Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Curtea de Arges- gazda Festivalului International de Folclor “CARPATI”

Avatar

Publicat

in

Festivalul  Internațional de Folclor ”Carpați”,  a ajuns astăzi în orașul Curtea de Arges. 

Programul a inceput cu parada grupurilor folclorice participante, desfăşurată în zona centrală a orașului, pe Bulevardul Basarabilor.

Oaspeţii au fost întâmpinaţi de conducerea Primariei Municipiului Curtea de Arges si ai Consilului Local. Nu au lipsit de la aceasta manifestare folclorica presedintele CJ Dan Manu, dar și reprezentanti ai altor institutii judetene, presedinti de partide si un numeros public.

Manifestare s-a desfasurat cu participarea extraordinara a reprezentantilor tarilor Balcanice. Orasul Regal a fost gazda grupurilor folclorice din Georgia, Spania, China, Grecia, Serbia, Republica Moldova, Bosnia, Turcia, Bulgaria.

Dupa incheierea paradei portului national al fiecarei tari, spectacolul a continuat pe scena amplasata special pentru aceste evenimente din fata salii de sport a Municipiului Curtea de Arges.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

TRAGEDIE ! Băiat de 14 ani căzut de la etajul 2, la Mioveni – ESTE ÎN COMĂ

Avatar

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 a anuntat faptul ca un băiat de 14 ani a căzut de la etajul al 2- lea, în Mioveni, strada Livezilor, bl. B6. La fața locului intervine un echipaj SAJ și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, care a fost trimis în sprijin. Din păcate, băiatul a fost gasit prabusit in staree de inconstiență. Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, intubat și transportat în comă la spital.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Reprezentanții LIDL, precizări privind alerta COVID la magazinul LIDL Curtea de Argeș – CE MĂSURI S-AU LUAT

Avatar

Publicat

in

De

Așa cum relatam intr-u articol publicat ieri, a fost stare de alerta la magazinul LIDL din Curtea de Argeș după ce, in ultima săptămână, mulți dintre angajati au reclamat ca se simt rau, inclusiv cativa bodyguarzi. Cum in articol precizam ca duminica a fost confirmat si primul caz pozitiv cu COVID printre angajatii LIDL Curtea de Argeș, o femeie care a si ajuns la Spitalul COVID Valea Iasului, reprezentanții LIDL România au transmis urmatorul comunicat de presa, imediat dupa ce si DSP Arges a confirmat faptul ca un angajat e fost confirmat pozitiv iar un al doilea, suspect, asteapta rezultatul testului.

Iata pozitia LIDL ROMANIA cu privire la situația magazinului din Curtea de Argeș:

Suntem în asentimentul Dvs., în legătură cu informarea corectă a publicului. În magazinul nostru din Curtea de Argeș există o singură colegă care, din nefericire, a contactat virusul SARS-CoV-2. Starea sa este bună, iar gândurile și urările noastre de însănătoșire grabnică se îndreaptă către ea. Ultima zi a de muncă a colegei noastre a fost pe 23.10, înainte de debutul primelor simptome, pe 24.10, când aceasta a intrat în autoizolare. Rezultatul pozitiv al testării sale pentru SARS-CoV-2 ne-a fost adus la cunoștință astăzi, 26.10, iar colegii noștri au făcut făcut în cursul zilei de astăzi demersuri pentru toate măsurile de dezinfectare care se impun.
Până în acest moment, niciun alt coleg din magazinul Lidl din Curtea de Argeș nu acuză simptome specifice infecției cu coronavirus și, din informațiile pe care ne avem, nici angajații de la serviciul de pază.
Sănătatea angajaților, clienților și partenerilor noștri este prioritară pentru noi. De aceea, am adoptat, la nivelul companiei noastre, o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2 în rândul colegilor și clienților noștri. Odată cu apariția primelor cazuri în România, am implementat în magazinele noastre o serie de măsuri printre care fiind si montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat. Toți colegii din magazine, inclusiv din unitatea din Curtea de Argeș, au fost instruiți să poarte mască de protecție, să își dezinfecteze regulat mâinile și să păstreze regulile de distanțare fizică impuse de autorități. Totodată, am suplimentat cantitatea de dezinfectant disponibilă pentru colegii din magazine și am sporit măsurile de curățenie și dezinfecție a zonelor intens folosite, fiind dezinfectate constant zonele comune, respectiv obiectele expuse și/sau intens tranzitate, așa cum ar fi toaletele, intrările și ieșirile (uși, clanțe), cărucioarele, coșurile de cumpărături, spațiile pentru servirea clienților la casele de marcat, benzile de la casele de marcat, POS-urile, vitrinele și frigiderele.

Cu stimă,
Echipa de Comunicare Lidl România

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend