul demiterii lui Vlad Voiculescu: Eu cred că unii au uitat ce înseamnă un premier cu drepturi depline

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend