Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CUNOSCUT Cantaret de muzica populara sub control judiciar

Avatar

Publicat

in

Barbatul acuzat de evaziune fiscala, pe numele caruia s-a emis un mandat de retinere de 24 de ore este nimeni altul decat cunoscutul cantaret de muzica populara din Pitesti, Teodor Viorel Sfetcu, în vîrstă de 48 de ani, cunoscut ca Doru Sfetcu,

Impotriva lui a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Ieri, la ora 15.00, după ce a expirat ordonanţa de 24 de ore, Teodor Viorel Sfetcu a părăsit arestul. Pe durata controlului judiciar, el va fi obligat să respecte anumite interdicţii impuse prin măsura instituită.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au continuat activităţile de urmărire penală într-un dosar complex şi au reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă pe S.T.V., de 48 de ani, din Piteşti, bănuit de săvîrşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 1 iulie 2009 – 21 septembrie 2009, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu profil de activitate transport marfă, ar fi evidenţiat în actele contabile cheltuieli care nu aveau la bază operaţiuni reale. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este de peste 103.000 lei, reprezentînd impozit pe profit şi TVA“, se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Europa revine la viata

Avatar

Publicat

in

Toate tarile europene renunta, treptat, la restrictii, pe fondul scaderii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. In Franta, are loc marea redeschidere, dupa luni de zile de carantina, in care restaurantele, cafenelele si magazinele ne-esentiale au fost inchise. In Austria, se reiau activitatile sportive in interior, dar in anumite conditii: toate persoanele care vin trebuie sa aiba test negativ sau dovada vaccinarii. Si Italia renunta la unele restrictii si, in plus, pentru a stimula turismul, a eliminat obligativitatea carantinei pentru cetatenii veniti din tarile Uniunii Europene. Detalii despre ce masuri se iau la nivel european pentru revenirea la normalitate gasiti aici https://newsin.ro/europa-noi-pasi-spre-normalitate/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția: ‘Măsurile de relaxare trebuie luate treptat’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat că susține ca măsurile de relaxare să fie luate treptat ”pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluției pandemiei”.

„Eu susţin că pentru cazurile şi situaţiile în care există risc redus, risc care este documentat de către medicul de medicina a muncii, se pot lua astfel de măsuri, precum limitarea purtării măştii în interior. Dar, de asemenea, susţin că măsurile de relaxare trebuie luate treptat, aşa încât fiecare dintre măsurile de relaxare să poată fi evaluată ca impact avut asupra incidenţei”, a spus Mihăilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă recomandă ca angajaţii dintr-un birou în care sunt toţi vaccinaţi să îşi dea jos masca.

Ea a adăugat că în acest moment, conform datelor privitoare la incidenţa cazurilor noi de COVID, „suntem într-o perioadă în care evoluţia pandemiei ne permite să avem măsuri de relaxare”.

„Nu s-a întâmplat să luăm măsuri de relaxare totală. Aşa cum prevede şi hotărârea de Guvern şi hotărârea CNSU, aceste măsuri sunt treptate, tocmai pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluţiei pandemiei”, a afirmat Mihăilă, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend