Conecteaza-te cu noi

UTILE

Cum sa-ti impresionezi partenerii de afaceri?

Publicat

in

cum-sa-iti-impresionezi-partenerii-de-afaceri

La final de an este perioada de semnare a noilor contracte si, totodata, realizarea unei liste cu toate task-urile care ar trebui realizate in anul urmator. In aceste perioade, boardul de manageri si partenerii de afaceri se intalnesc pentru a clarifica toate aceste aspecte. Daca si tu faci parte din acest board, va trebui sa te gandesti la diferite modalitati de a-ti impresiona partenerii, astfel incat sa continuati colaborarea pe o lunga perioada de timp. In cazul in care nu stii cum sa te faci remarcat, in acest articol iti vom prezenta diferite modalitati, precum:

Cadouri corporate

Datorita faptului ca majoritatea persoanelor se bucura de Craciun, poti investi in cadouri specifice acestei perioade. Pe piata vei gasi numeroase tipuri de cadouri corporate de Craciun pentru partenerii tai, care includ bauturi fine, dulciuri si produse traditionale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi magazinele virtuale de profil si sa gasesti produsele care s-ar potrivi cel mai bine partenerilor tai. In cazul in care acestia prefera alte tipuri de bauturi sau produse, vei putea intodeauna achizitiona un cos cadou de Craciun care sa cuprinda ceaiuri, cafea sau ciocolata.

Pentru a fi sigur ca ai facut cea mai buna alegere, poti folosi filtrele de pe https://www.debonaire.ro/cadouri-craciun. Astfel, vei putea gasi numeroase tipuri de cadouri care se vor potrivi oricarei persoane.

Vestimentatia

Poti impresiona boardul de manageri prin vestimentatia ta. Incearca sa alegi o tinuta casual care sa se potriveasca cu specificul firmei in care lucrezi. Nu incerca sa iesi in evidenta prin culori puternice sau accesorii scumpe. Alege o tinuta lejera, in nuante neutre, cu specific office. In anumite cazuri poti adauga si diferite accesorii, precum un ac de cravata, batiste sau un ceas cu design minimalist. Retine faptul ca in lumea business, less is more.

Prezinta-ti ideile

In cazul in care deja ti-ai impresionat partenerii cu ajutorul cadourilor sofisticate, este timpul sa iti expui ideile si planurile pentru viitor. Asigura-te ca toti partenerii tai sunt implicati in acestea, iar task-urile sunt impartite in mod egal si echitabil. Totusi, in cazul in care anumite persoane nu sunt de acord cu ideile tale, incearca sa aduci argumente solide. Tonul vocii tale va trebui sa ramana calm pe intreaga durata a discutiilor.

Daca partenerii tai business nu sunt de acord cu planurile tale, poti fi sigur ca ai creat o impresie buna prin modul tau de prezentare, dar si cu ajutorul cadourilor pe care le-ai oferit. De cele mai multe ori, distribuitorii din online creaza cosuri cadou de Craciun impresionante care contin produse de inalta calitate.

Echipa

Totusi, la finalul sedintei, nu trebuie sa uiti de echipa care te-a sustinut de-a lungul anului. Asadar, va trebui sa iti arati recunostinta daruindu-le cosuri cadou corporate de Craciun, care sa contina produsele preferate. Sa achizitionezi astfel de cosuri, poate fi un task extrem de usor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi mediul online si sa cauti cadouri in functie de cuvintele cheie.

Retine faptul ca un leader care are grija de echipa sa, va fi usor de remarcat de ceilalti parteneri de business si, totodata, va fi extrem de apreciat.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cea mai eficienta metoda de vopsire ale obiectelor din inox

Publicat

in

De

ceamaieficientametodadevopsirealeobiectelordininox

Oțelul inoxidabil este o alegere excelentă pentru ustensile de gătit, aparate de bucătărie (printre care și carucioare inox) chiuvete, corpuri de iluminat și alte articole din casă sau de la locul de muncă. Materialul este durabil, are un aspect modern atractiv și este excelent pentru a rezistă la pete și alte daune. Cu toate acestea, oțelul inoxidabil poate fi și zgâriat.

Oțelul inoxidabil este o alegere excelentă pentru ustensile de gătit, aparate de bucătărie (printre care și carucioare inox) chiuvete, corpuri de iluminat și alte articole din casă sau de la locul de muncă. Materialul este durabil, are un aspect modern atractiv și este excelent pentru a rezistă la pete și alte daune. Cu toate acestea, oțelul inoxidabil poate fi și zgâriat.

Una dintre cele mai eficiente metode prin care poți să repari defecțiunile estetice ale unui obiect inox este prin metodă de vopsire in camp electrostatic. Vopsirea electrostatică este un proces de utilizare a unui câmp magnetic pentru aplicarea vopselei pe metale și chiar și diferite tipuri de materiale din plastic. Rezultatul este un finisaj durabil, neted și de calitate.

Vopsirea în câmp electrostatic are multe avantaje. Finisajul este placat datorită câmpului electromagnetic. Oferă un finisaj neted și dur de smalț. Grosimea vopselei este ușor de controlat. Este rentabil, deoarece economisește atât vopsea, cât și timp. Este foarte curat, deoarece nu există pulverizare excesivă sau stropire, iar aplicara vopselei este uniformă. Obiectul este vopsit într-un mod igienic și devine impermeabil la substanțele chimice utilizate pentru curățare.

De ce funcționează atât de bine?

Pe principiul de “contrariile se atrag”, vopsirea în câmp electrostatic se bazează pe legătura extrem de puternică creată atunci când ionii încărcați pozitiv din vopsea sunt atrași de o suprafață încărcată negativ care urmează să fie vopsită. 

Cu toții am experimentat electricitatea statică. Amintește-ți de momentele în care poate ai stat mai mult timp pe un covor, iar apoi ai atins un obiect confecționat din metal. Îți amintești senzația de curentare? Practic, având mai mult contact cu acel covor, ai format o sarcina electrică în corp, iar în momentul în care ai atins obiectul metalic, ai descărcat energia respectivă și ai simțit un șoc electric.

Un câmp electrostatic este similar cu un câmp magnetic tipic, deoarece atunci când un obiect devine încărcat creează un câmp electrostatic. Dacă obiectul are un exces în numărul de electroni, se consideră că este încărcat negativ. Dacă obiectul are mai puțini electroni decât mediul său, acesta este încărcat pozitiv. Două obiecte electrostatice care au particule încărcate în mod opus vor fi apoi atrase una de cealaltă. 

Acesta este conceptul din spatele vopsirii in camp electrostatic.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Utilizeaza filtrele de apa pentru a ajuta bugetul familiei

Publicat

in

De

În prezent, oamenii sunt obișnuiți să consume apă îmbuteliată, insa sunt persoane care încă folosesc apă din reteaua publica pentru băut. În aceste condiții, cel mai important lucru este să fii mai vigilent, astfel încât să poți utiliza apa potabilă potrivită pentru consum.

Filtrele de apă pot preveni poluarea apei cu substanțe nocive. Spre deosebire de apa îmbuteliată, apa de la robinet este expusă riscului de contaminare cu substanțe nocive, cum ar fi microbi, pesticide, plumb, nitrați și altele. Când este fiartă, microbii pot dispărea într-adevăr din apă, dar pot fi prezente în continuare substanțe nocive. Nu de puține ori, procesul de gătit poate crește efectiv cantitatea acestor substanțe. Acest lucru se întâmplă, deoarece apa se evaporă atunci când este încălzită, iar concentrația compușilor periculoși de fapt crește.

Acest lucru duce la dezvoltarea unor boli și condiții care pot fi cauzate de consumul de apă contaminată cu microbi sau compuși nocivi, inclusiv, crampe stomacale, greaţă, boli de rinichi etc. De asemenea, dezvoltarea fizică și mentală a sugarilor și copiilor care consumă această apă, poate fi afectată, deoarece fluxul de sânge care transportă oxigenul către creier este împiedicat. Apa contaminată poate deveni potabilă cu ajutorul unui filtru de apă. Acest instrument are o dimensiune a porilor de 1 micrometru sau mai mică, ceea ce poate ajuta la filtrarea microbilor care contaminează apa. Pe lângă eliminarea substanțelor nocive, filtrele de apă pot elimina și gusturile și mirosurile ciudate din apă.

Sfaturi pentru alegerea unui filtru de apă

Există mai multe tipuri de filtre de apă care sunt vândute pe piață. Fiecare tip are o funcție diferită. Pentru a alege un filtru de apă care să satisfacă nevoile tale, ar trebui să intri în magazinul online Wellnessist. De aici poți selecta un filtru de apă certificat, ceea ce indica ca este sigur și adecvat pentru utilizare. Poți alege un filtru de apă care corespunde condițiilor de apă din casa ta. De exemplu, dacă apa din casa ta conține clor, pesticide, plumb sau cupru cu un gust și miros ciudat, poți alege un filtru de apă cu 5 funcții, printre care și unul cu cărbune activ. Când decizi să utilizezi un filtru de apă, ar trebui să acorzi atenție procedurilor de utilizare a acestuia, inclusiv modalității de utilizare și când trebuie înlocuit. Schimbările constante ale filtrului de apă sunt foarte importante, deoarece întârzierea înlocuirii filtrelor de apă îți poate afecta sănătatea. Dacă a trecut pragul de utilizare, filtrul nu mai poate filtra substanțele care poluează apa.

Tipuri de filtre de apă 

Sistemele de filtre de apă se impart, dupa modul de filtrare, in:

  • sisteme cu ultrafiltrare care sunt potrivite pentru purificarea apei la domiciliu, birouri, restaurante, hoteluri, birouri și multe altele. Este ușor de întreținut și ușor de instalat sub chiuveta de bucătărie. De asemenea, poți alege filtre de apă
  • sisteme cu nanofiltrare. Nanofiltrarea este o tehnologie de tratare a apei cu o precizie cu un grad mai mică decât osmoza inversă. Membrana de nanofiltrare elimină toți poluanții introduși în mediul acvatic din procesele naturale și din activitatea umană. Nanofiltrarea apei elimină virusurile, bacteriile, pesticidele, metalele grele și alte impurități dăunătoare, iar mineralele utile rămân în apă. 

Pe langa beneficiile pentru sanatate, un sistem de filtrare al apei aduce si insemnate economii in bugetul familiei. In general, o familie compusa din 4 membrii consuma cel putin 6-8 litri de apa /zi. Daca punem un cost mediu al apei imbuteliate de 1leu/litru, atunci rezulta un cost mediu zilnic de 7 lei. Adica cel putin 210 lei/luna. Banii investiti intr-un sistem de filtrare vor fi recuperati din primele 2 luni de utilizare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend