Conecteaza-te cu noi

CAN CAN

Cunoscut argesean, catre conducerea orasului: ” BĂI, CĂCAŢILOR CARE GESTIONAŢI ORAŞUL ….”

Avatar

Publicat

in

Halul in care au fost organizate Zilele Academice ale Municipiului Curtea de Arges a scos din sarite mii de argeseni. Daca azi dimineata va prezentam cateva comentarii ale unor oameni obisnuti care ar fi vrut decenta si bun gust in organizarea acestor manifestari, cunoscuti argeseni au izbucnit si ei indignati de modul comunal in care conducerea urbei asa zis regale au gandit sa aniverseze orasul. Va prezentam o postare a cunoscututlui artist fotograf Ducu Gheorghiescu in acre acesta puncteaza limitele lui Pic si Poc dar si a intregii administratii locale. Comentariile va apartin !

“13 august 2017, seara. 
Strada Locot. Pavelescu, oraşul Curtea de Argeş. 
Iluminat public, p__a.
Pentru că e bâlci la 2 km, lângă sala de sport în care plouă.
Şi e nevoie de energie la tiribombe.
Da, doar atât pot face nenii care ne conduc.
Da, efortul de a susţine 2 tiribombe şi 3 tarabe de mici e uriaş.
Pentru că oraşul e regal, mult prea regal ca să aibă grijă de proprii locuitori.
primăria şi consiliul local sunt catastrofale.
Un limax beat şi secţionat s-ar descurca mai bine.
Dar hai să ne mândrim că am fost capitală acu’ sute de ani.
De parcă eu, pe întunericul străzii mele, ma hrănesc cu mîndria voastră de căcat.

DE INTERES

BĂI, CĂCAŢILOR CARE GESTIONAŢI ORAŞUL CURTEA DE ARGEŞ, VĂ MIŞCAŢI ŞI VOI ÎN VREO DIRECŢIE?

Vai, ce urăt, am folosit cuvintele alea grele, cu p şi cu c. 
Şi cu m.
Muie.

Later edit: s-a facut ora 23.30, galagia nu se mai aude, consumul a scazut, s-au aprins luminile in suburbii. Ramane fix la fel ce am stabilit. P, c, m. Regale toate.”

 

 

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES

ACTUAL

Șoc! O artistă iubită de public a divorțat

Avatar

Publicat

in

Anca Turcașiu, după 22 de ani de căsnicie cu George Cristian, divorțează. Anunțul cu un puternic impact a fost făcut chiar de către artistă.

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!
Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!

DE INTERES

Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, acesta a fost mesajul artistei într-o postare de pe rețeaua de socializare Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO VIRAL ! În Argeș, o siliconată cu BMW, la un pas să fie… agățată de un urs, după o tentativă de selfie

Avatar

Publicat

in

De

Pe Transfagărășan, lângă Valea cu Pești, încă un caz cu un turist teribilist amator de poze cu ursul a ajuns de râsul României. O femeie siliconată a coborât dintr-un BMW, la marginea drumului, în zona hotelului Valea cu Pești, pentru a se fotografia cu un urs, scenă surprinsă de alți turiști, aflați în zonă.

Tânăra de fițe, posesoare de BMW, a fost la un pas să trăiască „o vacanță ne neuitat”, în cel mai teribil mod posibil. S-a apropiat la câțiva pași de urs, pentru a se fotografia cu animalul săbatic.  În momentul în care ursul a simțit că tânăra siliconată încalcă „distanța socială”, s-a repezit către ea fiind la un pas să o pună la pământ. Femeia a apucat să reacționeze la timp. S-a retras instant și a fugit către mașină.

DE INTERES

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend