Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cum te ajută să obţii venituri semnificative cursurile digital marketing?

Avatar

Publicat

in

Promovarea unei afaceri în mediul online este posibilă prin diferite metode, unele mai costisitoare, altele mai puţin costisitoare, unele mai simple, altele complicate. Agenţiile de web design îşi oferă serviciile antreprenorilor care au nevoie de un site online de prezentare, de un magazin online sau de articole SEO pentru promovarea afacerii, dar cea mai sigură metodă de promovare este reprezentată de participarea la cursuri digital marketing.

Ce reprezintă cursurile de digital marketing?

Cusurile de digital marketing sunt interactive, susţinute de specialiştii în marketing online care îi învaţă pe cursanţi să folosească în mod eficient cele mai bune canale în online, cum sunt motoarele de căutare, reţelele sociale, site-urile de comunicare, blogurile şi forumurile de specialitate.

Practic, cursurile de digital marketing se axează pe prezentarea instrumentelor disponibile în mediul online şi pe utilizarea lor în strategii de marketing digital ce pot fi aplicate oricăror tipuri de site-uri web. În cadrul acestor cursuri se vor exemplifica şi tipurile de companii online şi se vor aduce la cunoştinţă cursanţilor metodele eficiente de targetare şi de urmărire a rezultatelor.

Cui se adresează cursurile de digital marketing şi ce avantaje aduc?

Cursurile de digital marketing se adresează în principal tuturor persoanelor care îşi doresc o carieră în acest sens şi tuturor persoanelor ce vor să îşi promoveze afacerea online fără ajutor din partea agenţiilor specializate în acest sens. Concret, cursurile de digital marketing aduc următoarele avantaje:

·                Posibilitatea plasării site-ului pe primele poziţii pe motoarele de căutare;

·                Posibilitatea setării mesajelor pentru campaniile Google Adwords fără ajutor specializat;

·                Posibilitatea adaptării mesajelor la fiecare platformă de socializare;

·                Planificarea strategiei de comunicare pe site-urile de tip social media;

·                Posibilitatea învăţării de la zero despre cum se creşte un blog sau un site de prezentare ori un magazin online astfel încât să se bucure de mai multă notorietate;

·                Posibilitatea promovării site-ului prin transmiterea de comunicate de presă, articole SEO;

·                Învăţarea strategiilor de marketing digital adaptate la fiecare tip de business.

Principalele greşeli ce vor fi evitate de absolvenţii unor cursuri digital marketing

Absolvenţii cursurilor de digital marketing vor învăţa cum să evite cele mai frecvente greşeli făcute în mediul afacerilor online, greşeli ce includ:

  • Căutarea ideii magice şi soluţiei spectaculoase de marketing

Cursanţii vor învăţa că nu este vorba de nicio formulă magică în domeniul digital marketing, ci mai degrabă de aplicarea mai multor tactici, strategii şi metode de promovare sigure.

  • Orientarea spre orice altceva, dar nu spre creşterea afacerii

O altă greşeală pe care o fac persoanele care au afaceri în mediul online şi nu participă la cursurile de digital marketing este reprezentată de orientarea spre alte lucruri, nu spre creșterea afacerii. Aceste cursuri îi vor ajuta să măsoare şi să deconstruiască procesul de vânzare din companie.

  • Folosirea unui limbaj care nu este înţeles de către client

În urma cursurilor de digital marketing, reprezentanţii afacerilor vor şti cum să evite această greşeală şi cum să vorbească pe limbajul clienţilor.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Maia Sandu, lovitură dură pentru Pavel Abraham

Avatar

Publicat

in

De

Pavel Abraham, fostul șef al Poliției Române, a fost retras de către Maia Sandu din funcția de membru al comisiei care desemnează un judecător la CEDO din partea Republicii Moldova. Ea îi reproșează românului probleme de integritate.

Maia Sandu a semnat pe 14 ianuarie o decizie de retragere a lui Pavel Abraham din funcția de membru al comisiei pentru selectarea candidaților la postul de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) din partea Republicii Moldova, scrie Agora.

Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române și personaj controversat, cunoscut în ultimii ani datorită aparițiilor sale TV, a fost numit în comisie pe 10 decembrie 2020 de către fostul președinte Igor Dodon și este susținut de către conducerea pro-rusă a Ministeruui Justiției.

Maia Sandu a decis acum retragerea lui Pavel Abraham pentru că există „unele dubii rezonabile cu privire la integritatea acestuia”, a explicat consiliera prezidențială Olesea Stamate.

Presa de la Chișinău scrie despre reputația îndoielnică a lui Pavel Abraham

”Ținând cont de importanța reprezentării R. Moldova la CEDO de către un judecător onest și profesionist, așteptările societății sunt ca acest concurs să se desfășoare într-o manieră de maximă transparență și corectitudine”, a mai spus Stamate.

În locul românului Pavel Abraham a fost numită judecătoarea Viorica Puică, de la Judecătoria Chișinău.

Ziarul de Gardă prezintă CV-ul generalului Pavel Abraham și precizează că fostul șef al Poliției Române și secretar de stat MAI, în prezent avocat, are o reputație îndoielnică în România, informează stirileprotv.ro

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Sănătății face apel la români: ‘Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni’

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  ecopolitic.ro

Ministerul Sănătăţii, a precizat pe pagina sa de Facebook, că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.

”Vaccinurile împotriva COVID-19 disponibile în România în acest moment, Pfizer BioNTech și Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de așteptare.

În momentul de față, România dispune de vaccinurile împotriva COVID-19 bazate pe tehnologia ARN-ului mesager. Molecula de ARN mesager nu prezintă potențial infecțios și este înlăturată din organism odată ce și-a îndeplinit scopul, acela de a produce proteina Spike care declanșează răspunsul imun (1).

Chiar dacă suntem în mijlocul unei pandemii, nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă, și de aceea este bine să donăm sânge dacă îndeplinim condițiile obișnuite pentru a deveni donatori.

Există posibilitatea programării de la distanță pentru donarea de sânge, telefonic, prin email sau prin intermediul unor aplicații mobile precum Donorium.

Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Pot dona sânge după vaccinarea împotriva COVID-19? Da Ocampanederulatăde o campanie derulată de Observatorul Român de Sănătate È™i Misreport, încurajată de MINISTERULSĂNĂ SĂNĂTĂȚII”

Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend